Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziara

jakie miasto do życia polecacie?

Polecane posty

Gość dziara

chodzi o to gdzie szybko można znaleźć pracę wynająć pokój...bo nie sądzę żebym szybko znalazł pracę, która wystarcza na wynajęcie całej chaty miasto z jakimś ciekawym klimatem Co sądzice o Wrocławiu,Gdańsku,Krakowie ?

Wrocław robi się koszmarkiem, Wrocław staje się modny :-o teraz wszyscy chcą do Wrocławia... myślę, że Trójmiasto to lepszy wybór niż np. Warszawa, ale Warszawa ma dobrą płacę.

Gość dziara
nie wiem dlaczego ale Warszawę pomijam ale polecacie bo od zawsze jesteś stamtąd...czy studiujecie tam i zamerzacie zostać jak się uda to do końca życia?

Tylko Nowy Jork,najlepsze miasto na świecie.Wrocławia mam już po dziurki w uszach.

Gość dziara
W większych miastach są kurierzy rowerowi...ale czy przyjmą do takiej pracy kogoś kto musi nauczyc się wszystkich ulic adresów od podstaw?

Gość ja lubie kraków
wrocław mi sie raczej nie spodobał :)........gdańsk słabo znam więc się nie wypowiadam 🖐️

Gość valerian
jak umiesz zachować porządek, poszanować lokalną tradycję i zwyczaje to zapraszam do Poznania

Gość Kielczanin
Ja zapraszam do Kielc! Miasto rozwija się i będzie potrzeba dużo rąk do pracy,co wiąże się z większą możliwością znalezienia,dobrze płatnej pracy.Zapraszam serdecznie!

Ja nie polecam Wrocławia.Nie rozumiem dlaczego ludzie tak się podniecają tym miastem. :O I love NY!!!

Łodzi nie polecam zdecydowanie. brud, smród i ubóstwo, wiem bo tu mieszkam :P ja polecam Monachium, ale tam nie lubia zbytnio zagramaniczniaków :P

Gość Moskwa koło Kremla

Gość zdziwiłam się
A czemu Kraków nie?Ludzie tak się nim zachwycają,że jest taki piekny....

Łodz jeste brudna straszna mieszkam tu ładniejszy jest Poznań a najlepiej to berlin