Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahhaha

kto mi powie dlaczego sa te strajki

Polecane posty

Gość hahahahahahahhaha

bo nie wiem

Gość hahahahahahahhaha
a miało byc tak jak w spocie reklamowym PO czemu tak nie jest?????

Gość hahahahahahahhaha
Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać. Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo. Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie.Czy to możliwe? Udało się w Irlandii, dlaczego ma nie udać się w Polsce? Przecież Polacy to wielki i mądry naród.Polskę też stać na swój cud gospodarczy. Musimy tylko wygrać te wybory" By żyło się lepiej! Wszystkim! :D:D:D:Dczyli to były puste słowa?

Gość milkkka
Niech lekarze zarabiają dobrze,ale pod warunkiem,ze ciagle sie dokształcaja,sa specjalistami i to dobrymi a nie miernymi. Co do pielegniarek ,to one tez powinny sie dokształacac a nie tylko po liceum pielęgniarskim.

Gość hahahahahahahhaha
Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki,!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie było mowione ze maja byc dobrzy ale ze maja dobrze zarabiac

Gość milkkka
Jak dotąd to tylko raz miałam do czynienia z niekompetetnym lekarzem ale za to z niekompetetnymi ,chamskimi,leniwymi pielegniarkami miałam do czynienia mnostwo razy i własnie pielegniarkom postawiłabym ultimatum,ze owszem podwyzke dostaniesz jak podejmiesz studia licencackie i je ukonczysz z co najmniej dobra ocena

Gość mezalians
a co byście chcieli, żeby w ciągu 2 miesięcy naprawić to, co spieprzano przez 60 lat? W dodatku i z pustego i Salomon nie naleje. A strajki lekarzy to skandal! Żaden z nich tak naprawdę nie pracuje dziennie EFEKTYWNIE więcej niż 8 godzin, a kasę bierze za 16 lub więcej. System zmianowy należy wprowadzić, a komu się nie podoba - droga wolna. Nie rozumiem, dlaczego to lekarz ma być lepszy niż np inżynier w elektrowni, którego nikt się nie pyta, czy ma ochotę na robotę w nocy i w Wigilię. Za normalną pensję

Gość o ile wiem to teraz sporo
młodych pielęgniarek jest po studiach,także argument o wykształcweniu jest raczej mało trafiony

Gość hahahahahahahhaha
JUZ WKROTCE !!!!!!!!! tak było obiecane ile lat ma trwac to "WKROTCE"?

Gość milkkka
Jest bardzo mało pielegniarek po studiach !!!

cud to cud, Donek obiecał że jak tylko wygra wybory to Polska popłynie mlekiem, miodem i basenami co to maja rosnąc jak grzyby po deszczu przy drogach. To dopiero demagogia-ale że ludzie po studiach dali się nabrać:)

Gość hahahahahahahhaha
hha a dziwne no nie wykształciuchy uwierzyły a ponoc ci prosci w beretach nie i kto miał racje?

Gość hahahahahahahhaha
Musimy tylko wygrać te wybory" tak powiedział PO wygrało a cudu jak nie było tak nie ma