Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbopla

PRZEPUSZCZACIE CIEZARNE W KOLEJKACH?

Polecane posty

Gość to byc nie moze
mało ktora ciezarna zna magiczne słowa Jak juz jej brzuch urosnie zada by kazdy sie jej kłaniał w pas

Moze to zle o mnie swiadczy, ale nie jestem nadgorliwa, i jesli ktos poprosi o to, zeby go przepuscic, czy jest ciezarny, stary, chory czy nawet jak mu nic nie jest - przepuszcze, ustapie miejsca w autobusie itd. Ale niechze poprosi! Zapyta! Nie mam oczu dookola glowy i nie wylapuje uprzywilejowanych :O

Gość to byc nie moze
a z jakiej to okazji ja mam ponosci konsekwencje jej stanu? mam sie gdzies spoznic np na autobus czy tramwaj tylko dlatego ze jakas paniusia dała sobie zrobic brzuch i nie chce sie jej czekac w kolejce?

Jak poprosi, zapyta - przepuszcze. Ale nie mam oczu dookola glowy i nie wylapuje uprzywilejowanych

Gość to byc nie moze
otóz to mnie zadna nie prosi tylko wymusza to wzrokiem a jak tak robi to ja juz na bank jej nie przepuszce a awet bede robic wszsytko wolniej by czekała dłuzej

to fakt - przepuszczam wtedy jak poprosi nie moge sie caly czas nerwowo ogladac za siebie czy ktos uprzywilejowany chylkiem nie nadciąga

ja jestem obecnie w 7 mies ciazy. wszystko ze mna w porzadku autobusami nie jezdze wole chodzic na piechote itd. nie narzekam ale czasami jest tak, że to dziecko ktore nosi sie w sobie ulozy sie jakos inaczej, zacznie intensywnie kopac czy to w pecherz czy zebra i wtedy jest czasami nieprzyjemnie i takie stanie w kolejce moze byc naprawde niemile.

Gość to byc nie moze
i takie stanie w kolejce moze byc naprawde niemile. no moze byc niemiłe jak sie jest w zaawansowanej ciazy to pan zapładniajacy ma obowiazek zajac sie obowiazkami wyreczajac zapłodnioną a to jest tak ze taka z brzuchem jest celowo wysyłana bo szybcieje to załtawi wymuszaajc na innych ustapienie maz w tym czasie lezy i pije piwo i czeka na relacje z przeprowadzonych działan operacyjnych poza kolejnoscia

Gość milkkka
Jak ja byłam w zizy to dopiero miałam raj :-) była taka druga kolejka i obsługiwana osoba w tej oklecje była jako co 5..wtedy tyle kolejek sie obeszło i towarow nakupowało :-) nawet w pracy kolezankom robiłam zakupy :-) Nie pamietam ,ale w tej drugiej kolejce mogły stac ciezarne od 6 m-ca ciazy a ja stałam od 3 ,bo od lekarza miałam papierek.

Gość to byc nie moze
i dzis ciezarne kupuja kolezanka sa wysyłane do banku by załatwic cos szybciej dlatego tez im nie ustepuje

to byc nie moze - pan zapładniający ma czasem i ważniejsze zobowiązania czasem zdarzy się jednak menda która wszystki zobowiazania ma w nosie a co tu mówić o zakupach :)

Gość to byc nie moze
pan zapładniający ma czasem i ważniejsze zobowiązania tak? a niby jakiez to sa wazniejsze sprawy ? co jest wazniejsze od tego brzucha?

no o to mi chodzi ze pan zapladniający powinien zajmowac się brzuchem a czasem ignoruje istnienie owego brzucha w całej rozciągłości wiec nie ma mowy aby zorbił zakupy dla brzucha :O

Gość to byc nie moze
skoro ona ma wazniejsze sprawy niz zapłodniona kobieta i jej owoc to czemu mnie ma niby interesowac jej stan ja tymbardziej mam wazniejsze dla siebie sprawy niz to ze ona jest w ciazy i czeka w kolejce

Gość kingaff
to byc nie moze kolezankom pisze sie przez om a nie ą

Gość kingaff
a tym bardziej pisze sie osobno nie nadazam za toba

w tym przyapadku czyli w moim \"pan zapladniajacy\" pracuje na utrzymanie rodziny.nikt nigdy nie wyslal mnie celowo ze moze szybciej zalatwie. dobrze znosze ciaze dlatego skoro nie pracuje nie widze powodu dla ktorego niemialabym zrobic zakupow czy oplacic rachunki. kiedy moj maz wraca z pracy i cos trzeba jeszcze zalatwic idzie sam albo robimy to razem. ciaza to nie choroba zgadzam sie ale maluszek zyjacy w brzuszku zadzi sie swoimi prawami, do tego dochodzi bol kregoslupa itd czasami jest ciazko wytrzymac a nigdy nie mozna przewidziec w ktorym momencie cos bedzie nietak.a wy albo niebylyscie jeszcze w ciazy albo jestescie naprawde ograniczone.

Ja zawsze przpuszczam!! Dla mnie kobieta w ciąży to absolutna bogini, cud świata najwspanialsze dzielo stworzenia, kwintesencja kobiecości... mógłbym jeszcze tak dłuuugo... :) Raz nawet przepusciłem jedną w kolejce do dentysty mimo, że ząb mnie napyeerdalał że niewiem. :classic_cool: Pozdrawiam wszystkie Panie w stanie blogosławionym. Jesteście cudowne!!!! 😍 😘 http://www.dpchallenge.com/image.php?IMAGE_ID=460450