Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaska

Chcę psa! Wilczura

Polecane posty

Jesli ktoś ma szczenieta, lub młodego psa tej rasy to ja z chęcią przyjmę. Mieszkam w Opolu, więc raczej interesują mnie oferty z okolic.

rasowy to tylko z rodowodem. 2000 tys w hodowli. mieszance i w typie- w schroniskach.

wiesz obawiam się, że na \"wilczura\" to ona nie dostanie rodowodu :o

A niby po co mi rodowód?? Nie musi go mieć, ja nie mam ochoty z nim biegać po wystawach.

\'a ja mam w dupie rodowody i metryczki \' jasne najlepiej patrzec tylko na swoja dupe

tego ze im wiecej PSEUDOHODOWCOW ogloszen w necie typu ''OWCZARKI NIEMIECKI BEZ RODOWODU'' tym więc psów w schroniskach. jesli nie zalezy ci na rasie to czemu nie wezmiesz ze schroniska? kupujac psa bez rodowodu nie wiesz co z niego wyrosnie, wiec co za roznica? ale po co sie przejmowac jakimis bezdomnymi psami? mojemu 'owczarkowi niemieckiemu' jest ciepło, ja moge sie pochwalic ze mam owczarka a reszta to nie moj problem gratuluje empatii

Ach, rzeczywiście, ale błąd :O Ale na allegro?? Nie szukałam tam, a na jakich (pewnie znowu się źle wyraże) podtematach szukać??

dlatego, że ja potrzebuje psa aby bronił domu a nie do szpanu. Psa ze schroniska mam, ale (sorry za słówko) to jest dupa wołowa a nie pies obronny. Boi sie wszystkiego i chowa sie przed kazdym.

co wy sie na te psy uparliście od kilku dni każde chce psa na kafe. A i tak większość nie wie że pies nie tylko jest dla zabawy. Musi jeść i to zdrowo same witaminy a nie dzień w dzień resztki z obiadu

Oj, to dla mnie żadna nowość. Miałam wilczurka 14 lat, ale niestety jego czas już minął :-( Dobrze wiem na co sie decyduję

achhh szczeniak ze schroniska będzie na 100% dupą wolowa a szczeniak z ogloszenia na 100% stróżem?

szczurwis, przestań zerkać na cudze ręce a spójrz na swoje, wzięłaś/eś psa ze schroniska? nie, to nie pierdol mi głupot. Wzięłam takiego jakiego chcę ja, bo będzie on na moim utrzymaniu, podoba mi się i tak owszem za dużo mnie w tym wszystkim, egoistka. Trudno żebym dawała 2000zł za psa z papierkiem jak mogę dać 200zł za takiego samego psa bez papierka, przepraszam nie takiego samego, ale kundel to też pies.

Tak, wzięłam psa ze schroniska Tak, jestem wolontatriuszką w schronisku Tak, od dawna pomagam bezdomnym psom Tak, największym dla nas- spolecznosci pomagajacej bezdomnym zwierzetom- są rozmnazacze nierodowodowych psów i ci którym nie da sie przemówić, że ROBIĄ ŹLE wspierając pseudohodowców. Dziwne, że dla oeganizacji prozwierzecych i schronisk najwazniejsze sa dwie akcje: RASOWY= RODOWODOWY i BADZ ODPOWIEDZIALNYM WLASCICIELEM- STERYLIZUJ SWOJE ZWIERZĘTA nie no, herezja jakaś- głupoty se wymyslili podczas gdy codziennie tysiace w calej polsce szczeniaków czeka na domy, umiera w schroniskach czy na mrozie, inne schodzą po 200 zł i rozmnazane sa nadal co mam jeszcze wziac pod uwage patrzac na swoje rece? bo mysle ze wystarczajaco cierpienia sie przez nie przewinelo bym spokojnie mogla patrzeć na to jak przedmiotowo traktuje sie zwierzeta, jak latwo sa dostepne.

no to dobra z Ciebie istota a mi pozwól być egoistyczną świnią. W życiu nie zapłaciłabym za psa 2000zł, proszę wybaczyć szanowni obrońcy zwierząt, ale mam na utrzymaniu rodzinę, owszem na psa się zdecydowałam, była możliwość wzięcia, więc wzięłam i nie żałuję. W schronisku również byłam, ale nie wzięłam żadnego bo żaden nie przypadł mi do gustu, nie mam w sobie takiej litości by wziąć każdego napotkanego, biednego psiaka.

Polecam wilczurki,są mądre strasznie i śliczne,sama mam Azana,ośmioletniego najcudowniejszego na świecie:)

Ja nie polecam. Mam owczarka niemieckiego. Trafiła mi się mądra, zrównoważona suka, ale znamy mnóstwo owczarków z poważnymi zaburzeniami psychicznymi:O Ponadto są chorowite:O Stawy biodrowe (dysplazja), problemy skórne, problemy z sierścią, problemy z trzustką, z jelitami, z oczami. Nasza ma notoryczne problemy z oczami a uchodzi za okaz zdrowia w porównaniu z innymi. Ponadto, trzeba się liczyć z tym, że te psy kochaja pracować. Ja z moim aportuję, bawię się frisbyy, tropię, pływam ok. trzech godzin dziennie. To jest dosyć poważne obciążenie:)