Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9876543210

Dziewczyny, jak byście zareagowały gdybyście otrzymywały kwiaty od anonimowego

Polecane posty

Gość MatyldaK
Znam trochę ten rynek bo pracuję w kwiaciarni przesyłamy też kwiaty do całej Polski, więc trafiają się różne zamówienia. Bardzo często panowie proszą aby nie podawać ich danych obdarowanej kobiecie, albo przesyłają kwiaty beż żadnego liściku., Z tego sa rózne ciekawe sytuacje potem np: taki pan myśli sobie że jest jedyny i że tylko on wysyła kwiaty, a ona od razu będzie wiedziała że to od niego :) Ale przeciez nikt nie jest wszechwiedzący Pani nie wie od kogo, pewnie się zamartwia czy to n ie jakis zboczeniec, a Pan dzwoni do http://kwiatyzdaleka.pl z reklamacją że na pewno kwiaty nie były dostarczone, bo jak by było to ona na pewno by oddzwoniła :) Cyrk Dużo mamy takich sytuacji. Anonimy mogą byc spoko, ale wiem że potrafią też nieźle nastraszyć. Bo jeśli ktoś ma czyste intencje to po co się ukrywa? :)

Gość neeextttt
po co tutaj reklamujesz!!! mimo że jestem facetem, zgadzam się z Tobą i innymi którzy uważają że to bardzo guuupi pomysł: kobietki to strachliwe osóbki i także konkretne więc taki "prezent" może wywołać fale paniki i ostrego ździwienia czy aby nie jakiś psychol czatuje na taką z takiego "prezentu" mogą się tylko cieszyć tępe idiotki mające sianko w głowie typu Doda itp więc NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE to do autora pomysłu - wymyśl coś lepszego

Gość moje gratulejszyn
dla mądrych inaczej, którzy ospisują na topik sprzed 4 lat. Patrzenie na daty nie boli.

Gość gość
Specjalnie założyłem tu konto żeby podzielić się z wami moją Historią.Mam 20 lat i co do kobiet jesteś nieśmiały było to w 1 mojej pracy po skończeniu szkoły gdy nadszedł ten dzień w którym zaczynałem ujrzałem właśnie ja czarne włosy drobnej postury ,piękna od razu obudziło się moje serce.Ale byłem bardziej wystraszony tą 1 w życiu moja pracą.Co się potem okazało jest kierowniczką taka co mówi idź tu rób idź drukuj.Po 2 miesiącach pracy coś we mnie pękło gdy ja spotykałem robiło mi się ciepło i byłem szczęśliwy.Niestety nie potrafię rozmawiać z taką kobietą co jest równa mojemu wieku a co dopiero ze starsza o 10 lat w oczy że mi się podoba itp.Więc postanowiłem zrobić pierwszy raz w swoim życiu taki krok jak właśnie z tymi kwiatami wysłać w miejsce pracy jej piękne róże.Przed wysłaniem oczywiście popytałem się przyjaciół o niej żeby coś się dowiedzieć i to co chciałem to się dowiedziałem jest wolna, na nk miała swój profil i była sama.Więc zebrałem się na odwagę i specjalnie pojechałem do miasta żeby zamówić 9 pięknych róż (poczta kwiatowa)z bilecikiem (Od kogoś nieśmiałego dla pięknej kobiety). Byłem najszczęśliwszy na ziemi ze ja taki niepozorny chlopaczek robi taki krok zamawia piękne kwiaty.Wtorek godzina 10-13 miały dojść podałem jej imię nazwisko a podając tekst na bileciku to aż kwiaciarki były zachwycone że są jeszcze tacy romantyczni ludzie.No i się zaczęło niestety we Wtorek mnie w pracy nie było ale miałem swojego jednego informatora co powiedział że jak posłaniec wpadł z tymi kwiatami i wręczył jej te kwiaty to było coś (żałuje że mnie nie było w ten dzień ale zabrakło mi odwagi). Róże były piękne duże robiły wrażenie,inni pracownicy główny kierownik i inni to po prostu jak kolega powiedział kopary w dół, każdy się jej pytał od kogo takie ale niestety Anonim.I została mnie środa trza było się przyznać do wysłania tych róż.Wystraszony musiałem się przyznać do tego jej ze to ja wysłałem.Przed pracą udało mi się z nią pogadać jak była sama w biurze.Przyznanie przyszło mi z trudem i powiedziałem to że chce porozmawiać niestety się spieszyła i chciałem porozmawiać o tych kwiatach.Jej miną już zauważyłem była trochę zła,spieszyła się wiec powiedziała że pogadamy później.Kolega dodawał mi otuchy będzie dobrze.Podczas pracy widziałem jak by się chwaliła od kogo te kwiaty powiedziała innych pracownika a oni patrzyli się na mnie i uśmiechając do mnie, ja się cieszyłem że trafiłem w dziesiątkę z tymi kwiatami.Nadeszła 13.00 i usłyszałem to co chciałem zawołała mnie na co czekałem od 7 rano.Co chciałeś mi powiedzieć o tych kwiatach????Nie wiadomo jak to zrobiłem powiedziałem: Ja-To ja wysłałem te kwiaty! -dlaczego? Ja-z nerwów zapomniałem co odpowiedziałem - Nie szkoda ci pieniędzy nie masz na co wydawać! - dziecko ile ty masz lat? ja-20 -a ja ile mam? ja-30 - za duża różnica wieku! ja-dla mnie nie! NIESTETY PO TYM CO USŁYSZAŁEM ZROBIŁO MI SIĘ PRZYKRO,SMUTNO I ZARAZEM BARDZO GŁUPIO ona- mam męża którego bardzo kocham! I zaczęło się przepraszanie że nie wiedziałem o tym , mówili mi że jesteś wolna.Poczułem się tak jak by mi coś wbiło sztylet w serce nie polecam wam tego.Głowę obniżyłem ku ziemi bo było mi tak głupio.Wysłałem takie kwiaty kobiecie co ma męża a 95% pewny byłem że nie ma nikogo.Powiedziała że nic się nie stało ale byłem innego zdania bo serce mi krwawiło było mi bardzo głupio i niezręcznie w oczy już nie potrafiłem jej spojrzeć.Smutny i przygnębiony poszedłem dalej robić i 1 co przyszło mi do głowy to żeby zwolnic się z tej pracy i już nigdy nie wracać.PISZE TO W TYM DNIU A JUTRO PLANUJE JĄ JESZCZE RAZ PRZEPROSIĆ ŻE MI NAPRAWDĘ GŁUPIO W TEJ SYTUACJI.POWIEDZIEĆ JEJ ŻE TA ROZMOWA CO BYŁA MIĘDZY NAMI NIGDY SIĘ NIE ODBYŁA I ZAPROPONOWAĆ JEJ PRZYJAŹŃ A TE KWIATY TO TAKI PRZYJACIELSKI PREZENT.BO 1 CO PRZYSZŁO MI DO GŁOWY TO ZWOLNIENIE SIĘ Z PRACY CAŁKOWICIE! I ZAPOMNIEĆ O WSZYSTKIM. PRZEPRASZAM ŻE TAK SIĘ ROZPISAŁEM ALE MUSIAŁEM GDZIEŚ TO NAPISAĆ SIEDZIAŁO TO WE MNIE. ALE nie żałuje tego wiem teraz na co mnie stać że potrafię być taki romantyczny, szalony kobiety to lubią panowie ale nie róbcie takiego błędu co ja i porozmawiajcie z taka osobą nawet takie coś czy mogę wysłać ci kwiaty ? jesteś bardzo ładna i mam ochotę kupić ci przepiękny bukiet róż.Wy nie jesteście nieśmiali najgorszy jest ten 1 krok i te 1 słowa bardzo mi się podobasz nie bójcie się !!!!!!!Te kwiaty pomysł dobry ale nie zapomnijcie się przyznać do tego potem że to ty!MI SIĘ NIE UDAŁO ALE MAM NADZIEJ ŻE INNI CO TO CZYTAJĄ TO SIĘ POWIEDZIE I NABIORĄ ODWAGI TEGO WAM ŻYCZĘ.

Gość gość
🌻🌻🌻 dla tak se pisze :-*