Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Gość Rhyme
bo tak to w zyciu bywa... nie zawsze sie dokonuje słusznych wyborów...

to dlaczego facet ma cierpiec co ?? poprostu jak komuś to nie przeszkadza to niech se bierze taką lachę ja wolę dziewczynę bez dziecka :)

Gość Rhyme
jak nie chcesz to nie bierz. Twój wybór. Ale daj spokój tym które maja dziecko nie czepiaj sie. I tyle. moze ktos je zechce.

no oby ale niech nierobią sobie nadziei bo to nie jest takie łatwe zaakceptowac cudze dziecko

Gość mają tylko szanse na gacha
no własnie moze ktos je zechce:O

Gość Rhyme
moze sam bedziesz kiedys gachem... wiec odpusc

Gość nowy rok
moze cos od siebie :) na pytanie postawione w temcie odpowiadam: tak, ma szanse :) ale ... znam taka jedna 33 letnia kobiete z dzieckiem, dziecko jest wynikiem wtopy, ale jak dla mnie swiadomej wtopy, bo jak inaczej mozna nazwac swiadome bzykanie sie obojetnie kiedy bez zabezpieczenia, ja nie wiem czy naiwana chciala goscia na dziecko calkowicie zlapac, no coz, nie udalo sie, on odszedl. dziewczyna 33 lata, ale zerowe wyksztalcenie ( noo liceum zaoczne i probuje skonczyc "nieprzyszlosciowe" studia - w wieku 33 lat ) , zerowe perspektywy pracy ( nie pracuje, wychowuje dziecko ) - ale postawa wobec panstwa polskiego mega roszczeniowa. nie tak dawno, rozszerzyla przedemna wizje swojego przyszlego partnera, na moja sugestie ze teraz ( wiek + dziecko ) jej notowania znizkuja, wiec mowiac juz w skrocie: super przystojny, kawaler, nadziany, wyksztalcony ...... rece mi opadly ;o reasumujac: to ze dla dziewczyn polskich glownym celem jest dobrze ustawiony maz to juz rozumiem :o ale takiej hipokryzji to juz nie rozumiem :o

Gość Rhyme
no truche racji masz. Mnie tylko chodzi o to aby nie skreślac nikogo. nikt nie ma monopolu na szczescie .

ja moge miec co najwyzej gacha, samej byłoby mi trudno nim zostac nie wiem po co sie oszukujecie, pocieszacie, jest jak jest i kazdy musi płacic za swoje błedy, nie twierdze ze te kobiety bedą same całe zycie , ale czy spotkają super partnera i wspaniałą milosc to naprawde wątpię i to nie przez dziecko tylo przez to jakie są

Gość Rhyme
oj tam rzucasz jadem i tyle

a taki tekst ze dzieciatej zachciało sie wyksztłconego bogatego kawalera bez dzieci czy nie oznacza ze ona jest dla niego nie wystarczajaco dobra? jak jest taka super to czemu nie moze takiego chciec? he?

no nie wiem :O ktos tu napisal ze kobieta z dzieckiem nie wyksztalocna a chce ideału , jakby napisał ze wolna bez zobowiazan dziewczyna chce takiego to jest ok a kobieta z dzieckiem juz nie ma prawa takiego oczekiwac, wiec jak to rozumiec? to oznacza ze jest lepszą czy gorszą partią?

Gość next
Gdzie jest napisane?potwierdzone?udowodnione? że wolna,mądra,wykształcona kobieta nie trafi na alkoholika?mezyzne który bedzie ja zdradzał lub ktory po 20latach małżenstwa nie odejdzie?prosze mi powiedziec?

moze taka mądra i wyksztalcona szybciej zostawi drania niz ta mniej wyksztlocna ktora zyje iles tam lat z takim bucem a potemjak juz sie nie da dalej tego wytrzymac raptem szuka milosci z innym :O

Gość next
JESTEŚCIE ŚMIESZNI!!!!

Gość next
Jak za czasów niewolnictwa murzynowi nie wolno chcieć pragnąc być

noooo kazdemu mozna marzyc, kazdemu mozna snić :D

Gość makarenkaaa
cześć wszystkim,sorki ze nie wchodziłam,ale jak miałam tu sie ścierać z nią- która twierdzi że to ja zaczęłam- to ona nazwała nas kobiety po rozwodzie puszczalskimi z bachorami- na to nie pozwolę,dzieci mam z mężem,byłym męzem i nie puszczałam sie,żeby ktos taki teraz oceniał mnie tak z góry jak ona.... wolałam przeczekać az pójdzie ,bo szkoda mi nerwów dla takich,sporo juz ich miałam w zyciu i nikt taki nie bedzie zarzucał mi puszczalstwa,zwłaszcza taki który [przebiera i wybiera jak ona..... pozdrowionka dla dla wszystkich ...

Gość powiem tylko tyle
faceci jak by mieli wybierać to wybrali by piekna z dzieckiem niz brzydka bez dziecka :)

to oczywiste ze wybierze piekną a nie brzydką

Gość gadacie a to nie tak
Też jestem sama, rozwód w toku, dziecko nastoletnie. Jesli sama na siebie będe patrzec przez pryzmat "półki społecznej", na której się znalazałm, to lepiej leżec i czekac na śmierć. Wiem, co się czuje, kiedy brakuje nam drugiej połowy- ja też nie chcę być do końca życia sama (tak móie, kiedy ktoś pyta). Miłości prawdziwej ani sie nie kupuje, ani sie nie planuje! Pomyslcie, jakie to ma znaczenie, kto ma jakie wykształcenie i co robi zawodowo? Od lat nie ma czegoś takiego jak mezalians- on wysoko urodzony, ona-prosta córka chłopa. Do zakochania się potrzebny jest jakiś wspólny "poziom", coś między ludźmi i nic więcej: ani narodowośc, ani wyznanie czy wykształcenie. Zakochujący się w sobie ludzie mają wspólny język i widzą w sobie wzajemnie jakieś niebo :), a tu jakieś gadanie o braniu sobie na garba cudzego dziecka- litości!!!! Żadna babeczka mająca dziecko (normalna babeczka) nigdy nie pokocha kogoś, kto tak to widzi i z góry WIE, że nie pokocha kobiety, która jest matką...to ja sobie może założe, ze nigdy nie pokocham faceta, który ma duży nos, albo nosi zielona kurtkę- bez sensu :)oczywiście zakładam miłość (znacie takie COŚ???) a nie randkowanie i czekanie na zakochanie się albo nie- sugeruję zaczynać od serca :)

Gość gadacie a to nie tak
ZAKOCHUJĄCY hehehehe...ocenzurowany wyrazik :) ładnie ;-)

Gość makarenkaaa
dlaczego niektórzy nazywaja faceta,który pokocha kobietę po przejściach gachem?????? ja naprawdę uważam że to kwestia losu a nie łapania okazji,sparzone kobiety nie łapia okazji,są właśnie bardziej ostrozne,nawet nieufne,ciężko zdobyc zaufanie takiej osoby,dlatego uważam że tylko iskra miłosci jest wstanie połączyć taki związek mężczyzny i kobiety jak my,ale to moje zdanie i mozecie się nie zgadzać....

Gość powiem tylko tyle
mają tylko szanse na gacha...smieszna jestes :) ja jestem facetem mam 33 lata i jestem w związku z kobieta z dzieckiem....kocham ja za to jaka jest ...a jest piękna wyrozumiała wrażliwa i co najważniejsze ceni siebie wysoko.

kobieta z dzieckiem nie rowna kobiecie z dzieckiem