Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Ja jestem kobietą z dzieckiem i trafiłam na swietnego faceta.Nie szukałam ojca dla dziecka,poniewaz moja córka juz ojca i sie udało.Jest nam swietnie,nawiazał wspaniały kontakt z mała,mała go lubi. Moja kolezanka jest w takiej sytuacji jak i ja ,rózniez po rozwodzi tylko ze z synem.Poznała faceta,wiedział ze ma dziecko.Pojechali razem na wspolne wakacje,przyznam,ze mały potrafi dokopac i facet sie wycofał.nadmienie,ze ze spotykali sie poł roku zanim zdobyła sie na to ich poznanie.Wiec jak widac na to nie ma reguły,ale mam nadzieje ,ze trafisz na takiego wspaniałego człowieka jak ja.

Gość rsrsrsrsrrs
jasne..najlepiej naprodukowac cale przedszkole a potem szukac jelenia do wychowania..alez wy jestescie smieszni i naiwni:D

Gość rsrsrsrsrrs
dlatego jej odpowiadam...wg.mnie nie zasluguje na milosc...

Gość next
PRZYSZŁOŚĆ nie PRZESZŁOŚĆ

Gość Rhyme
rsr- niektórzy co zyja zasługuja na smierc. Ci co zyja mogliby nie zyc. jesteś władna decydowac?

Gość rsrsrsrsrrs
moze znajdzie byle kogo by tylko nie byc sama,ale niech nie oczekuje prawdziwej milosci

Gość next
wiec może ci juz wystarczy? napisałaś co o tym myślisz nie zasługuje.... każdy człowiek zasługuje na to co najlepsze nikomu nie życzy sie żle nawet największemu wrogowi

Gość rsrsrsrsrrs
wyrazilam swoja opinie,i tyle

Gość Rhyme
rsr - skad w Tobie tyle jadu? ppowiedz? chyba ktos Cie skrzywdził... lepiej pogadaj o tym. Pomaga

Gość rsrsrsrsrrs
alez ja nie zycze im zle,niech maja jak najlepiej,tyle ze na szukanie milosci to juz jest im za pozno,przykre ale niestety prawdziwe

Gość rsrsrsrsrrs
samo zycie..moze jestem zbyt szczera i niektorych urazilam-przepraszam,

Gość next
odwracasz teraz kota ogonem....

Gość rsrsrsrsrrs
dobranoc

Gość Rhyme
tak. nie wiadomo dlaczego...

Gość next
wiesz co to wiara?wiara w siebie? wiara w szczęście? człowiek bez wiary jest nikim wira i marzenia napedzają do życia...

Gość next
uuufffffff

Gość Rhyme
ale pełna jadu...

Gość next
tak dokładnie ..tylko dlaczego?

az zal czytać wypociny takich kobiet jak rsrs:(kurcze,naprawdę.Tak jakbysmy były winne ,ze trafiłyśmy na nieodpowiednich facetów.Ech mam nadzieję,jednak ze to zdanie jest odosobnione.

Next - mysle że odpowiedż byś poznała znając dzieciństwo rsrsrs. Niech będzie taka butna i pewna siebie - żle jej nie życze .. ale życie pewnie zweryfikuje troszeczkę jej poglądy . Ostatnio rozmawiałam z kolegą , jeszcze takim z dzieciństwa .Powiedziam mu ze jestem rozwódką i ze będę ponownie próbowała ułożyć sobie życie .A on do mnie tak ,że pewnie nie mam szans na ułożenie sobie życia z kimś \"normalnym\" . Może będę miała szansę z takim co dzieci mieć nie może - tylko pewnie będzie problem bo nie przyklejaja sobie plakietki że tacy są :O Nie wiedziałam czy śmiać sie czy płakać . Żeby było jeszcze śmieszniej .. .niedawno też rozmawiałam z jego starszym bratem , kiedyś bliżej kumplowaliśmy sie i niechcący wymsknęło mu się że jest od lat we mnie zakochany .... Różni ludzie , rózne opinie .... oby z kulturą ....

Gość taka smutna ja..ona..
rsrs-ma zupelna racje...wielkie rozwodki sie odezwaly. Trzeba bylo pilnowac tylka ... Nie zal mi takich jak Wy same jestescie pelne jadu i zazdroscicie wonym kobietom,ktore moga wybierac w mezczyznach zawistne baby

Gość rsrsrsrsrrs
znow jestem pewnie na nieszczescie niektorych,milo,ze nie jestem odosobniona.Znam wiele kobiet samotnych z dziecmi,ktore rozkladaly nogi przed kim popadlo,a teraz zostaly na lodzie,bez pracy,studiow ,bez pieniedzy,siedza i szukaja chlopa.Mam tez wielu wolnych kolegow,zreszta pracuje wsrod mezczyzn i z rozmowy z nimi wiem jak wypowiadaja sie o takich samotnych z dziecmi...Zdecydowanie wola mlode,wolne,wyksztalcone kobiety BEZ ZOBOWIAZAN...zycie ma sie jedno i nie chca marnowac go na nianczenie cudzego potomstwa..na szczescie

Gość Rhyme
echhh.. szkoda mi słów na was...

rsrsrsrsrrs ...... masz rację ale niestety tak jest w większości a najgorsze są panny z dzieckiem . i jeszcze na forum ci wmówią że tylko prawdziwy facet wezmie taką i pokocha :( normalnie żałosne

Gość mają tylko szanse na gacha
a nie na milosc, szczegolnei te co lata misiedzą z bucami i draniami, dlaczego raptem ktos by je chcial pokochac jak same siebie nie kochają:O

Gość Rhyme
dziewczyny skad w was tyle złosci?

Gość mają tylko szanse na gacha
to nie zlosc tylko obserwacja zycia, sama znam kilka takich i widze ze wiele z tych dziewczat robi sobie dzieci z byle kim a potem mają pretensje ze nikt przyzwoity ich nie chce

w nich nie ma jadu tylko piszą prawdę ja mówię nie pannie z dzieckiem poco mam tracic czas na nie swoje dziecko ??

Gość Rhyme
nie sadzcie aby Was to kiedys nie spotkało