Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Gość mają tylko szanse na gacha
autorka przedstawila sie nieciekawie, ma jakiegos facia podobno go kocha ale szuka innego, to beznadziejne, chce milosci a sama co? jest zyciową niedorajdą? kto pokocha taką kobietę poza takim jakiego juz ma?:O

Gość makarenkaaa
ale nie wszystkie jesteśmy takie same,nie bierzcie nas od szablonu,jesteśmy tak jak inni ludzie na ziemi- każda inna od poprzedniej,są różne nie twierdzę,ale nie jestesmy wszystkie z jednego worka.....

Gość makarenkaaa
idę spać padam na pysio..... :) dobranoc wszystkim....

Gość gadacie a to nie tak
nie będę się zastanawiać na cytowanym powyżej "życiowym niedorajdą", bo w uczuciach nie istnieje takie coś- nie da się zepsuć miłości jak dziecięcej zabawki :) miłość albo jest, albo jej nie ma i tyle! A pytanie, które autorki, to jest pytanie osoby czującej i myślącej- takie samo przewija się przez głowę każdego, kto kiedyś został sam i kto chce i umie kochac- analizujesz siebie i swoje życie- to przychodzi z wiekiem i jest normalne

Gość ciapulek111
Nierozumiem Cię za bardzo, dziecko nieprzeszkadza w dążeniu do miłości i do trwałego związku. Ja jestem po rozwodzie od kilku lat i wiem że jeżeli zakocham się w tej jedynej to ani diecko, ani żadna siła tego nie zakłuci. Głowa do góry. Będzie dobrze.

Gość next
na reszcie jakies pozytywne mysli...

Gość gadacie a to nie tak
ja właśnie to też na myśli mam :) ale jakoś mniej konkretnie napisałam....miłość jest miłość i cały nasz "stan posiadania" nie ma żadnego znaczenia

JENY ZNW TYLE SIWTOSZKOWATYCH WYPOCN ,ZE CO MY NIBY DRUGI GATUNEK?jA JESTEM Z DZIECKIEM I MAM KOGOS OD RAKU:)JESTESMY SZCZESLIWI JAK MAłO KTóRA SWIETA KROWA WYPOWIADAJAC ASIE NA FORUM.A CO TO ZE MAM DZIECKO TO JAKAś HAńBA?LECZCIE SIE LUDZIE Z NIENAWIśCI I ZMIENCIE PODEJSCIE DO ZYCIA.zAWSZE KAZDA Z WAS MOZE BYC NA NASZYM MIEJSCU A O TO NAPRAWDE JEST łATWIEJ NIZ SIE TO CO PONEKTóRYM WYDAJE.

Gość rsrsrsrsrrs
cream---masz zupelna racje....kazdy moj kolega mowi,ze nie chce panny z dzieckiem,gdy wokol tyle wolnych kobiet bez zobowiazan...zajmijcie sie kobiety swoimi dziecmi a nie szuniem "milosci"bo w tym momencie jestescie zalosne...splodzilyscie po kilka dzieci,latalyscie po katach a teraz placz i lament..tak zaslugujecie,ale tylko na podrzednego gacha jak tu ktoras wspomniala... patrzac na srodowisko wokol,widze same panny z dziecmi,ktore lajdacyly sie za mlodu zamiast studiowac i pracowac,a teraz pokutuja...i dobrze...chcialyscie szalenstw-to macie nauczke..dla mnie to byloby brzmie samotnie wychowywac dziecko..okropne

Oj rsrsrs oczywiście masz prawo do swoich opini ale rób to w sposób kulturalny .Jak na razie to widzę że ty lamentujesz tu tylko nad naszą dolą ;) Nie zauważyłam zeby któraś z nas tu narzekała na swój los . O dzieci moje sie nie martw , są zadbane , najedzone , ubrane , nic im nie brak . :) A ja świetnie godzę pracę z wychowywaniem dzieci i jak zapewnie zauważyłaś mam czas i dla siebie . Wiesz co od dwóch miesiecy jestem rozwódka od roku jestem sama i miałam juz kilku Panów poważnie mnie mną zainteresowanych .Tylko to ja mam problem żeby ponownie zaufać .Z gachami to oni maja mało wspólnego :D Pewnie nie jedem i tobie by sie spodobał ;) I tak sie zastanawiam w jakim ty środowisku przebywasz ;) panowie jacyś inni ? ;) Tobie natomiast polecam dożywotnią antykoncepcję ;)chyba że zmądrzejesz .

Gość next
inspirenka 🖐️

Gość makarenkaaa
inspirenka 🌻 tak jak napisałaś,niech sie zajmie dziewczynka sobą, swoim wykształceniem, życiem prywatnym, bo jakoś nie nadaje się do życia między ludźmi- a dla twojej wiadomości rsrsrsrsrrs jestem po studiach, pracuje jako funkcjonariusz w stopniu kapitana i nie zyczę sobie jakiś głupich podtekstów pod moim i innych tu wypowiadajacych sie osób... skoro taka wykształcona jesteś i dobrze wychowana przez tatusia to pokaż ta kulturę a nie tak jak do tej pory -tylko chamstwo z ciebie wychodzi dzień dobry wszystkim 🌻👄🌻

Gość next
dzien zapowiada sie bardzo wesoło...i pracowicie moze dzis spotkam na mojej drodze kogoś interesującego,no bo dlaczego by nie?dzien dobry jak wszystkie... hihihihihih ok a teraz juz na serio -nie szukam..bo nawet nie mam jak,mało wychodzę bo nie ma z kim dzieciaczków zostawić ale,mam dobre koleżanki i kolegów z którymi mogę sie zawsze spotkać w domu..wiec na brak znajomych nie narzekam. czasami łapia mnie dołeczki,ale na prawde bardzo rzadko,jestem optymistka z zawodu hihihihihih pozdrawiam wszystkie kobiety z dzieciaczkami

Gość makarenkaaa
next 🌻 jestem w takiej samej sytuacji jak ty,ale tez nie narzekam,mam wspaniałych przyjaciół na których moge polegac.... to bardzo ważne oni i moje dzieci wystarczająco wypełniają moje zycie,chociaż czasem czegoś brak..........

Gość next
kobitki!! koncentracja na temacie a nie na.......rsrsrs chce być gwiazdą to niech złoży swój topik i błyszczy mądrością nie omieszkam wtedy tam sie wypowiedzieć

Hej dziewczyny Ja dzisiaj w domku zostałam , mały mi się rozchorował i biegnę do lekarza . Makarenka fajny zawód masz :) ja pracuje w labolatorium chemicznym . Praca spokojna i stateczna ;) cokolwiek troszkę wybuchowa ;) Next - też tak mam że czasmi łapią mnie dołeczki ... ale biorę łopatę i staram się je skutecznie zakopać ;) Rhyme - odezwij sie .... Zajrzę pózniej teraz wizyta lekarska ...

Rhyme - przeszło ci chociaż troche???????????? jesteś w stanie porozmawiać normalnie?????? bez wybuchów??????? pewnie nie pamietasz naszej rozmowy z soboty......

inspirenka ja z nim rozmawiałam w sobotę na gg,wiem co go meczy,mówił mi,tylko że był w takim stanie,że nie mogłam się z nim dogadać.... nie twierdzę że zły z niego facet,tez sie martwie o niego....

Gość next
ja z nim rozmawiałam wczoraj abrrrrrr

Gość next
zle z nim

wiem,ale nie rozmawiajmy o nim jak go tu nie ma,jak bedzie sam sie wypowie.... piszcie co u was,jak sobie radzicie...

Gość next
powiedz mi że jestes wyspany?,usmiechniety? i gotowy stawic swiatu czoło? 🌼