Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszesze23ee

przejmujecie sie wagą w ciązy?tzn pilnujecie sie zeby za duzo nie przytyc?

Polecane posty

Gość piszesze23ee

???ile przytylyscie..ja 4 kg...a jestem w 4 miesiacu!!

Gość piszesze23ee
no dalje przyznawac sie

Gość w ciąży
ja sie troche przejmuje, choc bez przesady... Niczego sobie nie odmawiam. Przytylam juz 9,5 kg a jestem na samym początku 7-mego miesiąca.. Przybieram regularnie choc moglabym wolniej :) Zwykle ok. 0,5 kg-0,7 na tydzien czyli ok.2,00-2,5 kg na miesiąc .. ciekawe jak bedzie w 3-cim trymestrrze który wlasnie rozpoczynam... Chcialabym nie wiecej niz + 15 kg na koncu a to i tak wydaje mi sie strasznie duzo :( !!!

Gość piszesze23ee
comoon!!!!!!!!!!!!!!

ja tam się nie przejmowałam, ale ja przed ciążą miałam 173 wzrostu i ważyłam 55kg i całą ciążę walczyłam z anemią mimo że jadłam co chciałam to udało mi się przytyć aż 12 kg.. za to teraz znowu 55kg i nie umie się utuczyć :(

Gość piszesze23ee
nikt nic nie piszEE!!!!!!

Ja na początklu bardzo sie przejmowałam... może to dlatego ze jestem b. młoda i bede młodą matką... do 6 miesiąca przytyłam ok 4kg a jadfłam normalnie teraz juz za tydzien mam termin :) i jestem na plusie 10-11kg:P w polowie 8 miesiąca sobie kompletnie odpuscilam i jem wszystko na co mam ochotę i tyle ile chce :) nie przejmuje sie ... ale w czasie ciąży nie mialam zadnych napadów głodu... praktycznie wszystko poszlo mi w brzuch no i troche w pupe ale mialam małą wieć teraz jest akuratna:P Jak urodzę to zacznę dbac o linię :P narzeczony obiecał ze pomoze zrzucic kg :P wiadomo w jaki sposób:P heheh

tak samo jak blondyna ... mimo ze jadłam wszystko i jedzenie pełnowartościowe (babcia gotuje raczej zdrowo) to cały czas walczylam z anemią ... w grudniu lezałam w szpitalu przez to :O ... do tego do 4 miesiąca wymiotowałam :P

Gość piszesze23ee
kurcze czemu pisze ze jest 7 postow, a ja widze 5 kto to kasuje!!!??

Gość 32r43r43r
upup

przytyłam juz 11 kg, ale jem mniej wiecej tyle co zawsze wiec sie nie przejmuje - nie zamierzam sie glodzic

średnio tyłam (a raczej przybierałam, bo to coś innego niż tycie) 11 kg

ja raczej mam problemy z niedojadaniem, na nic nie mam ochoty, zmuszam sie do jedzenia, później jest mi niedobrze, ale wytrzymuje, przed ciążą nie miałam takich problemów... Cały pierwszy trymestr wymiotowałam, nawet od zapachu sera, czy jedzenia dla kotów. Teraz jestem w tzrecim trymestrze (początek) i mdłości powróciły, w sumie to już nie wiem co robić, po każdym jedzeniu leże w łóżku żeby nie wymiotować... przytyłam 6-7 kilo (czasem nawet spadam na wadze...) :(

zazdroszcze dziewczynom ktore nie moga przytyc i jedza to co chca. Ja w ciazy jem normalnie a raczej staram sie jedynie o co zwiekszylam diete to o jogurty i owoce zjadam codziennie jedne jogurt i jem jakis owoc(pomarancz lub jakblko lub banan) nie glodze sie bo to by byla glupota ale nie jem tez bez opamietania a mam czesto tak ze ok godziny 21szej robie sie gloda ale nie jem bo na noc nie dobrze sie najadac. Jestem w 7 miesiacu i przytylam 7 kg wiec 1 kg na miesiac ale boje sie tego IIItrymestru bo wiem ze teraz to sie duzo przybiera na wadze ehhhh mam nadzeieje ze zrzuce szybko po porodzie a tak na marginesie o przed ciaza wazylam 46kg wiec teraz to 7 na plus to dla mnie mega duzo:P

Ja jestem w 5mcu ciazy i od poczatku przytylam ok.2kg.Pewnie ze nie chcialabym przytyc 20kg ale specjalnie sie tym nie przejmuje.Jem na co mam ochote i kiedy chce choc apetyt mam taki sam jak przed ciaza.

Gość schudne111
A ja jestem w 6 miesiacu i juz 16 kg przytylam no i co schudne :)