Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój facet jest niski

Mój facet jest niski ma 166

Polecane posty

Warto się wiązać rodzice mi odradzają:(ma 28 lat ja mam 22

Gość jola78
ile ty masz wzrostu?

Gość matyjaska.
Boże :O I co, ze względu na wzrost go rzucisz??? :O

Gość welonkaa
a ty ile masz?

Gość jola78
no dziewczyny haloo jeżeli ona ma 180 a on taki niski to wiecie co tak jak flip i flap :)gdzie z takim sie pokazać śmiech wszystkich byłby na całego może z wyjątkiem rodziny chociaz oni by i tak się śmieli po kryjomu

Gość Gadulska...
Fajnych masz rodzicow, nie ma co :-/

Gość welonkaa
gadulska nie mów tak bo przeciez to komiczne niski facet i ogromna kobieta przy nim--jak jego ochroniarka :)

Gość milkkka
Jezli tylko z powodu wzrrodzce Ci odradzaja zwiazek z facetem to ams zpo prostu durnych rodzicow(za przeproszeniem) a poza tym widziały gały co brały :-) jak sie z nim zapoznałas i zaproponował Ci chodzenie to chyba byl tego samego wzr.i tyle samo lat roznicy było pomiedzy Wami :-) wiec co teraz biadolisz.Chyba,ze zmienil sie Jego charakter i jest dla Ciebie wredny to sie zgodze ale tak to jaki problem widzisz w tym,ze jest taki a nie inny>

Gość milkkka
Jola 78 nawet jakby Ona miała 180 wzr.to chyba widziała jaki facet jest i jak ne pasowli do siebie to mogła sie z Nim nie zadawac.

A ja myślę tak: jedni się śmieją inni uśmiechną ale jeśli Ty już sama się nad tym zastanawiasz to pewnie COŚ to oznacza pytanie jest proste: przeszkadza Ci to czy nie??? jeśli tak, to lepiej żeby to pękło teraz niż w poważnym związku

Ja mam 22 lata on 28 lat mój wzrost to 164

Gość milkkka
Mój facet jest niski chyba widziały gały jak sie z Nim zapoznawały :-)Teraz masz problem z Jego wzr.a przedtem nie miałas ;-) a moze brania nie miałas i nie chcaiłąs byc sama a teraz moze jakis sie koło Ciebie kreci i nie wiesz jak wybrnac z sytuacji :-)

jest 2 cm wyższy więc nie jest źle. jeśli bardzo Ci przeszkadza jego wzrost i wiesz ze nie bedziesz mogla życ ze swiadomością ze to TYLKO 2 cm a nie np. 10 czy 20 to nie wiem czy taki zwiazek ma sens. Jeśli masz wątpliwosci tylko przez rodzicow to olej to. ja bym im powiedziala ze głupota jest ocenianie czlowieka po wzroscie, zwłaszcza ze na wzrost nie mamy wpływu. mój chłopak ma 167cm i wyobraz sobie ze kiedys probowala mi go odbic dziewczyna mająca 165cm i jakies 7 kg wiecej niz on. wzrost nie jest w zyciu najwazniejszy

Dla mnie za niski,zdecydowanie.Ale wygląd to nie wszystko.Wybór jest prosty-jeśli naprawdę go kochasz to,nie bedzie żadna przeszkoda.

Ej wiecie co smieszy mnie cos takiego ocenianie ludzi wg wzrostu. Powiem wam ze ja jestem z moim facetem ktory ma wzrostu 196 a ja mam 159 ii co w nosie mam ze wygladamy jak flip i flap i na pocieszenie powiem wam ze siegam mu pod pache jak stane kolo niego :P

Gość milkkka
a ja nie moge wyjsc z podziwu ,ze przedtem Jej nie przeszkadzał wzr.a teraz tak :-) przeceiz od razu jak sie zapoznajemy to nam sie ktos podoba lub nie i jezeli przeszkadzał autorce wzr.chłopaka to po co z nim w ogole sie umaiała po raz ktorys :-) chyba,ze brania nie miała :-)

Gość marudzisz albo go nie kochasz
ja mam 167, a mój mąż 169 - i ja lubię nosić szpilki (takie do 5 cm) jest nam dobrze i nigdy bym go nie zamieniła na innego

milkkka wiesz co, byc moze dziewczyna wczesniej nie zwracala na to uwagi, ale przejela sie opinia rodzicow i dlatego zaczela sie zastanawiac. ja np. jak poznalam mojego chlopaka to nie zwrocilam wcale uwagi na to ze jest niski, tzn. widzialam jaki jest ale to kompletnie nie mialo zanczenia. pamiętam ze mial wtedy taki uroczy usmiech, śliczne oczy i byl taki ciepły i kochany. i to bylo wazne a nie jakis tam wzrost. nie zrrocilam uwagi na jego wzrost, dopoki nie dowiedzialam sie z tego forum, ze przegral zycie i nie ma szans na dziewczyne :P

Gość kobieto babo
mój M tez niski, tak jak ja a jest najlepszy :))))))) jak zaczniecie normalnie być razem to w ogóle nie będzie o tym pamiętać!! nawet nie wymyślaj takich głupot

Gość fuj ohyda takie to karłowate
Prawdziwe ,kobiety nie biorą sobie karłów Mężczyzna ma być silny męski a to takie nie wiadomo co .Twoi rodzice mają rację myślę ,że chodzi tutaj o coś więcej

Gość xxxxxgggg
ja mam 26 lat a moj facet 35 lat ja mam 163 cm a on 165 cm no i co z tego???

Gość mały ktoś
A ja mam 155 a moja żona 167 i jest OK

Gość .........l
Mam takich znajomych- on ma 167cm, ona 184cm. Są szczęśliwą parą od 4 lat:)

Gość Laguna_23
Czy ktoś się orientuje od ilu cm facet oficjalnie tzn np w dowodzie uznawany jest za wysokiego? Z góry dziękuje.

Gość SAE
teraz są nowe dowody i tam wpisują np 170cm ;)

Gość jajajekokodżambo
ja mam 168 moj facet 170 i mi to nie przeszkadza moja kolezanka ma chlopaka nizszego do siebie o głowę i jest z nim 3 lata

Gość looooll
ja nie dalam szansy facetowi nizszemu ode mnie ,dla mnie to za duza roznica.

Gość MAs
ło kurde - ja mam 176 i uwazam ze jestem bardzo niski. Wiec co ma powiedziec taki facet?