Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka yoreczków

Yoreczki

Polecane posty

Gość nie wytrzymam i
a co do zalatwiania sie w domu- popierram lasiczke i kilka innych osob znajacych sie na wychowaniu psa ;) kazdego psa mozna i powinno sie ulozyc, yorki rowniez- wtedy nie ma problemu.

Gość Sama mama
Arquette tez miałam chłopca, a teraz mam parkę. Są wesołe, rozrabiają. Starsza szczeka, kiedy słyszy ze ktos obcy wchodzi do domu, ale to szczekanie, które jest chyba normalne u wszystkich ras... Potrzeby załatwiają na zewnątrz, a w czasie kiedy musze je zostawic same w domu korzystają z kuwety. Nie mają wad Miałam psy innych ras, ale w yorkach sie zakochałam. Poza tym jestem alergikiem, wiec niejako jestem skazana na te psy

No tak, to niewatpliwa zaleta Yorków, są dobre dla alergikow.Moj jest taki troche jak pluszowa zabawka, tylko chcialby sie glaskac i przytulac, wraczy tylko jak na spacerze spotkamy jakiegos goscia pod wplywem %, ale to chyba nic nadzwyczajnego, mysle ze kazdy pies tak ma

Gość OlaLola 1212

Gość tylko dlaczego tak tragicznie
smierdza... Takie male, a taki wielki smrod. Od moich dwoch wielkich bydlakow tak nie czuc :D

Gość gość
Jeśli są tu właściciele yorków : Serdecznie zapraszamy na ogólnopolskie forum o rasie Yorkshire terrier - www.york-forum.pl Znajdziesz tu wiele porad , ciekawostek dotyczących tej wspaniałej rasy . Pozdrawiamy , administracja forum . www.york-forum.pl