Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werkaa D

Chłopak? Czy mu sie podobam?

Polecane posty

Gość Werkaa D

Jest pewnien chłopak. Bardzo mi sie podoba juz ponad pół roku. Widzę, że czasem sie obserwuje. Koleżanka mówi, że sie bardzo oglądał a gdy szlismy na przeciwko siebie spuściłam wzrok, a ona mówiła, ze sie perfidnie parzył, lecz potem gdy zerknelam widziałam, ze patrzył się w ziemię. No, czasami sie patrzy, a czasami całkiem mnie olewa.. w ogóle sie ne patrzy.. Nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że jestem poprostu obiektem, na który parzy się jak każdy inny. Ja napewno do niego nie podejdę, poniewaz jestemzbyt niesmiała, ale zaprosiłam go do znajomych na n-k.. HELP! Aha i jeszcze kiedys na wycieczce sama widziałam, ze sie ciągle patrzył, ale nie cche sobie robic nadziei, ale juz nie wytrzymuje. A tak ogólnie to jest on pewny siebie, odwazny, ale w stosunku do dziewczyn jest ponoc bardzo nieśmiały i nigdy nie miał dziewyczny.. Obydwoje mamy po 15 lat:P Z góry dzieki:P

Gość Werkaa D
kto powiedział, ze sie nie ucze :D

Gość nie musiałas pisac ile masz
lat. I tak by sie wszyscy domyslili :p patrzy sie a pozniej sie nie patrzy a kolezanka mowila ze sie patrzy.. jezu..no i co z tego ze sie patrzy? jakby Cie chcial to by cos wymyslil w kierunku poznania Ciebie. nie boj sie...

Gość vissssa
jak mnie denerwują osoby piszące, że piętnastolatki mają brać się za naukę. to już śmieszne zaczyna się robić. ciekawe czy gdy ty miałaś te 15 lat, to myślałaś o książkach? w tym wieku to chyba normalnie, że zaczynają się pierwsze miłości :/ mają czekać do 20, wtedy nikt im nie powie że są za młode? a do autorki: takie domysły nie mają sensu, bo narobisz sobie niepotrzebnie nadziei, które potem prysną. albo zrób coś z tym, pogadaj z nim, albo zapomnij o nim, bo będziesz się tylko bezsensownie męczyć. my tutaj wróżkami nie jesteśmy, żebyśmy wiedzieli czy chłopak się w tobie kocha czy się z ciebie podśmiewa. wybacz.

tak , jak mialam 15 lat , myslalam glownie o nauce ;) no dobra, nie mozna sobie zazartowac ? :P