Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aureliska

czy jest sens brania pigułek anty przy...

Polecane posty

Gość aureliska

zyciu seksualnym srednio 4 razy w m-cu czasem 6. Hmm mam męża , synka dwuletniego na razie nie planujemy dziecka moze za 5 lat. Zabezpieczalismy sie gumkami i ok, choc cykle mam niereguralne co 34-40 a czasem 30. biore juz 5 m-c yasminelle i jest roznie, seksu chce mi sie tylko rano(kiedy meza nie ma) lub tuz przed miesiaczka. do tego na lydkach rozszezyly mi sie zyly i czasem mnie swedza.

Gość wspólczuję mężowi

A niby czemu współczujesz mężowi??????????? To mają się kochać na siłę?????? Bo tak należy (?) Idiotyczny tok myślenia. A co do pytania autorki, to uważam, że wystarczającym zabezpieczeniem jest prezerwatywa :) no i ewentualnie lekka wstrzemięźliwość :D w dni płodne :) (jezeli wolisz być pewna, że nie jesteś w kolejnej ciąży) :D:D:D:D

Gość aureliska
dzieki deszczowa piosenko, jak nie bralam pigulek to nawet wyczwalam owolucje, ale pozniej sie przestarszylam bo chyba mialam 2 w ciagu jednego cyklu.

My zabezpieczamy się tylko prezerwatywą :) i przez 4 lata nie "wpadliśmy" . Ja również wyczuwam owulację :) A w dni niepłodne, 1-2 dni przed miesiączką współżyjemy bez zabezpieczenia :)