Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Dziewica w 100

Polecane posty

Gość gsgb
Dziewictwo stracilam majac 21 lat, ty jestes pikus - phi!

No, 165 centymetrów, muszę cię rozczarować. Libido mam, a jeśli już chcę się zabawić, to wystarczy mi palec i łechtaczka. Zresztą, w związku z... no, pewnz chorobą (i tak nie zrozumiecie) nie mam od półtora roku takiej potrzeby.

no ale na poważnie;) idea jest szczytna.Popęd seksualny można zamienić na ................. na co?:O

aaaaaaaaa choroba. No to teraz wszystko jasne. O palcu i łechtaczce prosimy bez szczegółów. Czyli tak z ciebie palcowa [fonetycznie: pałkowa] dziewica.

te night express widzę że cienka ta twoja lokomotywa... słabo ciągniesz ... inwencja twórcza opadła?tylko na gardłowy śmiech cię stać???:P:P:P

ooo dziewczę pokazało klasę... wcale nie taką dziewiczą. Ty ten nawiedzony blog to twój? słowo daję takiego grafomaństwa to już dawno nie miałam przyjemności czytać:D

straszy, straszy ... beztalenciem i pospolitością tematu. " jestem sama, jestem inna, jestem dziwna" buhahaha uhahaha ile razy to już było? "czuję się inna niż wszyscy" wszystkie takie nastolatki z rozchwianymi hormonami jak ty czują się inne niż cały świat. weź się dziewczyno za poważne lektury i przestań przynudzać.

Gość rozowa barbie
165 cm czemu tak sie czepiasz dziewczyny? schudlas dyszke, to nie powinnas byc taka zgryzliwa:P

Gość rozowa barbie
ale i tak wazysz za duzo:P