Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katak_ona

Norwegia od lutego, wszystko zapewnione!

Polecane posty

Gość katak_ona

Cześć Poszukuję współlokatorki do mieszkania w Norwegii, okolice Oslo. Mieszkanie wyposażone, PRACA ZAPEWNIONA. Od 2-go tygodnia lutego! Proszę pisać na mojego e-mail'a katak2008@interia.eu. Odpiszę na pewno:)

Gość kazzka
jako?

Gość katak_ona
praca w agencji towarzyskiej, po przyjeździe zostanie ci zabrany paszport, będziesz sprzedana dla Albanczyka po obniżonej cenie, wiadomo styczen miesiącem wyprzedazy;) mieszkanie jak wyżej wspomnialam, plusem są lustra na suficie i rura w salonie na ktorej możesz sobie poćwiczyć w wolnych chwilach, a przy okazji zarobic dodatkowy gorsz;), nie musisz być szczupła, mamy panow z roznymi upodobaniami, proszę tylko o poważne oferty;) ZAPRASZAM!! OKAZJA!!! WARTO!!!, LIMITOWANA LICZBA MIEJSC!!! ZAPRASZAMY ROWNIERZ PANIE BZ YLEGO BLOKU RADZIECKIEGO!!

Gość katak_ona
serdecznie dziekuje za podszywanie sie:) moja oferta jest jak najbardziej pwoazna i to zadna agencja! wiec prosze mi sie tu nie podszywac, bo naprawde mi zalezy, zeby kogos znalezc, jak widac tez sa normalne (ja:) osoby, co potrafia zaproponowac normalna prace, a nie tylko jakeis agencje, dziekuje:)

Gość doth_s
a nie potrzebowałabyś małżeństwa jako współlokatorów? My zamierzamy wyjechać