Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczny zawiedziony

KOBIETY! Czy wy wszystkie zdradzacie??

Polecane posty

Gość romantyczny zawiedziony

zdradziła mnie!! 5 lat do piachu, a byłem dla niej taki dobry! nieba bym jej przychylił, a poszła suka z takim szmaciarzem na motorze - teraz błaga o wybaczenie! nigdy jej nie wybaczę! NIGDY! zawsze byłem spokojny, czuły, romantyczny, dawałem jej kwiaty, prezenty - DLACZEGO!!!! czy wszystkie kobiety zdradzają???!!!

Gość na kafeterii wszystkie
:classic_cool:

za dobry byles... anowie, uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

wybacz żę to napiszę ale mój przyjaciel własnie stwierdził że na motor najlepiej kobiety się łapią... a skąd jesteś? może to na niego poleciała? a tak na marginesie... to że Cię zdradziła, co wcale nie oznacza zdrady jeśli nie byliście ze sobą w tym czasie w związku, świadczyć może o tym że bardzo jej było źle i chciała zapomnieć o bólu. ale może również świadczyć o milionach innych rzeczy :(

miałeś pecha, większość kobiet nie zdradza. uspokój się i przestań wrzeszczeć to tylko kobieta. na świecie jest ponad 6 miliardów ludzi z czego połowa to kobiety. ale masz wybór. przecież nieważne którą masz, ważne żeby była szczypła i żeby miała cycki jak arbuzy. bo przecież tylko o to chodzi, prawda? 😠

Gość elantonio
Za dobry byłeś, ja miałem podobnie tyle, ze krócej... niestety tak jest, że jak człowiek przychyla im nieba jak tylko może, to go olewają... Ale może kiedyś któraś doceni...

Gość miarabelka9999
widocznie w waszym związku czegoś zabrakło że poszła do innego zastanów się nad tym albo byłeś za dobry dla niej i teraz dopiero doceniła co straciła Na ogół jest tak że i dziewczyny i faceci zdradzają czyli się uzupełniamy u ciebie było z jednej strony mam nadzieje...jezeli kocha się to i zdrade potrafi się wybaczyć i w tym momencie przecze sama sobie bo ja zdrady nie potrafiłam wybaczyc ale może tobie się uda zycze powodzenia jak nie z nia to z inna Czasem 5 lat czasem 10 i koniec na to niema recepty ile trwał związek jak był mocny bo czasem chwila potrafi człowieka odmienic .mój brat po 5 latach prawie że uciekł spod ołtarza była już była suknia slubna a dziś ma inna już zonę i sliczną córeczke powodzenia

Gość przytulić
Ja nie zdradzam swojego. Jednak przede mna był z dziewczyn a 8 lat i go zdradziła. To cie pociesza? chyba nie bardzo. Ja mogłabym zdradzic swojego gdybym miałą za mało sexu i czułosci.

To nie jest tak, że jak facet jest dobry, to się go olewa.... No przykro mi. Jak facet jest dobry i się go kocha, no i jest się zdrowym psychicznie, to sie go nigdy nie zostawia i nie zdradza:) Problem z "miłymi" a raczej przymilnymi facetami jest taki, że często starają się tak, że nie można im odmówić. Tzn. kobieta nie chce być sama, chce jakiegoś związku i najczęściej wybiera takiego, który właśnie jest miły, bo widzi, że on się stara, że jemu zależy, to myśli, że jej będzie dobrze. Bardzo często kobiety mają też poczucie winy czy jakieś poczucie przywiązania do takiej osoby, własnie dlatego, że się stara, włazi im (niedosłownie) w tyłek, a one nie czują niczego szczególnego mimo wszystko. Wiele osób nie wie, jak to jest kogoś kochac i często są w związkach z facetami, przy których trzyma ich tylko to, że sa oni dla nich mili. No i tyle.

Gość ja nie zdradzam inni fuj fuj

Gość lentika
uwielbiam ludzi, którzy po jednym przypadku uogólniają to na wszystkie możliwe sytuacje może byłeś monotonny a ona chciała czegoś innego, mówisz przychyliłeś jej nieba ale co z tego jak nie potrafiłeś rozpalić w niej emocji czy czegokolwiek innego, czegoś co ten drugi jej zaofiarował.