Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

Jakie uczesanie dla prostych wlósów z grzywką? Pomocy!

Polecane posty

Niedługo mam studniówkę i zadnego pomysłu co zrobić z włosami. Uprzedzam możliwa odpowiedź - na googlach nic nie znalazłam a pomysły zadnego. Mam średniej długośc, proste, blond włosy i prostą grzywkę. Zwykle chodze w rozpuszczonych włosach, dlatego mysle nad czymś innym. Pomożecie?:)

Gość długowłosa osa
W rossmanie można kupic książeczkę z fryzurami dla włosów długich i półdługich. Zawrotna cena 5 złotych. Zdjęcia plus dokładne instrukcje jak daną fryzurę wykonac. Koki, różne rodzaje warkoczy, upięc itp. Warto kupic

Gość o matkoooooooo
Upięcia włosów... 99% dziewczyn an studniówce ma upięte włosy :O Możesz własnie rozpuścić włosy i załozyc jakąś ładną, ozdobna opaskę.

nie do końca mi chodziło o upięcie, tego chciałabym uniknąć myślałam o wyprostowania włosów ale jak mówię, wyglądam tak codziennie dlatego szukam:)

Gość długowłosa osa
Kiedyś na wesele wyprostowałam sobie włosy a fryzjerka taką cieniutką lokówką zakręciła mi kilka wierzchnich pasemek w spiralkę, wszystko spryskała potem nabłyszczaczem i lakierem, było fajnie bo naturalnie mam kręcone włosy, zaskoczyłam wszystkich znajomych nowym imagem ;-)

Gość Zaciesz
moze lekie fale albo delikatne loczki moze jakis warkocz wystarczy zwykły dobieraniec lub kłos i bedziesz wygladac fajnie :)