Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nienormalnaaa

Wciąż angażuję się w chore związki z żonatymi facetami

Polecane posty

Gość perfekcyjny pan
chyba ..... robi wielka różnice a nawiasem mówiac we mnie kochaja sie wszystkie kobiety które znam

Gość sandra 11111
jak slucham takich wywodow, czy jestem madra albo glupia?? to tylko mozna powiedziec, nawet bardzo glupia!!!!!! wiem co gadam, sama to przeszlam, i nigdy wiecej.)))) trojkaty nie dla mnie, a jak facet slodzi, to trzeba mu popieprzyc i niech zmyka do zonki:)))

Gość perfekcyjny pan
ja nie słodze to mi słodza

Gość sandra 11111
perfekcyjny, szkoda mi twojej zony, bo ciebie nie:((((

Gość perfekcyjny pan
a co ty chcesz ode mnie ze laski sie w mnie kochaja to moja wina ja nie powiedzialem ze ja mam na boku cos

Gość perfekcyjny pan
czuje ze wyladujemy w łożku ......

Gość sandra 11111
nienormalna, ale takie zwiazki to rujnuja tylko psychike, ja bym sie wykonczyla, skonczylam, uwierz, na poczatku bolalo jak cholera, teraz mam wolnego, dziewczyno, co ci bede pisac, nie ma porownaia:)))

Gość perfekcyjny pan
zaraz przyjdzie zona spadam stad

Gość sandra 11111
nienormalna, ja nigdy wiecej takieog zwiazku, mam kolezanke , ma zonatego, ona przezywa horor,jak nie zadzwoni do niej to ona beczy, dzwoni do mnie co ma robic, ona sie juz wykonczyla psychicznie z tym fagasem, a on?? spokojnie przy zonce siedzi, jak ma ochote to zadzwoni, jak ma ochote to do niej pojedzie, wiecie, szkoda czasu i nerwowo dla takiech facetow, oni i tak nigdy w zyciu nie odejda od zon, sa na to za w

Tez mowilam nigdy wiecej.... ale "wpadlam" po uszy ignorowalam go bylam jedza a tu prosze.. jeszcze mam szanse odejsc hmmm ale od 2 lat nikt mi sie nie spodobal..hmm

Gość sandra 11111
wiesz, oni sa za wygodni by robic genaralke w swoim zyciu, szkoda dziewczyno czasu:)))

Gość uuuuuuuuuuuuuu
KLAUDKA znow najmądrzejsza? Znow kogos wyzywa, ocenia i komus dopieprza? Klaudka, twoje zycie musi byc starsznie samotne. Zaloz juz lepiej ten moherowy berecik idz w dlugą;)

Gość sandra 11111
w takim razie zycze powodzenia, ale wiedz, ze sa tez wspaniali wolni na swiecie, do nich mozesz zawsze zadzwonic, umowic sie, a z zonatym????? pomysl:)))

Gość sandra 11111
normalna, nie pieprz glupot, on cie uziemil, jestes jego, ale pomysl o sobie, bo on o tobie nie mysli, tylko o swoich przyjemnosciach:))) ma cie w lapie a ty tego nie widzisz, szkoda czasu!!!!!!!!!!!

Gość sandra 11111
twoja sprawa:))))))))))))))) trzymaj sie:)))))))))

dobrze ktos powiedzial faceci zonaci sa wygodni nigdy od zony nie odejda ,beda cie zwodzic i kazdy zonaty jest biedny nieszczesliwy, aq w rzeczywistosci jest mu bardzo dobrze w domu pelny serwis full wypas a i na boku tez lataja kolo niego dobrze sie urzadzaja.Nie daj sie.

Gość sandra 11111
misiaczka, dokladnie tak:))))))))))))tylko nie powazne kobiety angazuja sie w takie zwiazki, dla mnie to chore, sama bylam glupia:)))) mowie bylam!!!!!!

Gość nie wierzezetakmozna4xpodrzad
:o