Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marge Simpson

czy wypada zadzwonic??

Polecane posty

otoz mam problem...jestem w zwiazku na odleglosc...wielka odleglosc...i czuje ze cos sie dzieje...ze cos jest nie tak...on na pytanie co jest grane nie rozumie o co chodzi ale...nie odpisuje na sms, odzywa sie raz na ruski rok, nie daje znac kiedy bedzie na skypie a potem pisze ze dzwonil ale mnie nie bylo przy kompie... nie chce tracic czasu na jakies gierki...pomyslalam, ze zadzwonie do jego mamy i zapytam co sie dzieje...moze ona wie cos wiecej niz ja...wiem, ze mnie lubi...ale nie wiem czy wypada dzwonic i tak pytac...co sadzicie

Gość perfekcyjny pan
przestan i tak cie okłamią ,bedzie go bronic, moge z tobą sypiac dopóki nie znajdziesz cos na miejscu i bez czekania

nie sadze zeby go bronila...wiem, bo powiedziala mi o kilku rzeczach, o ktorych on \"zapomnial\"...dodam ze byly to rzeczy istatne

Gość perfekcyjny pan
myslisz ze facet bedzie czekał na ciebie,zabawia sie tam z jaks to smutne ale prawda

posluchaj nie interesuje mnie co sadzisz o jego wiernosci...zadalam pytanie...jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
moim zdaniem absolutnie nie wypada. nie powinno się mieszać rodziców sprawy związku. dodatkwo uważam ze postawiła byś jego mamę w krepującej sytuacji.

Gość elantonio
Nie dzwon, i tak sie nic nie dowiesz, a nie warto by jeszcze rodzice zaczęli się interesować co tam u was.

Gość o raju dziewczyno
Daj sobie siana! Nie wciągaj w to jego matki, bo ona pewnie nie życzyłaby sobie tego niezależnie od tego czy Cię lubi czy nie. Dlaczego nie widzisz, że jemu po prostu nie zależy na Tobie? Tu nie ma drugiego dna, jakieś tajemnicy. Jest krótka piłka, tylko facet nie ma odwagi powiedzieć prawdy. Uwierz i zapamiętaj na przyszłość, facet, któremu zależy tęskni i myśli. Weź to do serca i nie odwalaj więcej takich naiwnych numerów. Miej godnosc i honor. Jesli bedyie mu zalezalo bedzie wiedzial co robic, a ty nie odzywaj sie po prostu do niego i juz.

Gość upupupu

Gość o raju dziewczyno
prawda Cię wyzwoli...

Gość jagooo
zadzwon