Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka86223

Tylko się nie śmiejcie!

Polecane posty

Gość majka86223

każda z kobiet powinna sie cieszyć jak jej facet jest dobrze zbudowany nie? Opowiem wam o moim problemie. Dopóki mój facet był normalnie zbudowany...chetniej sie znim kochałam i wzbudzał we wmnie lepsze uczucia..bardziej mu ufałam.. Od kiedy zaczął uczeszczac na siłownie i wyrobiłymu sie muskuły..Moim kolezanka to szalenie sie podoba to wzbudza we mnie jakis takie strach...Trudno to opisac ale np podczas seksu jak na niego patrze to sie boje...Tzn on zachowuje sie normalnie...Cały czas jest taki sam...ale tasylwetka mnei przeraza.. Niby ladnie to wyglada ale wzbudza we mnie takie dziwne uczicia.. Zastanawiam sie z czego to wynika może to jakas trauma z tamtego wcielenia...Moze w ktoryms wcieleniu doswiadczyłam przemocy od takiego napakowanego faceta..juz sama nie wiem co o tym myslec to jest autentyczny lęk...zasnanawiams ie skad sie wziął i czy ze mna wszytsko jest okey..?

Gość majka86223
czy ktośmoże ze mna pogadac o moim problemie?

Gość helhe
hahahhahahahahahahhaa poplułem monitor:D

pewnie poprostu Cię przytłacza. nagle zdałaś sobie sprawę z tego, że on jest dużo silniejszy od Ciebie. strach bierze sie z tego że fizycznie nie masz nad nim żadnej kontroli.

Gość majka86223
być może..tylko jakmu powiedziec że wolałam go przedtem? przecież nie powiem prawdy bo wyjde na kretynke... moze tez dlatego że ja sama jestem bardzo mała i drobna...zle sie czuje przynim chce aby był taki jak wtedy!!!!:-(

Gość wybacz ale moze to
jaakas fobia kwalifikujaca sie na leczenie..ludzie maja rozne dziwne fobie

Gość eryu
wiesz ciężko mu będzie stracić teraz tę masę mięśniową a bynajamniej nie kosztem zdrowia :) choć dieta wyniszczająca białka zrobiła by swoje Przytycie nic tu nie da, będzie jeszcze większy ale mniej te muskuły będzie widać. Ja lepiej radze by zastopować faceta z siłownią bo to potrafi wciągnąć jako sport i facet Ci jeszcze bardziej przypakuje :P

Gość shdshdffkfkfkff
srATY TATY A W JAKIM CZASIE TAK SIĘ WYROBIŁ ZE AŻ CIE PRZERAZIŁ ??? hahaah

masz niską samoocenę i pewnie nagle się okazało że on jest atrakcyjny dla koleżanek i podświadomie łączysz jego sylwetkę, wyższą jakość, z możliwością jego straty na rzecz kogoś lepszego od siebie... 50 zł :D

Gość BBBBBBBBBBBBB
mam to samo, nie lubię napakowanych facetów, mięśnie mnie nie kręcą...Wygląda to ładnie ale te napięte muskuły, żyły...fuj..:O

ja tez nie lubie napakowanych ale odkad luby zaczal chodzic na silownie i przytyl az do 74 (184cm) wyglada fajnie ;)

Gość Maraka
No cóż, myślę, ze jak większość problemów, leży on w Twojej psychice. Popracuj nad sobą, przeanalizuj, sama odpowiedz sobie na pytanie skąd ten strach u Ciebie. Jak zdasz sobie sprawę z tego, dlaczego Twoj chłopak przeraza Cie teraz, to łatwiej bedzie Ci poradzić sobie z tym. No i tyle.