Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabulka111

.nie chcę mi się żyć...

Polecane posty

Gość żabulka111
.nic już nie da się zrobić, a najgorsze to że nie mogę zaufać już żadnemu facetowi, nie wiem jak zapomnieć

Gość rzeka
...po pierwsze, sama zechciej coś zmienić..może faceta?

A co robisz w weekend? Twój mąż też w weekendy pracuje? Jak nie to co razem robicie? Przecież to, że masz dziecko nie znaczy, że nie możesz sie z nikim spotykać, możesz się razem z dziecmi spotykać z koleżankami :/ Przecież jak ktoś ma dziecko to nie znaczy, że rezygnuje ze wszytskim kontaktów towarzyskich. Wejdź może na jakieś forum i poszukaj kobiet z dziecmi ze Swarzędza, które mają ten sam problem co Ty (nudzi im się). Myślę, że powinnać zająć się sobą. Gdybyś była spełniona osobiście to by ci tak nie przeszkadzał Twoj mąż. Nie możesz wszytskiego od niego uzależniać.

Gość żabulka111
on 25.02 ja 31.01

Gość żabulka111
to nie jest mój mąż

A nie możesz wyprowadzić się do rodziców? Może jak rzucisz swojego męża to ci wybaczą? Powiedz im, że mieli rację i takie tam, a potem znajdź sobie nowego faceta.

Gość żabulka111
on nie preferuje małżeństw, chociaż bardzo tego chciałam, nie chce też mieć dzieci

Gość żabulka111
o matko jabym wróciła to by mnie zjedli gadaniem

Ja też byłam kilka razy w Swarzędzu, faktycznie nic tam nie ma i nudno, ale przecież autobusem można jechać do Poznania :/ Może idź z dzieckiem do kina?

Gość żabulka111
1977

Gość żabulka111
to jak z tymi wróżbami?????????

Gość żabulka111
wiem że nie wolno ale wybiorę się do wróżki, muszę wiedzieć co dalej, nie wiem co powie, ale na pewno czy i kiedy się na dobre rozwali

Gość shdshdffkfkfkff
o boże juz nie wiem czy to jakaś ściema czy na serio jesteś taka bezwolna kukiełka. facet nie jest jej mężem - a więc ceregiele rozwodowe i podziały majatku mamy z głowy. nie jest też ojcem dziecka a wiec ten problem też odpada. baba pracuje a więc jakies tam swoje pieniąchy ma na jako takie utrzymanie. alimenty mam nadzieje ze od ojca dziecka dostajesz - jak nie to wnieś sprawe do sadu. a więc baba nie ma tylko gdzie mieszkac. mogłaby u rodziców ale jest zbyt dumna. w sprawie mieszkania zgłoś się do tej cholernej opieki społecznej i powiedz jaki masz problem. coś ci wymyślą. moze pomogą znaleść tanią kwatere itp. rusz dupe. młoda jesteś.

Gość żabulka111
przestałam z nim sypiać, może to go zmusi do poszukania innej baby i odczepi sie ode mnie

Gość shdshdffkfkfkff
ona chce zeby on odczepił się od niej. tak jakby to on u niej mieszkał a nie ona u niego hahaha sama się odczep.

Gość żabulka111
on jest ojcem dziecka i boję sie że jak złoże sprawe o alimenty to mnie pobije-bo już tak było i wycofałam z sądu

Gość shdshdffkfkfkff
to raz ze nie chce mieć dzieci, raz ze jest ojcem. a przypadkiem Ojciec Rydzyk nie jest jego bratem ?

Gość żabulka111
to jest dla mnie koszmar i tyle, wiem że głupia jestem i nikt mi nie musi o tym przypominać, dałam siano (połowę na chatę) która nie jest moja, mam tylko jakieś śmiezne oświadczenie, że razem składaliśmy się na mieszkanie ale to jest do podważenia w sądzie (że był pijany, albo co innego wymyśli) Do rodziców nie pójde bo mam pracę a oni 100 km ode mnie mieszkają

Gość żabulka111
i już mi powiedzieli że nie będą mnie utrzymywać, a tam u nich bezrobocie że cho cho

Gość shdshdffkfkfkff
Amant ty lepiej popatrz w szklaną kule i powiedz czy samo jej sie coś wykombinuje, bo jej to się nic nie chce .

Gość żabulka111
wracasz do domu, zamykasz się w czterech ścianach, czujesz jak ciało drentwieje,usta szepcą ostatnim tchnieniem, a dusza umiera powoli.........................lubię deszcz bo w deszczu nie widac łez............................dobranoc

Gość shdshdffkfkfkff
w sprawie mieszkania itp no rusz tą dupe i idź do opieki, mają tam prawnika, porady prawne są za friko. masz mase możliwosci tylko tobie sie po prostu nie chce. ja rozumiem że jak jest chusteczkowo to człowiek z sił opada i usiadłby i tylko biadolił i palcem nie kiwnąć choćby sie waliło. ale to można gnić tydzień, dwa, góra miesiac aż w końcu człowiek zbiera dupsko w troki i idzie zrobić swoje. ile czasu juz tak gnijesz? może czas się już ruszyć i zrobić coś dla siebie i syna. co ci wrózka ma powiedziec ? cokolwiek ci dobrego powie to i tak ci się nie spełni bo tobie nic się nie chce hahah

Gość żabulka111
dzięki za rady, ale przez te 8 lat to już wszedzie była i jakoś mieszkania nikt mi za free nie dał...............Ide spać............trochę mi lepiej............ide bo muszę o 6 wstać, zasypało cały świat i ślizgawka pewnie będzie a muszę dotrzeć do przedszkola i do pracy. papa

Gość shdshdffkfkfkff
no właśnie........bo bys chciała za freee. za freee to mogą ci porady udzielić odnośnie róznych mozliwości taniego mieszkania oraz wkładu na mieszkanie gdzie utopiłaś kase na to co mieszkasz. szkoda z tobą gadac. po prostu nic ci się nie chce. pobiadolić. można i tak :)

Gość żabulka111
wiem że głupia jestem ,ale kasy na mieszkanie nawet tanie to już nie mam, wszystko co miałam jest tutaj ze mną, noe moge tak walnąc sobie i pójść bo myślę o dziecku, nie chcę aby był znerwicowany, nie chcę aby pytał, dlaczego płaczesz? Jest tu szczęsliwy ze mną więc musi tak być, nie wyrwę go z jego świata i odejdę gdzieś do nowej chaty, bo on tutaj czuję się bezpiecznie to jego dom, jego świat, nie mogę myśleć o innym facecie, bo muszę najpierw zadbac o dzieco