Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaassiaaa

Schudłyście, czy utyłyście po ciąży?

Polecane posty

Gość liszka79
Moja siostra miała 34 lata jak zaszał w 1 ciążę. Przytyła jakoś niezbyt drastycznie, ok 14 kg, a po ciazy .....? Schudła w ciągu 4 miesięcy, do wagi jaka miała w czasach szkoły podstawowej. Tak szczuplutiej jej dawno dawno nie widziałam. Nie wiem czy to wina genów , ale pewne jest ze karmiła po porodzie, co wiązało się z odpowiednią dietą no i synek przysłowiowo "wyjadał" z niej wszystko !

Podobno jak sie karmi dziecko piersią to owiele szybciej sie chudnie... ja juz przytyłam bardzo dużo wiec licze na to ze karmienie piersia pomoże mi zżucićt e zbedne kg.

W ciąży przytyłam 13 kg. Zaraz po porodzie spadło 10 kg. Reszta zleciała w ciągu miesiąca. A później zapragnęłam ważyć jeszcze mniej nić przed ciążą i schudłam kolejne 6 kg :D

Gość kasandra1222
a ja sie strasznie boje ze w ciazy bede wygladala jak wieloryb bo cale zycie sie odchudzam uprawiam jakies sporty jestem teraz w 5 tygodniu ciazy i moj gin nie pozwolila mi nic robic bo ciaza jest zagrozona

ja w ciąży przytyłam 5 kg wiec niewiele dziecko prawie 3kg no i reszta... po ciąży schudłam 10kg! cały czas karmie i nie mogę przytyć bo wszystko w pokarm idzie nie jestem zadowolona z tego że tyle schudłam do ważę zaledwie 46kg i wyglądam jakbym z Oświęcimia uciekła ;-)

Gość a ja w ciąży przytyłam bardzo
niewiele, bo 8 kg. Synek urodził się z wagą 3500 g, więc ja najbardziej prawidłową. W dzień wypisu ze szpitala ważyłam 9 kg mniej, niż w dniu porodu. Teraz mam jeszcze jeden kilogram mniej. Jestem miesiąc po porodzie. Jak będzie dalej, tego nie wiem, ale wydaje mi się, że ciąża absolutnie nie o tym, że będą kłopoty z nadwagą.

Gość a ja w ciąży przytyłam bardzo
ciąża nie przesądza o tym, że będą kłopoty z nadwagą. Wcześniej zgubiłam słowo.

W ciąży przytyłam 14 kg. W moim przypadku 10 kg ubyło bardzo szybko bo już w pierwszym tygodniu. Reszta 4 kg pozostało i nie mogę tego zrzucić, ale nie stosuję diety ani gimnastyki. Ale jestem dopiero niecałe 3 m-ce po porodzie, więc myslę że do lata pozbędę się tych 4 kilogramów. Po ciąży nie musisz być duża, ważne aby pamiętać, że w ciąży jemy dla dwojga a nie za dwóch. Wówczas bedzie wszystko dobrze.

Ja tez w ciązy utyłam 14 kg , ale rowniez schudłam bardzo szybko,i az za bardzo bez zadnej diety, waże teraz 48 kg a przed ciąza wazyłam 54, Karmienie piersią i bieganie do maluszka robi swoje :p

Gość michasia123
czesc dziewczyny ja jestem w 24 tyg i mam +5kg chociaz z tylu nie wygladam jak ciezarna bokiem juz tak:)brzuszek spory . w 1 ciazy 25kg utylam ale zrzucilam teraz wolałabym uniknac tego ale powiem wam ze jest ciezko bo ciagle glodna jestem i zajadam ...nie mam powodow by miec wyrzuty sumienia ze utyje za duzo bo to zalezy od organizmu nie bede sie glodzila ale glod straszny nieraz czuje i 2 kolacje trzeba zjesc...:)hihi buziaki powidzenia