Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solll

kochane pomóżcie... okropny ból

Polecane posty

Gość solll

ostatnią miesiączke miałam 6 grudnia, teraz powinnam dostac jakos na dniach (zawsze mi sie spoznia tak do tygodnia;/), piersi mi spuchły bolą, ale to nic w porównani z bólami podbrzusza, nie boli mnie tak jak zawsze przed okresem, ze kucie z lewej albo prawej strony, tylko całe podbrzusze, to taki bardzo dziwny ból, takajakby kócie wymieszane z normalnym bólem,nasila się przy schylaniu,i w czasie snu jak leże wyprostowana, w doodatku w śluzie pojawiają mi się takie ciemno czerwone twarde drobinki(jak ziarenka piasku). ja nie wiem robiłam test chociaż, chociaz seksu nie uprawialam, ale wiadmo, ze przy innych zabawach tez roznie moze byc..., wiec ciaze wykluczam. pewnie napiszecie zebym szla do lekarza i pojde, ale narazie nie wiem kiedy, bo studiuje w innym miescie i wogole nie wiem gdzie tu kogokolwiek szukac , moze ktos wie czy przyjma mnie w normalniej przychodni, mimi ze jestem z innej kasy chorych ??

Solll - najlepiej idź na izbę przyjęć do szpitala, tam Cię przyjmą na 100%. W przychodni teoretycznie powinni Cię przyjąć, ale różne się dzieją rzeczy i po co mają Cię odsyłać od jednej przychodni do drugiej. Pozdrawiam

Gość zgłoś sie na izbę przyjęć
I to jak najszybciej prawdopodobnie mozna Ci gratulować