Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wianka-08

ile kosztuje taksówka z dworca gł. w warszawie na lotnisko Okęcie??

Polecane posty

Gość wianka-08

Chciałabym wiedzieć ile wynosi kosz takiego przejazdu...a nie mam się kogo zapytać.Nie jestem z Warszawy. Może pomożecie....jesli ktoś z was wie, napiszcie proszę! z góry dziękuję!!!!

Gość agent07

Gość jjjkkkl
jedz autobusem,oprocz ceny to zadna roznica a z centrum nie jest daleko i dobre polaczenia

Gość Arosa
Jedź tramwajem nr 9 lub 15 (bilet 2,40) dojedziesz migiem i nie bedziesz stać w korkach. Taksówka w zależności od natężenia korków od 30 do 50 zł. Polecam nową korporacje Glob Taxi - 9668.

Gość wianka-08
dziękuję bardzo za odpowiedzi!!!!!!! zaczęłam się zastanawiać na tramwajem....hmmm czy któryś jedzie z dworca gł na lotnisko?? będę obładowana bagazem więc chciałabym szybko dostać się do jakiego środka lokomocji!!!

Tramwaje nie dojeżdzają na LOTNISKO!!!! Nie mylcie nazwy lotniska z nazwą części dzielnicy! Autobus 175. Taksi ok. 40zł juz pisałem ale mój post wcięło :(

Arosa, nie mąć dziewczynie w głowie, żaden tramwaj nie podjeżdża pod port lotniczy od strony terminali! Możesz jechac bezpośrednio autobusem lub taksówką - pierwszym taniej, ale trochę wolniej (przystanki i nie przeciska sie w korku, ale nieco mniej wygodnie), drugim drożej, ale szybciej (najtańszy Grosik 226464646, trochę szybciej i wygodniej). Pozdrawiam! :-)

Gość Giera
A skad jest blizej na Okecie i tym samym skad mniej zaplace za taxe ;D z Wawy Centralnej czy z Wawy Zachodniej ? Pozdrawiam i bardzo prosze o szybka odpowiedz .

Gość IIISF
Są mniej wiecęj w takiej samej odległości, więc nie ma różnicy :PP

Gość gość
A może warto skorzystać z https://www.okbus.pl/ ? Z tego co czytam mają ciekawe promocje na przejazdy.