Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAŁA OO

KTO Z WAS NIE JADA NIGDY SNIADAN ????????

Polecane posty

Ja nie jem sniadan od kilku lat -wiem że to niezdrowei niepoważne .Czy jest ktos jeszcze kto tak robi ?

Gość nikittaaa
ja kiedys nie jadłam sniadan, bo rana ie chce mi sie jesc, reszte posiłkow jadłam normalnie, ale i tak nabawiłam sie anemi :O na szczesie juz z tego wyszłam :) teraz jem sniadanie mimo tego ze nie jestem głodna rano

Ja niestety tez nie jadam sniadan, wiem wiem NIEZDROWE, ale po prostu rano nie umiem sie zmusic do jedzenia, odrzuca mnie :o

Gość pocket
nie jem śniadań jakieś 10-12 lat.Tylko kawa.Reszta posiłków mniej więcej normalnie.Co może mi grozić w przyszłości?

Zaczynam się robić głodna tak o 11-12. Rano też raczej nic nie jem.

Gość ja zaczynam od drugiego
sniadania, jak juz sie troche poruszam, bo zaraz po wstaniu to glodna nie jestem :P

a więc nie jestem osamotniona -dodam tylko że zawsze rano piję kawę z mlekiem i z cukrem i o niej jestem do 12-13 godz.

Gość ffffggg
fajnie macie, ja np. o 8rano wypije jogurt, a o 10 juz jestem glodna jak wilk..

ja tez do paru godzin po wstaniu pije tylko kawe z mlekiem :d sniadan nie jem albo bardzo pozno :>

Ja od jakichś 9 - 10 lat nie jadam śniadań i nic mi nie jest, nie nabawiłam się żadnych dolegliwości ani nic. Do 11 - 12 tylko kawa :)

ja tez nie jadam sniadan - przestalam bo mi bylo szkoda czasu przed praca. teraz wstaje o 6 rano a pierwszy posilek w pracy jem okolo godziny 11-12 (wczesniej tylko pije herbate albo wode)

Gość ale nie moge sie przemoc
ja jestem gruba i nie jem prawie nigdy :o:(

Mi tak samo mówiła koleżanka, która się odchudzała - że po prostu rano nie jest głodna. Tam jeszcze pisało, że osoby otyłe często tak robią, bo myślą, że jak rano nie zjedza śniadania (a śniadania nie zjeść jest chyba najłatwiej, jak się odchudza), to zaoszczędzą na kaloriach, a wychodzi na to, że w ciągu dnia i tak to nadrobią z większą siłą :/

Ja nie jadam od 2003r. Zdarza mi sie, jesli gdzies jade w podroz.

Leśny - a ja nie jadam śniadań i jestem szczupła :D ps. kolacji też często nie jadam, zwłaszcza jak mam dużo pracy i stresu...