Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meelka

przeprowadzka do innego mista

Polecane posty

Gość Meelka

cześć.mam pytanko do was dziewczyny.czy przezywałyście kiedyś przeprowdzke do innego mista? Obecnie mieszkam w małym mieście którego nienawidzę,jest to poprostu umieralnia.Nie widze tutaj swojej przyszłości,zero perspektyw,można sie tu tylko depresji nabawić.chciałabym sie wyprowadzic ,ale nie bardzo wiem jak mam sie do tego zabrać, muszę znaleźć pracę ,mieszkanie,a niestety jest to trudne żyjąc w innym miescie. A jak wy sobie z tym poradziłyście, od czego zaczynałyście? Moi rodzice postanowili mi udzielic niewielkiej pomocy finansowej na pierwszy miesiąc zycia w innym mieście,dalej jednak musze sobie radzic sama-utrzymac sie. Jeśli byłyście w podobnej sytuacji chetnie posłucham waszych opowieści.Pozdrawiam:-)

Gość koooorwa mac z tymi loginami
Jesli wybierzesz duze miasto, to nie powinnas mec klopotu z praca. Mam znajoma, ktora wyprowdzila sie do Poznania i zmienia juz 4 prace, bo jesli znajduje lepsza rzuca poprzednia. Jest zadolowona. Szukaj sobie pokoju albo w mieszkaniu z innymi osobami albo gdzies gdzie wynajmuja kwatery pracownicze (zwykle sa tansze). Mozesz sie tez juz rozgladac za praca i wysylac CV, a na rozmowe umawiac si