Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K.P.

Jak to zrozumiec...

Polecane posty

Od miesiaca sie nie kntaktowalismy. Ja robie wszystko zeby zapomniec o niej. Wydaje mi sie ze powoli zaczynam sobie z tym radzic. Przestalismy sie kontaktowac ze soba po tym jak dalem jej wybor albo ja albo chlopak, z ktorym jest od roku (oszukiwala mnie ze nikogo nie ma ale wrescie wyszlo to) Rozstawalem sie z nia blisko miesiac zanim dalem jej wybor. Pisala ze nie wyobraza sobie aby nie bylo mnie w jej zyciu. Ja pierwszy raz sie zakochalem. Jednakze zaknczylo sie to miesiac temu a wczoraj miala taki opis- nie chce byc z mezczyzna z ktorym moge byc ale z mezczyzna bez ktoreg nie moge zyc. I teraz nie wiem jak mam zrozumiec to.

Gość fbsfbsfdbs
a cholera wie jeśli koniecznie musisz wiedzieć, zamiast tracić energi ę na domysły i angażwoać się w wirtualne grzebanie w czyjejś psychice, walnij sobie jakis opisik w odpowiedzi, na swój temat jak się odezwie to znaczy że jej opis był adresowany do ciebie i chce wiedzieć czy zrobił wrażenie wtedy jednak radziłabym grać w otwarte karty i nie dawać sobą manipulować

nie po to zerwalem kontakt i od miesiaca staram sie wrocic do normalnosci zeby teraz rozgrzebywac to od poczatku. Nie minelo mi to uczucie ale nie chce wracac do sytuacji jaka miala miejsce przez ostatnie pol roku. Dlatego pisze tutaj a nie rozmawiam z nia.

Gość BBBBBBBBBBBBB
ten opis niekoniecznie był adresowany do Ciebie... Lepiej wywal ja z listy kontaktów i żyj dalej. Jest tam gdzieś na pewno cudowna kobieta, lepsza od tej zajętej niezdecydowanej dziewuszki, która lubi spotykać sie z kilkoma na raz...

Gość weź ją wykasuj z gg

Ja nie czytam. Dowiedzialem sie o tym od znajomego i to calkiem przypadkiem. Nie wiem. Jesli jednak ktos bedzie chcial pomoc mi to zrozumiec to bede zobowiazany.

Gość jest takie przyslowie
czy tez powiedzenie ze nie szuka sie kogos z kim mozna zyc, lecz kogos bez kogo zyc nie mozna I ja to interpretuje chyba inaczej niz ty. Nie ze jest z kims kogo nie kocha, a chciala by byc z kims innym (Toba), kogo kocha Według mnie : ze jest z kims bez kogo nie potrafi zyc (jej chlopak) a nie z kims z kim mogla by zyc, ale mogla by tez bez tego kogos

I tak mam nadzieje ze jest bo to by bylo zarowno dobre dla niej jak i dla mnie. Tylko po co... dlaczego wstawia taki opis skoro nie ma ze mna kontaktu od miesiaca a ja na gg sie praktycznie nie pojawiam. A raczej wcale mnie tam nie ma. Rozumiem zeby caly czas pomiedzy nami cos bylo ale skonczylem to miesiac temu prostym pytaniem. Dlatego sie tak zdziwlilem i w tym caly problem.

Gość bo moze wlasnie o to chodzi
ze ten opis nie mial byc do Ciebie tylko do jej chlopaka, zeby poczul sie wyjatkowy ze nie moze bez niego zyc