Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monik78

Jak poznac, że facet udaje orgazm

Polecane posty

Gość monik78

Panowie mam do was pytanie. Jak poznac, że facet udaje orgazm. Podejrzewam, że własnie mój chłopak udaje orgazm ale nie jestem tego pewna. Jak mozna cos takiego poznać?

Gość gotalka
jak nie ma wytrysku nasienia :o

to jedno z tych wielu wspaniałych pytań na kafe w stylu, czy jeśli mam katar to leci mi z nosa

Gość nvbye
wytrysk nie zawsze oznacza orgazm. PRZynajmniej u mnie.

Gość iwonuś
monika z nieba mi spadłaś - mam identyczny problem.. mój sie wszystkiego wypiera...

Gość ale orgazm zawsze oznacza
wytrysk :-)

Gość Azazelka24
Podczas orgazmu mężczyźnie drży prostata. Musisz mu z nienacka włożyć palec do dupy i sprawdzić, czy drżenie występuje, jeśli nie - udaje:)

Gość substancje smoliste
Faceci jak zwykle sa poszkodowani. Kobieta zawsze może udawać a facet jak nie może to kobieta go wysmieje i jest skończony jako mężczyzna.

Gość eiffellll
Facet moze udawac, znam taki przypadek jak zaczelam brac pigulki to mowialm ze moze do konca a on mowil ze sie spuscil do konca a to byla bzdura poniewaz nic mi nie wyplynelo- a to musi wyplynac jesli facet konczy w srodku. w koncu kopnelam frajera w dupe bo i tak byl cienki w te klocki zero urozmaicen

Gość moj tak kiedys
chcial mnie oszukac :D zaczal dziwnie jekac i niby sie spuszcza do srodka...:-0 oczywiscie to mozna zauwazyc...opierdolilam go jak dzikiego psa, ze jak nie umial to mogl powiedziec a nie zachowywac sie jak szczeniak...:-0

Gość iwonuś
dyskretny kochanek czyli, ze ma orgazm bez wytrysku? to moze to jest nasz problem? Ja jjuż zaczynam podejrzewac, ze ze mną robi to, zebym sie nie zorientowałą, ze mnie zdradza... No a "siły witalne" zachowuje dla tamtej....

jak robi dziwne miny znaczy, że udaje :classic_cool: hehehehe no co za inteligentny temat :D prosimy o więcej :)

Gość nvbye
mozna jednak poznac ze facet nie ma orgazmu . Jak na przyklad ma wytrysk , a po nim mu nie opadnie tylko ciagle stoji , to znaczy ze nie miał orgazmu . jezeli natomiast po wytrysku opada to znaczy ze mial orgazm.

Gość ja sie pytam
Można też poznać po oczach:)

Gość ja sie pytam
Nie. jak mama ma otwarte to znaczy, że tatuś nie miał orgazmu, a jak sklejone - to miał:)

Gość iwonuś
ale ja mówię odwrotnie: orgazm bez wytrysku

Gość do Monik78
Droga Moniko 78,skąd wiesz,że on udaje! Jak jesteś tyłem i na kolanach?he he

Gość nvbye
moze u ciebie nie mozliwe , ale ja miałem tak z 10 razy w zyciu . najpierw mialem dosc obfity wytrysk i nie czulem orgazmu jak normalnie , ciagle stal . Dopiero po dalszym pobudzeniu trysnal jeszcze raz i opadł. Nie kazdy wytrysk to orgazm jak widać.