Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekdarek

Dziewczyna kolegi była prostytutką

Polecane posty

Gość trele mele dudtki
do moralistow - kazdy niestety mierzy swoja wlasna miarka...a zeby Wam sie nigdy "stopki" nie poslizgnely...ludzie, nie Wam osadzac co lepsze a co nie dla chlopaka...fakt ze dziewczyna powinna mu o tym powiedziec i dac szanse wyboru, ale nie Wam oceniac czy tez nawet w "trosce" o chlopaka ustalac plan jak i co ma byc mu powiedziane. Jak sie niektorych na tym forum czyta to praktycznie chce sie im dac odznake "matki teresy" za dobro i sprawiedliwosc...oj obludo, obludo!

Gość dajka zawsze bedzie dajką

Gość luizkaaaaaaaaanie
NIC SIĘ NIE MARTW JAK NIE TY TO ZNAJDZIE SIĘ INNY KTÓRY MU DONIESIE, JAK BYLA DZIWKĄ TO NAPEWNO NIE TYLKO TY BYLEŚ JEJ KLIENTEM WIĘC WYJDZIE NA JAW WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ

Gość darkudarku
a powiedz jak oni sie poznali? ona jeszcze pracowala w "zawodzie"? Ja uwazam ze powinienes powiedziec, tojest za duzy kaliber zeby to zataić, zresztą jak bedziesz na slubie i ksiadz sie spyta czy ktos cos wie to co zrobisz? nie sluchaj sie tych liberałow i innych takich, kobiety jak widzisz nie chcą sie nawet dowiedziec o zdradzie meza, a facetom to nie przeszkadza, pytanie jakim mysle ze dla byłej prostytutki najlepszy m męzem bedzie były alfons a nie normalny facet

Gość darkudarku
a jak ona tyle robila jako dziwka a mieszkaja nadal w tym samym miejscu to sobie tego nie wyobrazam, jednoi wyjscie na spcer lub do sklepu i mozna spotkac 20 byłych klientów :D

Gość markat
nie czytam już do końca bo mi sie nie chce.Ale widzę że gość ma problem i pyta o opinie co zrobić a wy na niego najeżdżacie:( Co to ma do rzeczy czy jego dziewczyna wie czy nie?Sam powiedział że jak się będzie żenił to jej powie. Poza tym być dziwka przez 5 lat i iść kilka razy na dziwki to subtelna różnica,nie uważacie? Mój narzeczony był raz w burdelu jak był nastolatkiem i mi to zupełnie nie przeszkadza.Bo mu ufam i wiem że już nie pójdzie.A czy kolega by ufał swojej żonie w tym wypadku? Ja bym swojej przyjaciółce powiedziała.Albo raczej dałabym jej czas żeby sama powiedziała,jak nie to spotkalibyśmy się w 3 może..

Gość darkudarku
bo juz nie wiedzą co wymyslec to sie przyczepili jego ze był kilka razy w burdelu, nie wiem doprawdy dlaczego bronia tak bylej prostytutki ktora chce oszukac swego przyszłego męza, niech powie i on zadecyduje co dalej , moze to przełknie choc wątpię, a nie po cichu tak zeby nikt sie niczego nei dowiedział, a i tak sie dowie predzej czy pozniej, tyle lat prostytuowania sie nie da sie wymazać, kiedys to wyjdzie, a chłop ma uniewaznienie rozwodu

kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki jak twoja obecna dziewczyna miala 3-4 przed toba i im dawala to tez jakby byla dziwka no ale ma usrawiedliwienei ze niby dawala z milosci hehe

Gość markat
po 5 latach jako dziwka musiała zarobić kupe forsy.dlaczego kolega płaci jeszcze za jej studia? Chyba jednak na kase leci...

Gość darkudarku
ano wlasnie co z jej kasą? przez tyle lat uzbierała niezlą sumkę ale co powie mezowi, ze skad ma tyle kasy? :O

Gość markat
prawdziwy_ wypraszam sobie.Z dziwka mam tyle wspólnego że tez uprawiam sex.Ale sorry,nie daje dupy na prawo i lewo za kasę.A tobie by to nie przeszkadzało,że pół miasta spałą z twoją żoną?

Gość markat
prawdziwy_ wypraszam sobie.Z dziwka mam tyle wspólnego że tez uprawiam sex.Ale sorry,nie daje dupy na prawo i lewo za kasę.A tobie by to nie przeszkadzało,że pół miasta spałą z twoją żoną?

Gość papa giorgio
Ej dziewczyny naiwne jesteście. Prostytutki sporo zarabiaja ale przewaznie prowadza imprezowy styl zycia i mase tez wydaja na ciuchy, kosmetyki, narkotyki i na facetów tak, że kiedy kończa zostaja przewaznie z niczym

Gość markat

Gość markat

Gość dedede
a tobie by nie przeszkadzało, że twoj luby chodził do burdelu? I nawet siępotem nie przebadał ? :O

Gość darkudarku
o mamy tu przykład była dzivka nadawałaby sie doskonale na zone dla takiego gnoma jak prawdziwy facettt

Gość dedede
dobrze że wy kurwa wszyscy tacy zajebisci jestescie. Za siebie sie wexcie, a nie zaczynacie od innych :O

Gość markat

Gość darkudarku
hmm moze lubi a moze woli kasę :D no i lubi tez zarazac swoich kochasiów hivem , zoltaczką i syfilisem a z niektorych kurewek takie profesjonalistki jak z koziej dvpy trąba

Gość jastu
aha już wiem co w tym przypadku znaczy ksywa prawdziwy facet - idiota :(

Gość darkudarku
ale tacy idioci tez istnieją na swiecie i byc moze kiedys bedą sie chcieli ozenic wiec taka zuzyta profesjonalistka w sam raz sie nada dla takiego

Gość przecietna Polka ma 4 partnero
nie ma roznicy miedzy prostytutka, a taka co daje za darmo bez milosci

Gość jastu
skoro nie ma różnicy to czemu nie ożenicie się z kurwą tylko szukacie normalnej,wiernej dziewczyny a nie tylko takiej co dobrze zrobi loda?

Gość przecietna Polka ma 4 partnero
na zone szukamy kobiet, co nigdy nie uprawialy seksu bez milosci i nie mialy wielu partnerow

Gość jastu
A przepraszam,czy człowiek sie tylko raz zakochuje?? szukajcie dalej :)