Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekdarek

Dziewczyna kolegi była prostytutką

Polecane posty

Gość przecietna Polka ma 4 partnero
porzadna kobieta uprawia seks tylko z prawdziwej milosci

Gość jastu
bez komentarza :)

mam nadzieje, ze mnie popierasz jastu

Gość marti126
zniszczysz tej dziewczynie zycie..a pamietaj ze kazda krzywda ktorej ktos od nas dozna powraca do ciebie jak bumerang...nie kazda dziwka to patologia...obejrzyj sobie film ksiezniczki tam jest piekna historia o emigrantce z dominakany ktora prostutuuje sie zeby zarobic na utrzymanie synka..nie ma prawa do legalnej pracy wiec to robi..ryzykuje zycie..zdrowie..kilka razy ja pobito tak ze lezala w szpitalu..co ty tak naprawde wiesz o tej dziewczynie?zapytaj ja czemu to robila?zapewniam cie ze ona tez ma uczucia..teraz takie czaasy ze nikomu nie wolno ufac 3/4 studentek tak dorabia a ty nawe nie wiesz zeniac sei z pania magister ze kiedys tam w czasach kryzysu dawala zeby miec sponsoring na ciuszki czy kozmetyki!DAJ TEJ DZIEWCZYNIE SZANSE! to prawda jesli do tego wroci on sie i tak dowie i tak!!a co do zmian...twierdzisz ze prostytutka nie moze zaczac wiesc normalnego zycia..ze sie nie zmieni..otoz ja usunelam ciaze..minely 2 lata i mam nadzieje wkrotce byc mama tym razem planowana bardzo zaluje tego co zrobilaale czasu sie nie cofnie,czy nie mam szansy???dlaczego jestem juz inna osoba czy z powodu dawnych grzechow ktos mialby mi teraz zabronic macierzynstwa?tak samo jest i w jej przypadu moze ona chce zaczac na nowo!studiuje,planuje slub..nie niszcz jej tego!!niech to pozostanie miedzy wami/

Gość jastu
Jasne że tak.Tylko problem jest,że nie wiemy kiedy ta miłość jest prawdziwa...

Gość marti126
a tak w ogole po co zakladasz ten topic i pytasz o rade skoro decyzje juz podjales!!jestes zaklamanym wykolejencem,sam biegales po burdelach wiec powinienes miec tolerancje dla tego srodowiska w koncu sam swego czasu stanowiles jego czesc..racja t sie napawasz tym faktem ze masz nad kims wladze..gdybys byl normalnym facetem to bys nie zakladal tego topicu nie wiadomo po co tylko bys albo zamilkl albo poow mu prosto w oczy bez ogrodek..ale nie ty musiales sie podzielic swoja wladza zeby wszyscy mieli swiadomosc ze oto czyjes zycie lezy w twoich rekach!powinienes sie udac do lekarza bo widze ze z psycholem mamy do czyninia tylko niepotrzebnie denerwujesz ludzi na forum moje zdanie jest taki zeby dac jej szanse..a skoro twoje jest inne po co pytasz o rade?odp jest prosta wykolejeniec cieszacy sie z ludzkiej krzywdy!!!grrrrr...

Gość marti126
zbadaj sie bo moze twoja niczemu niewinna dziewczyna ma jakiegos hiv skoro pieprzyles prostytutki bez gumy!!szkoda ze cie nie znam bo bym ci..ech nie bede mowila co mialabym ochote ci zrobic

ale dla wlasnej dumy nie chce miec kobiety co miala za duzo facetow. meska duma polega na tym, ze facet nie chce miec mniej porzadnej kobiety od sobie, ktora wiecej nabroila od niego w zyciu seksualnym

Gość marti126
moja slodka tajemnica:)

a bylej dziwki bym nie chcial miec, dla mnie taka nie ma uczuc

marti, to nie darekdarek zniszczy dziewczynie zycie, co ta za krzywda ma wrócić jak bumerang? zatajenie faktu - mozna wybrać taką opcję z różnych względów, ale samo powiedzenie nie jest zadnym sądem, tylko przekazaniem informacji. Co sie dalej stanie z ta informacją, to juz dalsza sprawa - autor topiku nie jest odpowiedzialny za decyzję kolegi (nawet jeśli jest ona przewidywalna - choć może być różnie). kłamstwo jest bez sensu co do zasady. zawsze może z nią zaostać, nawet jesli to mało prawdopodobne. bez klientów nie byłoby prostytutek, zgoda, ale być klientema a byc prostytutką to rózne rzeczy. Ona jest zdrowa (np HIV)? Czegokolwiek nie zrobi autor, to i tak sytuacja jest trudna - jest odpowiedzialny tylko za to, czy powie, czy nie, reszta jest poza nim. Trzeba rozstrzygnąc w zgodzie z wewnetrznym przekonaniem, czy też sumieniem, nic innego. I potem bronic tej decyzji - np trgo, że się nie powiedziało, jak się wyda. Zawsze może gdzieś spotkać innego byłego klienta, który bedzie mniej dyskretny. albo nie spotka. na dwoje babka wróżyła Jeśli być prostytutką to nie takie straszne - jak piszą niektórzy, bo prostytutki to ofiary klientów, to właściwie czemu nie mówić?

Gość odchudzaczka zadowolona
autor naoglądał się serialu :pierwsza miłość:... :-o

Gość ecki
marti-> co to za teks?????-> "teraz takie czaasy ze nikomu nie wolno ufac 3/4 studentek tak dorabia a ty nawe nie wiesz zeniac sei z pania magister ze kiedys tam w czasach kryzysu dawala zeby miec sponsoring na ciuszki" chyba grubo przesadziłaś z tą opinią, najpierw pomyśl później pisz! brak słów!!!

Gość darkudarku
duzo jest na swiecie takich głupich bab jak Marti?? a Marti a ty studiowalas??

Gość Warownia w Mroku
Po przeczytaniu tego wątku doszedłem do przekonania, że jak przy różnych okazjach, tak i teraz, wypowiadają się tutaj m.in. jakieś byłe kurtyzany, usiłując rozmydlać temat. Ciągle tylko jakieś marudzenia, że nie wiadomo jakie miała motywy owa upadła niewiasta, gdy zadecydowała o swojej profesji, że może nie miała wyjścia itp. brednie. W Polsce NIKT NIE UMIERA Z GŁODU, więc przestańcie chrzanić o jakichś trudnych sytuacjach życiowych, które rzekomo zmuszają pewnie "damy" do obierania sobie prostytucji jako metody zarobkowania. Po prostu jak ktoś do niczego się nie nadaje lub nie chce się pracować, a w dodatku brak takiej osóbce zasad i honoru, to sprzedawanie się jest dla takiej persony opcją do rozważenia. I nie ma co się czarować o jakimś przymusie. Naturalnie autor tematu, jako klient w burdelu, również zasługuje na naganę - ale to jest inny temat, więc to, że w tym burdelu był czy nie był, nie jest żadną odpowiedzią na pytanie czy powienien powiedzieć swemu koledze o przeszłości - rany boskie ! - jego narzeczonej, czy nie powienien. Dajcie mu spokój. Co do zaś panien sprzedajnych, jakie zapewnie zawitały do tego wątku (to moja spiskowa teoria, nie poparta dowodami), to chcę was tu POTĘPIĆ. Broń boże nie z żadnego tam sadyzmu i chęci wywyższenia się, ale po prostu po to, by tego typu łajno jak wy nie pleniło się zbytnio a bezkarnie. Gdzieś tam rynsztokiem niech sobie płynie, ale zauważam niepokojące objawy, że czasem coraz częściej pozwala mu się płyniąć szerszym strumieniem. To tyle. Z neosarmackim pozdorowieniem - vivat Rzeczpospolita !

Gość napiszę do rzeczy
Nadal autor nie wyjaśnił czemu byłą prostytutkę oskarża o przenoszenie wszelkich możliwych chorób a sam nawet się nie przebadał....ani tego jak długo jeszcze będzie chodził ze swoją dziewczyną zanim uzna że ten związek jest na tyle poważny ze jej powie o wizytach w burdelu. Wielkie dzięki koleś, sypiasz ze swoją dziewczyną a nawet nie wiesz czy jesteś zdrowy. Gdzie tu logika ?! Byłą prostytutka to nosicielka wszelkich możliwych chorób, zaś Ty, który z nią spałeś jesteś na 200 % zdrowy ?! Będziesz absolutnie w porządku spotykając się ze swoja dziewczyną przez następne 3 lata zanim jej powiesz o swoich doświadczeniach. Nie zastanowiłeś się jednak czy ona ten czas z Tobą nie uznałaby wtedy za stracony i czy nie stwierdziłaby że byłeś zagrozeniem dl ajej zdrowia. Czy faceci chodzący do agencji nigdy nie myślą o tym że nie dośc że sami mogą sie zarazic to jeszcze mogą zarazic osoby z którymi się potem spotykają ?

Gość charakterny wacek
Dziwka to nie zawód tylko charakter

Gość w Polsce ludzie też umierają
Warownia w mroku, w Polsce ludzie też umierają z głodu - i wegetują na granicy ubóstwa nie ze swojej winy i tylko ślepi tego nie widzą, bo im ich własny dobrobyt zasłania oczy.

Gość maz_prostytutki
To ja wam coś powiem - prawie 9 lat jestem w związku małżeńskim,mamy dzieci ,kilka lat temu zonka poszla na impreze wypila i zdradzila ale koniec koncow jej wybaczyłem - choc nawet przez jakis czas mieszaklem osobno,ale dawalem jej na wszytskie oplaty i co ,dowiedzialem sie miesiac temu ze od 4 miesiecy jest prostytutką ;/ a miala prace za 2000zł i jej bylo malo plus to co jej dawalem i wiecie co myśle - dziwka zawsze bedzie dziwką - może i są wyjątki ,ale ja w nie nie wierze.Wróciłem do niej,ale gdybym wiedział że się sprzedała to bym tego nie zrobił,a teraz jest problem i tragedia.Reasumując powiedziałbym tej dziewczynie kolegi, że musi i już być szczera i zaryzykować - podejmujemy w życiu pewne decyzje i niestety ale za błedy trzeba płacić - czasami bardzo dużo.Jeśli on ją kocha ,tak jak ja nadal swoją żone i się kiedyś dowie to uwierzcie mi - przezyje koszmar - jeśli przeżyje - mnie uratowały dzieci bo są - pytanie czy jego bedzie miał kto .Narka

Gość asdfds
powiedz mu.. pogadaja sobie... i tak bedzie jak nalezy, jak tego nie zrobisz to jestes jak reszta tego skonczonego spoleczenstwa bez zasad

Gość kaziu
i co powiedziales juz?

Gość wykladowca
Nie mozna wyjs za maz i nie powiedziec, budowac zwiazek na oszustwie. To jest z gruntu zle i nie da sie tego niczym usprawiedliwic. Czlowiek powinien miec mozliwosc wyboru. Inne kwestie sa dalsze, nie mniej wazne ale drugorzedne. Nadrzedna jest tutaj prawda. I nie jest tez tak ze co 3 rozwod wiec nie trzeba sie przejmowac. Gdzies byl topik o wychowywaniu nieswojego dziecka. Takie rzeczy zostaja na cale zycie! Natomiast inna kwestia jest ew. dzialanie kolegi. Nie chcialbym byc w takiej sytuacji bo cokolwiek zrobi to bedzie zle. Lepiej zeby to wszyszlo od kogos innego. Zlo juz sie stalo! Zlo z reguly naklania do brniecia dalej.

Gość Jestem prostytutką
Ja bym nie potrafiła ukrywać takiego faktu przed osobą którą kocham. Prędzej czy póżniej musiałabym się przyznać i zrzucić ten kamień z serca. Radziłabym Ci porozmawiać z nią raz jeszcze szczerze i zaszantażować ją, że jeśli sama mu nie powie to dowie się od Ciebie. Twojemu koledze też byłoby lepiej usłyszeć o tym od niej, może by docenił jej szczerość i wybaczył.

Gość daje słowo że to prowo
prowokancja ludzie

Gość niezly fryz
Hmmmmm dziwne ze wkladak czyli autor tego watku smie sie wypowiadac w tej kwestii. Sam jestes meska dziwka wiec zajmij sie soba a nie nia. Jak dla mnie to ty gorszy szmateks od niej jestes wiec zamilcz wkladaku i nie wtracaj sie w nie swoje sprawy. Nie dosc ze wkladak to do tego frajer he he he he. On sie puszcza i zarabia a ty frajerzyno sie puszczasz i jeszcze jhajs bulisz buehehehehehe

Gość była dz**
powiedziałeś mu???

Gość przecież to prowokacja ludzie
a jeśli prawda autor powinien powiedzieć koledze