Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekdarek

Dziewczyna kolegi była prostytutką

Polecane posty

Gość hahahehe
co z ciebie za kolega ? jezeli mu nie powiesz bedziesz zwyklym frajerem...

Gość moskala
Większość potępia prostytutki a o Marii Magdalenie i przebaczeniu nikt nie słyszał? Skoro Jezus nie miał nic przeciwko to kim jesteśmy my żeby wytykać? hmmm zawsze to niewinni i bez grzechu rzucają kamieniami To ze ludzie się zmieniają jeśli się im da szanse to fakt. najlepiej zostawić sprawy własnemu biegowi. Co prawda przecież jest niemożliwością by dziewczyna nie natknęła się też na innego swojego klienta. Ale to już inna kwestia.

" jak są szcześliwi to ich sprawa " No własnie to ich sprawa, jej i jej męża. Skoro zatem ona to ukrywa to nie jest to narazie tylko jej sprawa a tak byc nie powinno. 🖐️ Przeciwko wpierdalaniu się do życia innych są tylko kurwy. :o🖐️ Gdyby każdy człowiek miał taką mentalność to swiat by się nie rozwijał, bo każdy wynalazak twórca zachowywałby dla siebie. :o🖐️

Gość do maskala
idz dziecko lepiej do kosciola a nie na forum sie udzielasz fanatyku religijny

Gość aleo
" jak są szcześliwi to ich sprawa " ty chyba nie wiesz o czym piszesz... gdyby ona byla dziwka w przeszlosci i on o tym by wiedzial to nie bylo by problemu... przeszlosci nie da sie zostawic za soba... zreszta przeszlosc mowi bardzo duzo o zasadach ludzi... jezeli ktos mysli ze ludzie sie zmieniaja to jest kompletnym naiwniakiem...

Gość a ja uwazam ze
skoro ona dawała dupy a jego kumpel z niej korzystał to onoje powinni milczec bo maja cos na sumieniu :D hehehe a moj facet jest kominiarzem i czysci kominy to co mam z nim zerwac??;D

Gość Ale żENADA....
Prawiczku z Wiara i 22letni Prawiczku brak normalnego sexu rzuca się już Wam na głowę. Jeśli nie macie na tym temacie zielonego pojęcia to po c się udzielacie????!!! nie macie pojęcia o Życiu na tej planecie!!! Dlaczego oceniacie Dziewczyny Prostytutki skoro nie macie pojęcia dlaczego tak postąpiły i dlaczego to ukrywają a nie rozpowiadają na prawo i lewo?!!!!

"hehehe a moj facet jest kominiarzem i czysci kominy to co mam z nim zerwac??;D" Ale gdyby czyscił końskie i ludzkie teleskopy to już tak. 😴🖐️ "Dlaczego oceniacie Dziewczyny Prostytutki skoro nie macie pojęcia dlaczego tak postąpiły i dlaczego to ukrywają a nie rozpowiadają na prawo i lewo?!!!!" A co mnie obchodzi dlaczego to robiły? :D Zawsze jest wybór, są inne sposoby zarobienia pieniedzy. 🖐️ A poza tym skoro rzekomo nic złego nie zrobiła, to czemu ukrywa prawdę przed mężem? Przecież na pewno by ją zrozumiał. :D🖐️

Gość malinowa konfitura
ta wypowiedź kolegi: "Dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie. Kiedy do niej chodziłem jako klient to ona całowała się tez ze mna i to bez dopłaty. dla mnie to było bardzo dziwne bo prostytutki się nie całuja a jesli juz to za dopłatą. Ona robiła to bez dopłaty. O czym według was może to znaczyć i czy w ogóle cos znaczy. Pytam bo wydawało mi się to i wydaje się do dzisiaj dziwne" oraz ta: " Hej wy wszystkie wyzwolone i nowoczesne kobiety a ja mam do was takie pytanie. Czy gdyby wasz facet, którego kochacie dopuścił sie kiedys gwałtu? chciałybyście wiedziec czy nie? sądząc z waszej logiki to chyba nie ma to znaczenia prawda? Przeciez on mógł się zmienić a liczy się to co tu i teraz." normalnie mnie osłabiły!!!!!!!!!!

Gość długa jazda na ręcznym
prawiczki i sie w mózgu pierdoli wiecie a co do tego tematu jeśli to prawda jej facet powinien o tym wiedzieć ,że związał się z dziwką

Gość długa jazda na ręcznym
prawiczki i sie w mózgu pierdoli wiecie a co do tego tematu jeśli to prawda jej facet powinien o tym wiedzieć ,że związał się z dziwką nie no nic kobiety sprzedającej własną pizdę do wsadzania przez byle jakiego chama ....nie usprawiedliwi są inne sposoby zarabiania na życie

była dziwka.. => chodzić na dziwki to tylko wstyd. Tak samo jak upakarzające jest być brzydkim, biednym, czy mieć żonę-heterę. Ale co brzydkim, biednym, czy nieszczęśliwie żonatym zrobić? Szambonurek (jak prostytutka) też zawód potrzebny, ale która kobiet marzy o takim facecie za męża? Ani w grzebaniu w fekaliach, ani w prostytuowaniu się chwały nie ma.

Gość tylko facet bez honoru
bierze kurwe na zone. porzadny mezczyzna by napluc na taka nie chcial

Gość do kaliban
szambonurek to uczciwy, porzadny czlowiek, a prostytutka to kurwa. zobaczysz, ze niedlugo szambonurkowie beda po 5 tysiecy zarabiac, tak jak dzisiaj kopacze rowow maja po kilka tysiecy

Gość ja zas uwazam tak.........
1/ nie ty jestes od uswiadamiania kolegi 2/ jesli to zrobisz przestaniecie byc kolegami a on straci szanse na zone (jesli straci po tym jak ONA mu powie to git, bo nie powinna tego ukrywac w zadnym razie i jej sie nalezy) 3/ zadna chwala byc prostytutka ani tez korzystac z jej uslug ale skoro obie strony istnieja, to znaczy ze jest podaz i popyt 4/ wybaczylabym (za duze slowo bo to nie przestepstwo) facetowi ze byl ale mocno zastanawialabym sie dlaczego tam poszedl poznalam kiedys takiego niesmialego 38 latka prawiczka (tez bylam 20 letnia dziewica) i tak mu wspolczulam, ze nie umie NIC ze wiem, ze wlasnie takim facetom potrzebne jest "rozkrecenie" za to seksoholikom mowie nie - czy chodzili do burdelu czy wyrywali laski na disco

"nie ty jestes od uswiadamiania kolegi " A kto, jego mamusia? :o🖐️ "jesli to zrobisz przestaniecie byc kolegami a on straci szanse na zone" Normalny kumpel by był wdzięczny za uchronienie przed popełnieniem największego błędu w życiu. 🖐️ Sznasę na żonę będzie miał nadal, na normalną żonę a nie ukrywającą przeszłosc prostytutkę. 🖐️ "zadna chwala byc prostytutka ani tez korzystac z jej uslug ale skoro obie strony istnieja, to znaczy ze jest podaz i popyt " Owszem ale popyt na nie jest ze strony tych co z nich korzystają, a nie tych co żenią się z nimi nie wiedząc kim są. :D🖐️ Zenujący argument. "za to seksoholikom mowie nie - czy chodzili do burdelu czy wyrywali laski na disco " Ale już facet ma ukrytym dziwkom mówić "tak", bo przecież jest podaż i jest popyt. :D🖐️

do kaliban => Owszem uczciwy człowiek, i to bardzo. Z tym, że musze jakoś babie przetłumaczyć. Czegos takiego jak godność własna, czy honor nie zrozumie, więc piszę o prestiżu.

Gość bylam prostytutkatrtre
zakocham sie , zmienilam. Dajcie jej szaanse. bylam 2 lata w tym zawodzie z wlasnej glupoty. Bylo minelo. Od 10lat jeste wierna jak pies mezatka i kocham mojego meza.

powtórzę z przedmówcą, kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień, podobno żyjemy w katolickim kraju i wiemy co to jest miłosierdzie i umiemy wybaczać. Jeżeli Bog będzie chcial, to znajdzie sposób by rozwiklać tą sytuację Nick prawiczek z wiarą jest dla mnie szydzeniem z czegoś co uważam za ważne chyba, ze ta wiara dotczy czegos innego

Ludzie, prostytutka to najbardziej hańbiące i poniżające zajecie na swiecie. Co bedzie jak ten facet w przyszłości, dumny z żony dowie się iz to była prostytutka? A jeżeli powiesi się ze wstydu? Czy ktoś z tu obecnych "obrońców prostytutki" weźmie to na swoje sumienie?

Gość do bylej prostytutki
Zakochalas sie? Czy facet wyciagnal cie z burdelu? Wiesz zrezygnowac samej a byc sponsorowanym dalej to to samo, Poza tym faceci pozniej takich kobiet nie szanuja, robia co chcą, Wiem bo znam taki przypadek w Szczecinie. Prostytutka siedzi w domu facet lata za innymi.

Gość byłem z prostytutką
Odpowiedź na pytanie jest prosta Człowieku wal to ze kożystałeś z jej usług wal to ze ją znasz trudno zaryzykuj i powiedz to kumplowi jak najszybciej trudno stracisz kumpla ale ochronisz go przed działaniem kurwy .. Byłem z prostytutką napoczątku niewiedziałem ze jest to kurwa poznałem ją przez dziewczynę mojego kumpla która też była prostytutką ja i kumpel niewiedzieliśmy dowiedzielismy się po 4 dniach jak były tej mojej pisał do niej smsy i wieczorem wyciągnelismy je z burdelu ... on swoje ja swoje moja historia była taka ze trwało to 2 mc ja sie zakochałem dałem jej dom prace normalną jej znalazłem pracowalismy razem spanie żarcie wszystko mamę przekonałem ... a ona obiecywała mi ślub dziecko itp co się okazało ze ma podwiązane jajniki i niemoze mieć dzieci cóż po 2 mc wyjechała do siostry tam gdzie mieszka tj dolny śląsk i jak wróciła pobyła u mnie 2 dni i spierdoliła do Swojego byłego tego który napisał do niej wtedy i rozpoczeła prace w Agencji !! dowiedziałem sie po 2 dniach jak mi kumpel powiedział zostawiła dowody w formie zapisek ostatnio dowaliła ze była w ciąży i usunęła dziecko w 5 mc bo płód był niezywy chciała mi wysłać badania usg i badania przez mmsa hehe tak pogodziłem sie z nią niby ale znów naodpierdzielała przez tel tym razem ... i niewarto mieć z taką osobą doczynienia ona tak potrafi w huja człowieka załadować ze to ludzkie pojęcie niemozna ufać takiej osobie 2 mc z nią byłem a psychikę mi zmarnowała jak niewiem przez takie coś schudłem 11 kg w 2 tyg przez nerwy dalej ma przyjechac z tą koleżanką bo niby tamta urodziła syna kumpla który jak obliczył niemoze być ojcem 7 mc i dziecko waży 4 kg to napewno niejest jego jak przyjedzie i coś bd chciała napluje jej w oczy rozstałem się z nią przed dzień moich urodzin w październiku tamtego roku i jak teraz mam być z dziewczyną nieumiem

byłem z prostytutką => Chłopie, chłopie, kurwa, gdzieś ty był, jak mózgi rozdawali? Kurwa to charakter, a nie zawód. Tak jak alkoholik, chwilowo na wstrzymaniu, prędzej czy później zawsze wróci do starych nawyków...

Gość byla_prostytutka
Jest mi przykro jak to czytam.Sama sie prostytuowałam,powodem było małe dziecko,z nikąd pomocy.Szukając pracy mogłam pocałować klamke.Do tego mieszkałam z ojcem alkocholikiem,silna depresja, nie starczało na nic.Praktycznie ja wszystko utrzymywałam.Musiałam schować dume w kieszen stojąc na ul.Nienawidziłam tego,musiałam grać,udawać że to uwielbiam żeby pozyskać klienta,konkurencja duża.Nieraz miałam dość.Skończyłam z tym.Boje sie facetów,nienawidze ich.Żyje tylko dla dziecka,choc życie mi już brzydnie ;/

Gość Nikt_Ważny
A to nie jest najprościej zadać sobie pytanie, czy gdyby twoja narzeczona była prostytutką, a twój kumpel by o tym wiedział to chciałbyś, żeby ci o tym powiedział? Bo jeśli tak to sprawa jest w miarę jasna i oczywista, jeżeli nie też. Chyba najważniejsze to żyć w zgodzie z samym sobą. Tyle

Gość JA-24
Ja sam jestem w podobnej sytuacji. Moja dziewczyna jest w moim wieku. Poznałam ją w dziwnych okolicznościach., kiedy jeszcze to robiła... Wzięła kredyt na mieszkanie, samochód i to dlatego. Nie wiem na co liczyła, ponieważ te raty są wieksze od jej wypłaty. O opłacaniu studiów itp już nie mówie... Robiła to od czerwca do wrześcia. Poznaliśmy się i przestała bo już nie musi. Mieszkamy razem itp... Jest mi z nią bardzo dobrze, martwie się tylko czy ona w razie kryzysu, bądz np na imprezie nie rozłoży nóżek:/ Ale nie sprawia takiego wrażenia. Wpadła w olbrzymie długi i tyle... Co o tym myślicie-powinienem ją zostawić ? PS. z tym że miało ją ileś tam osób za kase już się pogodziłem

Powinieneś ją zostawić. Jak tak lekko podchodzi do seksu to zdradzić to jej jak splunąć. Więc, jak ją tylko najdzie na kogoś ochota...

Gość po35
Jezeli ktos oklamuje partnera w zwiazku o waznych sprawach to znaczy ze robi to dla wlasnych korzysci i jest po prostu klamliwym pasozytem. Zapamietajcie sobie ta rzecz do grobowej deski jezeli trafi sie jakis "uposledzony" dla ktorego bedzie to stanowic dylemat moralny. Druga kwestia jest taka ze kto za pieniadze sprzedaje siebie ,albo jest gotow dla pieniedzy poswiecuc wszystko. Nie jest chyba za dobrym kandydatem na partnera /partnerke. I to moze dotyczyc kazdego zawodu pieniadze moga spaczyc kazdego. Po 3 najwaniejsze ...mlody chlopaku , czy samotny facecie. Sex za pieniadze nie uczyni cie mezczyzna. Jezeli zapalasz uczuciem do prostytutki ..ktora niedajboze piznakws w burdelu. Jestes najzalisniejszym frajerem jakiego swiat nosil. Bo zaplaciles dziewczynie za to zeby cie omamila i jak frajer dasz sie wykorzystac komus kto uwielbia sie bawic facetamu. Jedyny partner dla prostytutki to taki ktory zna jej przeszlisc. Ale taki tez moze zapragnac nawet nie za pieknej kobiety byle w jego mniemaniu miala w sobie wiecej godnosci. Pieniadze nie sa miara wartosci ale klamstwo i frajersrwo tak.

Gość dobre dobre dobre dobre
zakochal sie - jego sprawa. malo to facetow zakochuje sie w prostytutkach ? Tylko nie zawsze jest to prostytutka co daje d**y za gotowke. wiekszosc daje za zwiazek, za utrzymanie , za rozrywki i placenie rachunkow. i wszystkie jak jedna z uporem maniaka twierdza ze kochaja.