Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny czy to normalne

temperament u faceta, zagubiona

Polecane posty

on przyjezdza do mnie na weekendy w piątek wieczorem jest namiętnym kochankiem, kochamy się parę godzin, po wytrysku od razu po 5 min znowu mu staje (sam jest przekonany że ma duży temperament) jest dla mnie miły, słucha co mówię, stara się w sobotę jeszcze poranny seks i.... na tym koniec ( i seksu i właściwie jakiegokolwiek ciepłego kontaktu) siedzi jeszcze przez niedzielę, czasem wraca do siebie rano w poniedziałek od tej soboty rano robi się między nami beznadziejnie... nie umiem z nim złapać kontaktu, nie wiem czemu., nie chodzi mi tylko o seks, ale czasem mam wrażenie że nic innego nas nie łączy, tak jest za każdym razem, a ja biorę to do siebie. Niby jesteśmy razem, byzkamy się od pół roku, chyba jeszcze nie powinien być znudzony zwłaszcza że się niedawno oświadczył, mówi że kocha nie wiem co myśleć

Gość hi hot ka
:o

Gość dziubas 29
może w tygodniu ma kogoś innego...:(

Gość ja tez tak
dziwne sa dla mnie nie wasze kontakty sexualne, ale to ze jestes z nim zareczona ... a nie czujesz bliskosci i to ze nie potraficie nawiazac jakiegos kontaktu :O nie moglabym miec takiego narzeczonego ,z ktorym nie potrafilabym nawet rozmawiac :O

mam nadzieję, że nie... chodzi mi raczej o co innego czy "obniżenie wrażliwości" na dziewczynę po "konsumpcji" to coś normalnego jeśli zadeklarowało się miłość? być może chodzi mu tylko o seks a ja się oszukuję że to normalka u facetów to mój pierwszy facet, staram się nie być namolna

dzieki za odpowiedz nie jestem z nim zaręczona gadamy sporo przez gg dopóki mnie nie przeleci jest miły i dogadujemy się naprawdę się stara tylko po tym wysekszeniu robi się drętwo i to mnie martwi

"Niby jesteśmy razem, byzkamy się od pół roku, chyba jeszcze nie powinien być znudzony zwłaszcza że się niedawno oświadczył, mówi że kocha " "nie jestem z nim zaręczona" czyli mu odmowilas ?

to moze na nastepnym spotkaniu nie idz z nim od razu do lozka? albo najlepiej w ogole. masz okres i pozostaje wam konwersacja i romantyczne spacery po parku. :classic_cool:

Gość a ja słabo to widze
też takiego miałam :o a teraz jestem z kimś kto mnie kocha... pedzi do mnie a jak już jest to nie możemy się sobą nasycić... a potem nie mozemy sie rozstac.. możesz poczekać do ślubu albo jeszcze dłużej żeby zdać sobie sprawę ze to nie to ale.... Ty chyba już wiesz...

Gość himalaja
przeczytaj (ze zrozumieniem) to co sama napisałaś w pierwszym poście. Gdybym to ja do ciebie napisała tak to wiesz co byś odpowiedziała, prawda?? Moim zdaniem nie chcesz dopuścić do siebie prawdy... Przykro mi ake ja bym wolała nie mieć nikogo niż kogoś takiego :o

Gość ta co ma 30 prawie
no ale jak wyglada wasz kontakt wtyg? dzwonicie do siebie?

Gość głupota nie zna granic