Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKAAAA.20

jak sie zapina ponczochy????????????????

Polecane posty

Gość CIEKAWSKAAAA.20

kupilam je i nie mam pojecia jak je zapiac paskami od gorsetu:/ bo nie ma w nich zadnych dziurek . mam tez pas, ale on ma takie same zakonczenia jak gorset i nie umie tego wmocowac do ponczoch.wiem ze dla wielu to smieszne pyt ale nigdy nie nosilam ponczoch.

Gość CIEKAWSKAAAA.20
ludzie pomocy!

Gość prawie jak podszyw
z dojazdem to bedzie kosztowało 35 złotych :)

Gość liluuuu
To bardzo proste. Na zakonczeniach paskow masz takie podwojne cos (nie wiem jak to sie nazywa, sorry), musisz to otworzyc, wlozyc miedzy te zakonczenia ponczoche i zamknac. Ponczocha bedzie sie trzymac.

Gość liluuuu
Musi sie zamnkac. Nakladasz ponczoche na ta "wypustke" ;-) i przyciskasz za pomoca zamkniecia (takie koleczko z dziurka :-) ).

Gość CIEKAWSKAAAA.20
patrz do woli:P cos chyba nie tak robie, jest na koncu taki zatrzaska- gumowe kolko i plastikowy "haczyk" otworzylam to i pomiedzy wlozylam ponczoche ale nie cche sie zamknac:/

Gość CIEKAWSKAAAA.20
oo chyba sie udalo:D juz wiem gdzie popelnialam blad, no coz troche techniki i czlowiek sie gubi;):D a wystarczylo pomyslec;) dziekuje za pomoc:*

musisz po prostu "zamykac" tam gdzie masz wiecej miejsca, i pozniej przesunac to koleczko na "zwezenie" ja tez mialam problem jak to robilam pierwszy raz ;)