Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantkakakakak

jak dostaliscie prace w biurze?

Polecane posty

Gość kiniulak
The best man for a job, wyslalam i mam nadzieje, ze tym razem dojdzie do Ciebie bez problemow...:) Pozdr!!!

kinia >>> doszlo dzisiaj :) napisze ci cos w przyszlym tygodniu bo jade teraz do Ladka :) ale ogolnie CV jest bardzo przyzwoite, powiedzilabym na 4+ wiec nie wiem czemu masz problemy z dostaniem pracy. a tak na marginesie znalazlam przypadkiem prace w Londynie jako junior administrator - prostych rzeczy wymagali i 19-20K nie to co w Bristolu na starcie - 11-12.5 K :(

Gość x.elle
Kiniulak, czy moglaby mi przeslac swoje CV, abym wiedziala jak wyglada przywoite CV?;) BYlaby wdzieczna, moj adres: soy2@wp.pl

Gość Gosiakowa
the best man , ok moze i zarobki wyzsze ale koszty utrzymania tez :) w Londynie

Gość kiniulak
Dzieki The best .... ale wciaz czekam na uwagi:)Moze to i przyzwoite (troche mnie to podbudowalo) ale moze szare i nijakie?...i dlatego sie nie wyroznia i nie zwraca uwagi???....:( X.elle ,nie wiem,czy jestem dobrym wzorcem,ale jesli chcesz zobaczyc od czego zaczac,to prosze bardzo,zaraz Ci wysle:)

Gość kiniulak
Acha,The best man... gdzie te oferte widzialas????:) Pozdr!

Gość kiniulak
Czy nikt tu juz nie zaglada??? :(

hej 🖐️ wrocilam juz z Polski i zagladam :) ogloszenie widzialam oczywiscie na reedzie :) obecnie jestem w tej samej sytuacji co Wy - wreszcie podjelam meska decyzje o odejsciu z obecnej pracy. wysylam CV i tak srednio odpowiada na nie 40% firm, wiec chyba nie jest zle. dodam ze startuje nawet tam gdzie trzeba troche wiecej doswiadczenia niz mam i tez dostalam maila w tej sprawie. no ale nie zapeszam warto sie rowniez zarejestrowac na hotrecruit i redgoldfish o ktorych sobie wlasnie przypomnialam i ide sie rejestrowac powodzenia

Gość kiniulak
Powodzenia!!!:) Tylko co z tymi uawagami do mojego CV....:( ??? Pozdr!!!

Gość kiniulak
The best man.... naprawde nic nie dostalam :( Zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy,ja dzis bylam na pierwszym interview,tzn tak wlasciwie to na drugim...i nic mi jeszcze nie powiedzieli,poprosili zebym przyszla jeszcze jutro Denerwuje sie!... Pozdr!!!

Gość kiniulak
The best man,moze masz zly adres,bo nic nie doszlo:(Podam jeszcze raz: kiniulak@yahoo.co.uk Mam wesola nowine: dostalam prace!!!:) W pn bylam na rozmowie,zaprosili mnie na wt,a wczoraj dostalam wiadomosc,ze oferuja mi pozycje Office Clerical Assistant !!!:) Pensja zadna rewelacja,najnizsza krajowa,i przez agencje pracy,ale przynajmniej szansa na kontrakt po 3 miesiacach, no i podwyzke:) Kusi mnie tylko jedna sprawa....Na ten pn (jutro) umowilam sie na nast rozmowe w innej firmie na te sama pozycje,ale od tego pn zaczynam juz gdzie indziej.I teraz zastanawiam sie,czy nie sprobowac by jeszcze gdzie indziej...Bo tam bez zadnych posrednikow, no i w centrum... A z drugiej str to tak dlugo czekalam na taka okazje ,tak dlugo szukalam,ze teraz boje sie lapac 2 srok za ogon...bo to zwykle nie wychodzi najlepiej... Co tam u was,poszukiwacze?:) I co o tym myslicie?Pozdr!!!!!

kinia moze sprawdz w zakladce spam bo juz naprawde nie wiem. wyslalam przed chwila maila po raz trzeci :( ani razu nie dostalam wiadomosci zwrotnej wiec wszystkie powinny dojsc. co do pracy - przelozylabym spotkanie na wieczor po pracy (albo przed) i sprobowala w drugim miejscu. nic nie stracisz. powodzenia 🖐️

Gość kacha300
Bardzo prosze o wzor CV.Jak wroce z macierzynskiego to chcialabym pracowac w biurze.Mam licencjat administracji(po ang) i staz w rekrutacji.Z angielskim jest ok. Wielkie dzieki

Gość kacha300
emi89@wp.pl

Gość kiniulak
Hej!:) The best doszlo, i mialas racje,nie sprawdzalam spam'u... Dzieki za uwagi, napewno skorzystam:) Pozdr!!!

Hej.... czytam tak te wasze posty... bo juz sie załamałam przyznaje... wysyłałam moje cv do różnych firm i nic... niby ktoś mi w tym pomagał ale jeden mowi ze moje cv jest ok a drugi ze marne.... komu tu wierzyć... czy ktoś z was może jakoś pomoc? :( proszę.... błagam już wręcz... Dodam że praca ma być w Irlandii... przeprowadzam się tam w lipcu i MUSZĘ mieć prace ale nie w pubie itd (spędziłam tam już 4 miesiące). Interesuje mnie praca w biurze, tu w POlsce pracuje w biurze od 9 lat... Da się coś zrobić? Jakieś uwagi, propozycje, sugestie, może jakiś wzór cv, sama już nie wiem co :(

Gość Cytryna_NZ
Jak sie nie ma angielskiego, irlandzkiego czy innego lokalnego doswiadczenia, dobrze jest szukac pracy przez strony typu gumtree.co.uk, job centre czy lokalne gazety. Agencje zdzieraja z pracodawcow straszne pieniadze za znalezienie pracownika i co zrozumiale pracodawcy nie chca ryzykowac, chca kogos z doswiadczeniem, kto bedzie mniej wiecej wiedzial co robi i nie ucieknie za 2 miesiace. Gumtree.com jest darmowe, mniejsze ryzyko, ale tez gorsze posady. Dobre na poczatek, aby doswiadczenie zdobyc :) Oczywiscie nie ma regoly. Moze mialam szczescie, ale znalazlam w ten sposob prace w Londynie ciagu 2 dni.

Gość kiniulak
Hej!:) Chcialam tylko napisac,ze bardzo jestem zadowolona z mojej pracy i zycze wszystkim duzo szczescia w poszukiwaniach:) I moge Wam poradzic jedno: gdyby nie wiem co nie poddawajcie sie i nie przestawajcie szukac,nawet gdyby to trwalo miesiacami,bo oplaca sie,ja tez przez to przeszlam:) Wiec nie dajcie sie zdolowac i powodzenia!!!!!!

witam ..nie chodzi mi o mnie ale o mojego meza.On teraz pracuje w szpitalu jako cleaner wczesniej w magazynie mial szanse awansu ale chcial juz uciekac z tamtej firmy.Skończył studia ekonomiczne - licencjat i zarzadzanie inwestycjami-mgr i 7 lat pracowal w dziale inwestycji w urzedzie miasta. Jego angielski jest uwazam dosc dobry,konczy teraz entry 3 esol. jedyne co mu brak to wiary w siebie, uwazacie ze moze miec szanse na prace w biurze w uk, jak ma napisac dobre cv ? prosze o rade podaje tez gg5529116 i e-mail asiulka26_78@o2.pl z gory dziekuje

Gość sorry ale jak konczy esol
entry 3 to jego angielski,na pewni nie jest wsytaczajacy dobry zeby znalezc pozadna prace.

zaczynal na level 1 ale chcial wejsc na entry 3 bo w tym roku urodzilam druga corke i nie mialby tyle czasu na nauke. Nie ma problemu z dogadaniem sie. u nas dziewczyna bedaca na level 1 pracuje w agencji pracy

chodzi mi nawet o prace pomocnika biurowego ... ale niewiemy jak tego szukac...jak nazywaja sie takie zawody- office assistant??

Gość no nie wiem czy to wystarczy
ja chodzilam na te kursy ESOl, ale to byla straszna kaszana, w biurze przewaznie trzeba dobrze gadac, bo duzo spraw sie zalatwia przez telefon, nie wiem czy ESOl wystarczy.

Gość ania z zielonego
do nie wiem czy to wystarczy Możesz mi powiedziec cos o tych kursach ESOL ? Wiem ze teraz sa platne i chodzi mi o to jak wygladaja zajecia, nie mozesz zadnych opuscic ? Oplata za part time jest okolo 80 F ale pisze ze jak sie nie skonczy czy cos to ponosi sie caly koszt ? Czy jak sie zapiszesz to trzeba zapisac sie na cały rok czy to jest podzielone na 3miesiace i egzamin ? chodzi mi o taki podzial, ktory pozwalałby na jakąs mobilnośc. A nie przywiazanie do miasta na caly rok. Co jak podczas kursu chcialas jechac do pL i nei bylo cie n aprzyklad na kilku zajeciach, uwzględniali to ? BArdzo ci dziekuje za odpowiedz

tak na marginesie, obecnie rowniez szukam pracy i najbardziej mnie wkurza fakt ze agencjom sie wcale nie spieszy. pisza ze cos maja ze wysla CV, potem dzwonisz za 2-3 dni a oni ze jeszcze nie wyslali bo costam......... w sumie minelo pare tygodni od kiedy zaczelam szukac i juz prawie zdecydowalam sie na 1 z 2 ofert jakie mialam a tutaj dzis dzwonia z 3 roznych firm ze maja dla mnie interview. mysle ze jesli ktos jest w komfortowej sytuacji i tylko zmienia prace to powienien spokojnie poczekac bo predzej czy pozniej cos fajnego sie trafi. powodzenia

the best wiesz co wlasciwie moj maz narazie nie ma zadnego cv bo zastanawiamy sie czy jest taka mozliwosc by z jego kwalifikacjami i jezykiem wogole gdzies startowac.... mam jeden wzor cv moze Ci go podesle i dasz mi znac czy wg tego ma napisac swoje cv czy moze inne ok ? bardzo chcialabym by dostal dobra prace ktora dalaby mu satysfakcje ....wiem jakie to wazne w zyciu jak sie robi to co sie lubi .... o sobie narazie nie mysle bo mam dwojke malutkich dzieci ale z czasem tez bede myslala by cos dla siebie oszukac ale mam nadzieje ze do tego czasu moj english bedzie lepszy kochanie podaj mi swojego maila jakbys mogla chyba ze chcesz pogadac na gg to podaje 5529116