Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyddlkdy

oto dlaczego mam dosc kafeterii

Polecane posty

Gość yyyyyddlkdy

czlowiek ciagle musi sie nadziweac namentalnosc typu zdobyc faceta, zaciagnac do oltarza -najpiekniejszy dzien w zyciu kobiety, wydoic z forsy, spowodowac by stracil swoje zycie (bo kobiety swojego nie maja) i ograniczyl do podziwiania zony matki sa nieprawdopodobnie infantylne. zakladaja suwaczki, rozowe strony -jakby to one mialy roczek a nie ich dzieci zony i dziewczyny uwazaja ze nalezy dogadzac seksulanie facetowi bo odejdzie narzeczone- szykuja "najwazniejszy" dizen zycia 2 lata brak zaiteresowan, potrzeb poznawczych, pasji kiedys byl taki topik, to dziewczyny pisaly ze interesuja sie kosmetykami !!! to wszytsko zniesmacza i zniecheca do opuszczenia swiata singli, w ktorym dyplomy, podroze, styl, ksiazki sa priorytetami czlowiek jest w nim soba a nie swoja funcja spoleczna i spotyka sie z innymi jednostkami a nie z matkami i zonami i kucharkami to tyle moich przemyslen nie zamierzam dyskutowac ani celem moim nie byla krytyka tylko zademonstrowanie punktu widzenia, ktory mam wrazenie jest odosobniony

Gość kobieta prawdziwie prawdziwa
Masz rację....zainteresowania----kosmetyki buahaaahahaha niezłe

a ja sie zgadza, co do suwaczkow nie wiem kto to wymyslil ale smiac mis ie chce jak widze kobiete ktore planuje zalozyc rodzine majaca rozowy suwaczek z napisem " juz za XXX dni bede zonusia mojego misaczka" :obleeeee

Żenułe robicie Wy tworząc takie kretyńskie wyrazy :) A ja jeszcze raz mocno popieram autora AVE! 🖐️

wy się śmiejecie a moje koleżanki zawsze się interesowały głównie lub tylko kosmetykami :o żenua:classic_cool: co do reszty to też się zgadzam🖐️

Gość yyyyyddlkdy
oooo moze nie mialabym dosyc kafe gdybym wczesniej zalozyla ten temat i rozmawiala tylko z wlasciwymi osobami :D

Gość yyyyyddlkdy
jestesm po paru miesiacach nieregularnych wizyt bez czarnego nicka wczesniej bardziej mnie to interesowalo niz draznilo bo dla mnie to zupelnie nowy swiat -taki prosty. odskocznia od zlozonych dylematow. nadal ja cenie. lubie czytac topiki tematyczne na tematy o ktorych nie mam pojecia. tu sie czegos dowiem o apartach ortodontycznych tu o grzybicy tu podgladne czyjes zycie ale kiedy przychodzi do dyskusji trafiam na mur mentalnosciowy przykro mi ale ja kosmetykow uzywam ale zeby sie nimi interesowac to tak jakbym miala powiedziec ze interesuje sie papierem toaletowym

No i oki... nie pasi.. życzymy jak najszybszego znalezienia forum, które nie będzie cię doprowadzać do stanu skonfundowania swym poziomem. Łącza są dziś dość przelotowe.. 🖐️ :D :P