Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrakoleżankakolegi

jak to jest? ojciec-córka

Polecane posty

ona- już prawie dorosła, codziennie powtarza, ze go nienawidzi ze marzy o wyprowadzce, ze liczy od nich (rodzicow) jedynie na pieniadze a jak pojdzie na swoje to nie chce ich widziec do konca zycia. nic nie pomaga,kłóci się codzien i codzien wygarnia ze sie na swiat nie prosiła... a ojciec nadal ją kocha nad zycie, twierdzi ze nie ma juz nic innego co trzyma go przy zyciu i ze jakby sie jej cos stało "to by na główke z okna skoczył" :( smutne to wszystko... ale prawdziwe

i co? nic..?

Gość ConstellationLyra
jeśli ją ojciec kocha ponad życie i jej to powtarza to chętnie bym się z nią zamieniła:O:O:O głupia niedocenia tego co ma

ja nie napisałam ze on ciagle powtarza ze ja kocha.. z tego co widziałam to momentami jest dla niej b. srogi.. wiem jedynie ze ja strasznie kocha i robi dla niej wszystko! rezygnuje praktycznie ze wszystkiego, zeby jej moc zapewnic co potrzebuje.. nie chodzi mi tu o jakies głupie zachcianki, ale np. korepetycje, dodatkowe zajęcia, kursy teraz 100dniowka kosztuje go cos około 1000zł a ona jest chamska, nie miła, mowi takie rzeczy ze ich tak bardzo rani.... :( a ojciec tylko płacze pocichutku..jest mu przykro.. ale i tak twierdzi ze to jedyny najdrozszy jego skarb.

ja poprostu słyszałam o róznych historiach madczynej miłosci ale zeby mezczyzna??? tak mimo wszystko?