Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astree

Nie mam TAKICH rozmiarów...

Polecane posty

Gość Astree

Muszę pilnie kupić dżinsy. A że aktualnie jestem w trakcie diety i niedługo rozmiar spodni będzie mniejszy to stwierdziłam że żal mi kilku stówek na coś co ponoszę ze 3 miesiące i postanowiłam kupić jakieś dżinsy na "niby to targ, niby rynek, taki plac ze zwykłymi sklepami" ;) Najpierw przekopywałam się przez brokaty, motyle, cekiny, albo takie biodrówki że bym się schylić normalnie nie mogła bez pokazywania tyłka :) No nic, idę dalej, patrzę, na sklepie napis "hurtownia - jeans". Hmm, myślę sobie, może tutaj znajdę coś sensownego? Zmęczona przebieraniem w spodniach w poprzednich sklepach od razu powiedziałam pani o co mi chodzi: chciałabym dżinsy ciemno lub jasnoniebieskie, biodrówki ale nie bardzo niskie, z prostymi nogawkami. Pani zapytała: Jaki rozmiar? Patrzy na mnie i dodaje: 38? Uśmiecham się i mówię że 38 to było kiedyś ;) i teraz to już chyba raczej 40 :) A Pani na to: ja mam tylko małe rozmiary. TAKICH to ja nie mam Yyyyyyy :D:D:D:D

Gość jestem boska jestem sliczna
gratuluje gustu ! najwazniejsze to dobrze wygladac:D

to tylko świadczy o tej ekspedientce.. nie przejmuj się, powodzenia podczas diety! :)

Gość Astree
Żeby było śmieszniej ekspedientka jest 4 razy szersza ode mnie ;) majuna - dzięki :) wspomagam się fitnessem więc będzie ok :)

Gość Astree
Aaaa, zapomniałabym... Podszywaczom - ignor :P