Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizacz Lizaczny

Lizanie cipkki

Polecane posty

Gość Lizacz Lizaczny

Mam pytanie, czy wszystkie kobiety lubia jak sie lize ich małe? Bo ja stawiam po stokroć lizanie nad dymanie i nigdy w zyciu chyba nie przelece laski bo jak mysle o tym straconym czasie w ktorym mogłbym zajadac jej cipke to az mi sie plakac chce. Cipka jest bardzo fajna, różowa, mięciutka i smaczna. Jestem cham, każdą kobiete oceniam przez pryzmat cipki, wyobrazam sobie jaką ma cipke i jakby sie ją lizało. Lizanie cipki to najlepsza rzecz we wszystkich wymiarach i stanach kosmologicznych. Czy wy tez lubicie to tak bardzo? Wylize wam cipke gratis!

Gość ach lubię

Gość Uwielbiająca
bez lizanka nie ma dobrego sexu...

Gość Lizacz Lizaczny
Chcialbym pobic sexualny rekord swiata, i wylizac 500 cipek jednej nocy.

Gość Lizacz Lizaczny
hola hola, ja bylem pierwszy, jej cipka juz czeka w kolejce do mojego jezyka

Gość Lizacz Lizaczny
Moim marzeniem jest podróż do C.i.pkoPolis, stolicy CIpkolandi gdzie zyly by miliony dziewuch i tylko ja sam, bylbym niewolnikiem bez szacunku i respektu, zaprzężony do lizania cipek do ostatnich dni, bez jedzenia i picia, otoczony slicznymi szparkami, po wielu zabiegach usunięcia nowotworu języka od nadmiaru pracy, tak, to jestm oje marzenie, plywac w morzu cipek, lizac ich slony smak, ssac je, dmuchac na nie. Błagam, pomozcie mi

Gość Lizacz Lizaczny
boje sie isc spać :( od lat to samo, sni mi sie ze uciekam przez las i goni mnie cipka, potem coraz gęstszy las sie robi i slysze oddechy juz wielu cipek na plecach, krzycza, , gonia mnie a ja uciekam, nagle las sie konczy i wybiegam na tak wielką i bezkresną kwiatową polane jakiej nie widzial nawet narkoman w najbardziej schizofrenicznych snach, ale po chwili okazuje sie ze to nie kwiaty.......zgadnijcie co to... tak tak bezgraniczne pola cipek na łodygach od kwiatow, z płątkami, takimi jakby od rózy, cipka w srodku zamiast kwiatostanu, wokol niej płatki, I wszystkie tak ruszają sie jak ryba ustami gdy wyjmie sie ją wody. jakby chciala nabrac powietrza. I zaczynam wszystkie calowac powoli, czuje i slysze jak cipki oddychają!Jak jeden wielki organizm, kazda inna, małe wargi, duze wargi, ta sliska, ta biedna z kolei malutka, wszystkie ruszają usteczkami a ja caluje je nastolatki na pierwszych dyskotekach. Musicie mi pomóz bo gubie sie w spoleczenstwie.

Gość Lizacz Lizaczny
Wlasnie Wyjzalem przez okno!!! Zgadnijcie co widzialem :( to juz omamy :(

Gość do założyciela topiku
W jednym się z Tobą zgadzam - tak, nigdy w życiu nie przelecisz laski. Nawet kiedy skończysz gimnazjum.

Gość Lizacz Lizaczny
Do dzis zjadlem 37 cipek, najmlodsza 15 lat, najstasza 47, wszystkie cudowne, smaczne, mięsiste, Boze, panie nasz i władco ktory siedzisz na tronie w niebieskim pałacu, a moze ty na dole? Diable pierdolony co siedzisz w stolicy piekła, Pandemonium, moze to ty stworzyles cipki? Nie wiem juz czy to moja karma i droga do nirvany czy moze klątwa. Jestem chory, to wiem bezwątpienia. Jem kanapke z szynką...zloze szynke na pół i juz widze co??? Wiadomo, Jem hamburgera...te mieso co wystaje z pomiędzy przekrojonej bułki...toz to cipka :( jem żelki haribo, niemieckie, znane i lubiane, ten przezroczysty zelek jest najsmaczniejszy ale jego główka jak jest juz mocno oblizana, traci kształt i kwadratowy i przyjmuje kolisty...jak łechtaczka... Co jeszcze? Sam smak cipki!!! Pamietacie te lizaki z PRLu ktore mozna bylo kupic na festynach od starych weteranów co sprzedawali tez pistolety na kapiszony dla chlopakow i gume do zycia z pierscionkiem dla dziewczynek? Te lizaki smakowaly jak cipka! Wiecie o ktore mi chodzi! takie wielkie czerwone szkliste, koliste albo w ksztalcie kogucików!!! Cipka mnie tak przesladuje, chce z nią skonczyc, uciec, sprzedac wszytko co mam, zapozyczyc sie i wyjechac do tybetu, chcocby na miesiac, pomedytowac, uwolic sie od cipki, ale nie, nawet tam nie znajde ukojenia, egzotyczny smak i zapach tybetanskiej cipki buddyjskiej dziewuszki doprowadzi mnie do permametnej cipkofrenii paranoidalnej :(

Gość Lizacz Lizaczny
Do krytyków powyzej! Jebcie sie!!! I tak lizanie jest lepsze od dymania!!!!

Gość 80 latka
Nie martw się ;-)według tantry lizanie jest zdrowe ,lecz warunek ,ze znajdziesz sobie tą jedną .Od wielu naprawdę możesz złapać jająś francuską chorobę :-) Życzę dużo lizania.

Lizanie jest super ale nie ma jak dobre dymanko. Choć tak naprawdę najlepszy jest płodozmian.

Gość Ciekawski XXXX
Płodozmian? A co to ??