Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bed dreams

Koszmarne noce

Polecane posty

Gość bed dreams

Witam wszystkich! Mam 26 lat i chciałabym poruszyć pewien problem, który nie jest ani żadną prowokacją ani niczym wymyślonym. Od 4-5 lat mam ten sam powtarzający się sen, sceneria jest inna, inne są też osoby ale fabuła ta sama- uciekam przed kimś, czasem uda się tej osobie mnie złapać ale w większości przypadków udaje mi się uciec. By zaspokoić swoją ciekawość sprawdziłam co ten sen oznacza ale wydaje mi się, że to nie jest rozwiązanie. Co noc oprócz tego snu mam jakieś koszmary tak, że co ranek jestem niewyspana nawet jeśli śpię po 8-9 h. Nie wiem skąd się biorą te złe sny, nie jadam na noc, przez pewien czas piłam melisę i mleko przed snem. Ale na nic się to nie zdalo, ani nie skończyły się koszmary ani nie skończył się sen powtarzający od tylu lat. Czy ktoś ma może problem ze spaniem i snami jak ja?! Prosze o radę. Pozdrawiam!

Gość a co oznacza ten sen
???

Gość bed dreams
a co to takiego?ten bełt? różnie w sennikach ten sen jest iterpretowany,czasem jako problemy życiowe ale zbyt ogólnie by cokolwiek zrozumieć

Gość a co oznacza ten sen
Bo ja kiedyś miałam tak,że miałam jakieś problemy i co noc śnił mi się koszmar z jakąś straszną bestią (zdaję sobie sprawę jak to infantylnie brzmi ale wiecie jak to jest z emocjami w snach :) ).Potem problem się rozwiązał,a tej samej nocy przyśnił mi się ostatni już z "tego cyklu" sen,mianowicie,że bestia została zabita.Myślę,że koszmary to takie potwory z naszej podświadomości.Przyczyn musisz szukać na jawie właśnie

Gość bed dreams
W moim życiu pojawiają się problemy, bo któż ich nie ma...? Ale przecież nie dzień w dzień, potem mam lęki bo po takim śnie rzeczywistość nie zachęca, boję się spać przy zgaszonym świetle, ciągle mam wrażenie, że w pokoju nie jestem sama, a przecież nie trace zmysłów...

Gość hsdjhsdhfyiuyiyuiiyuu
to ja proponuje wybrać się do specjalisty

Gość bed dreams
A gdzie mam szukać takiego specjalisty i jak on się nazywa?