Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qoki vogel

jest mi ciągle słabo, kręci mi sie w głowie, ktos tez tak miał???

Polecane posty

Gość qoki vogel

jak zamknę oczy to czuje jak ''odlatuje'', jest mi ciężko oddychać, od czasu do czasu mam okropne kłucia w głowie, jak by ktos mi wkładał igłe w potylice, miałam robioną tomografię, wyniki krwi w normie, już mam tego dośc psycznie..

Gość karimkaa
tez tak kiedys mialam ,, okazalo sie ze to nerwica . leczenie , badania ..trwalo to troche....minelo .. ale co ja przezylam.....teraz niekiedy zakreci sie w glowie ale nie wpadam w panike

ja tez zle sie ostatnio czuje, kreci mi sie w glowie i jestem jakas slaba, ale wszystkiemu winne jest cisnienie, u mnie np. za niskie...nienawidze zimy...latem nigdy nie mam takich zawirowan zdrowotnych...

Gość karimkaa
tez mialam tomograf bylo to ok 16 lat temu..... nie chce mi sie wierzyc ze tak cierpialam nawet podczas snu....

Gość karimkaa
na powietrze , nauczyc sie porzadnie oddychac, relaksowac i nie myslec caly czas o dolegliwosciach

Gość qoki vogel
karimkaa a ty jakim sposobem dowiedzialaś się ze to nerwica??? ,

Gość karimkaa
wtedy nie bylo internetu, kupowalam ksiazki o ziololecznictwie , samoleczeniu, homeopatii

Gość qoki vogel
ja 5 tygodni temu poroniłam, 2 tygodnie pozniej dostałam zapalenia nerek i układu moczowego, co mi sie ciagnie do dzis, może to od tego wszystkiego..najgorsze jest to ze jestem w pieprzonej Anglii i tu do lekarza sie nie da isc bo same debile siedzą..

Gość karimkaa
w koncu wybralam sie na tomograf , i on wykluczyl jakies inne choroby i pani doktor powiedziala ze to nerwica, faszerowala mnie psychotropami ale jakos udalo mi sie nie zwariowac a to wszystko od zawrotow glowy sie zaczelo..oslabienia , a powinnam byc wtedy szczesliwa mialam meza kochajacego ktory wozil mnie po lekarzach , male dzieci. dom swoj wlasny.. ale w podswiadomosci bylo cos innego jakis strach....ktory doprowadzal mnie do takiego stanu, nie moglam sama wyjsc do miasta bo w glowie cos mi sie robilo.. ukrywalam to przed rodzina i znajomymi,,,zazdroscilam im dorego samopoczucia

Gość karimkaa
ooooo wspoczuje Ci,, wlasnie przed chwila syna odprowadzilam pojechal znowu do londynu.... kurcze a myslalam ze tam lepsza sluzba zdrowia

Gość karimkaa
to przykre ze poronilas... u mnie tez zaczelo sie od ciázy pozamacicznej...ale potem urodzilam jeszcze dzieci to zapalnie to nieciekawa sprawa trzeba poczytac poszperac,, w necie

Gość karimkaa
musze uciekac,, pa

Gość qoki vogel
ja tez mieszkam w Londynie, i służba zdrowia jest tragiczna, na wszystko przepisuje sie paracetamol, skierowan na badania nie chcą dawac bo niby za drogo, jedynym lekarzem jest lekarz rodzinny, prywatni specjalisci nie istnieją, są owszem prywatne kilniki ale ceny wiadomo..w szpitalach jest syf, w szpitalu nie ma się kontaku z lekrzem tylko z pielęgniarką no chyba ze się mdleje na miejscu, jak ja poprosilam swojego lekrza na skierowanie badania krwi , to stwierdził ze to bez sensu, ze jeszcze nie zemdlalam i dopiero jak kilka razy sie osune na ziemie to mam przyjsc.., dzięki Bogu bedąc na świętach w Belgii tam zachorowalam, od razu mialam badanie krwi i moczu, i wiadomo bylo o co chodzi, tu na wynik krwi sie czeka od 2 do 3 tygodni,

Gość gość
odwodnienie organizmu. śmieszne jak konowały coś takiego traktują jak nerwicę a objayw podobne. Pić 2 litry wody dziennie z odrobiną soli himalajskiej i jest ulga.