Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenaaaaa

Mam pretensje do rodzicow

Polecane posty

Gość Magdalenaaaaa
no! a teraz idę sie wysrac.

Gość gdf
w sumie ja dostałam auto... na początek. ale już prawie oddałam...

Gość Magdalenaaaaa
Bo zakup mieszkania i auta to uwazam ze to podstawa, to obowiazek rodzicow względem dziecka, i to nie sa duze wymagania.to tak jak chleb czy masło...to podstawowe rzeczy dnia codziennego

niech skomentuje raz jeszcze : hahahahahahahahahahahahaha ubawilas mnie do lez na koniec ciezkiego dnia pracy, dziekuje ci bardzo

Gość hej madzia
poszukaj sobie bogatego jelenia i wyjdz za maz,bo biednemu cale zycie wygadywala ze mu rodzice chaty nie kupili

Gość hej madzia
bys wygadywala mialo byc

Gość Magdalenaaaaa
gdf Jak mozna zarobic na mieszkanie w Polsce zarabiajac 1000 zl miesiecznie I z tego trzeba jeszcze zyc Ja tego sobie nie wyobrazam To byl moj ostatni post reszta to podszywy

zastanawiasz sie jak mozna zarobic na mieszkanie zarabiajac 1000 na miesiac a wymagasz od rodzicow , zeby z tego "niemozliwego" zrobili dwa "niemozliwe" i samochod :) jeszcze raz dzieki za ten temat :)

... żałosne ... potworne, obrzydliwe! Kimkolwiek jesteś, to jesteś zakałą tego forum.

Gość Magdalenaaaaa
Ale wiekszosc tych wypowiedzi nie byla moja Napisalam kiedy byl moj ostatni post A na mieszkanie rodzice chociaz powinni starac sie odkladac a nie tak totalniw olac To jest moje zdanie

Gość skoro sie
wkurzasz na podszywy to pisz na czarno

Gość Magdalenaaaaa
Musialabym odkladac swoja pensje 20 lat zeby odlozyc na mieszkanie w bloku i musialabym nic nie jesc zeby odlozyc Dla mnie to porostu nierealne Jaka przyszlosc mnie czeka zyc z mezem i wychowywac dziecko na stancji cale zycie Dlaczego oni o mnie nie pomysleli Powinni sie chociaz starac sie cos odlozyc a oni nic

mnie Rodzice sporo zostawili, poza sobą, bo ich już nie mam przy sobie i wiesz co ci powiem... jesteś głupią osobą, nawet jeśli jest to zwykła chamska prowokacja rzadko mi na tym forum nerwy puszczają ty przeginasz pałę brak mi słów Ja oddałabym wszystko co mam za moich Rodziców i Rodzine w komplecie nawet sie nie wychlaj, bo po raz pierwszy spuszczę kogoś z szmbem na kafe

Gość Magdalenaaaaa
Ale ja bardzo kocham swoich rodzicow Ja tylko uwazam ze mogli troche dla mnie odlozyc Jak mam wystartowac w przyszle zycie z zerem na koncie i bez mieszkania?

z twoim podejściem, a widzę, że planujesz mieć męża i dziecko, to już odkładaj z tego 1000zł na willę z basenem i auto dla dziecka;)

Gość gdf
hmmm a mozna wiedzieć ile zarabiają Twoi Rodzice razem netto?

Gość Magdalenaaaaa
a tak to teraz jedyne co mam to cipkę. może pomoże mi zarobic na mieszkanie?

Gość Magdalenaaaaa
Wlasnie powiedzialam sobie ze bede odkladala dla mojego dziecka zeby mialo jakis start w przyszlosci a nie zaczynalo od zera tak jak ja

Do ciężkiej cholery, zmień prace i kup ty Rodzicom samochód !!! Wycieczkę gdzieś gdzie by chcieli. Jesteś smarkatą ,rozpieszczoną egoistką i tyle. Zrób coś dla Nich, zobacz ile to kosztuje prcy i wysilku i wyrzeczeń, a potem sobie miej te swoje oczekiwania.

Gość gdf
zobaczymy ile wytrwasz mądralo :)

ale ty jesteś głupia! Powinnaś dostać porządną nauczkę od zycia, wtedy byś się dowiedziała czym jest prawdziwa wartość w życiu. A do rodziców można mieć pretensje np. za to, że pili całe życie, ze oddali do domu dziecka, że nie dopilnowali i przez nich jest się na wózku inwalidzkim. Tu jest tysiace takich ludzi, a ty masz pretensje do swoich rodziców, że ci nie kupili mieszkania?! Wiesz, ja mam tez do nich pretensje, za to, że tak cie wychowali...

Gość Magdalenaaaaa
Razem maja ponad 2000zl netto

Gość Magdalenaaaaa
daję dupy 5 razy dziennie, ale nadal nie starcza mi na moje wymarzone mieszkanko, myślicie, że to przez to, że jestem spasioną, pryszczatą świnią? :(

Gość Magdalenaaaaa
Wszystkie teksty z przeklenstwami to podszywy

Gość kondolencje dla rodziców
autorki, jakbym urodziła i wychowała takie ścierwo, to bym sobie strzeliła w łeb :O

Gość gdf
a 2000 to prawda???