Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolyna

przyjaciele - macie sprawdzonych?

Polecane posty

ja w sumie nie mam.jedna znajoma jest bardzo fajna, ale jeszcze z akrótko ją znam, bym mogła powiedziec,ze jest przyjacióółką. za to dziewczyna, z ktora znam sie od dziecinstwa przez miesiac tak sie zaprzyjazniła, ze zapomniała calkiem o mnie.jestem w lo, siedze z nia na lekcjach, nie powiem, dosc dobrze sie ucze, ona niby tez...a to dlatego,ze wszystko ode mnie spisuje.tyle razy sie na niej zawiodlam, a mimo wszystko jestem taka ciapa i we wszystkim jej pomagam itd., nic nie mowie jak ode mnie sciaga, ja jej czasem cos pisze, bo nie umiem odmówic.co byscie jej powiedzieli na moim miejscu? bez wulgaryzmow :P

Mam przyjaciolke od prawie 20 lat... nigdy sie na niej nie zawiodlam (mam nadzieje ze ona tez nie :-) ). Widujemy sie rzadko (3-4 razy w roku) bo mieszkamy obie za granica i w roznych krajach... ale wiem ze moge na nia liczyc w kazdej sytuacji :-). Taka przyjazn to skarb !! Kazdemu zycze !!

Ja nigdy nie miałam prawdziwej przyjaciółki, miałam takie koleżanki z którymi byłam jak papużki-nierozłączki ale to na pewno nie było to co bym chciała :/ Chciałabym mieć taką przyjaciółkę :/

Gość jeste za a nawet pszecif
moi ulubieni pszyjaciele to dzoui, fibi i rejczel :)

Mój ulubiony i super sprawdzony to mój chłopak :D Ale jakas dziewczyna też by się przydała, bo on nie cierpi chodzić po sklepach :( i nie lubi metalu :( i słodyczy :(

a no widzisz, ja nie mam chłopaka:) narazie nie trafil sie taki, w ktorym bym sie zakochala, po prostu

oj tez tak mam, chłopak kochany, ale właśnie jakiejś przyjacióły brak:(

moja najlepsza przyjacółka odbiła mi faceta :) dobra rada trzymajcie zdala swoje miśki od \"przyjaciółek\" wszystko pięknie do czasu a potem dowiadujecie sie, ze uwijali sobie gniazdko za Twoimi plecami :)

mam kilkoro przyjaciól bliskich i 2 sprawdzone przyjaciółki od serca. :) jedną znam 13 lat, drugą 7. ;)