Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madleneX

utracona nadzieja...

Polecane posty

Gość waga22
a mozna wiedziec dlaczego twoj maz niechce isc do urologa?

Gość purepoisson
cos krecisz, najpierw zakladasz topic, w ktorym piszesz, ze pozadzasz innego faceta i zdradzasz meza, a teraz na macierzynskim piszesz, ze strasznie pragniesz miec z mezem dziecko, zalosne:O

nie mowi konkretnego powodu po prostu taj jak bylo w przypadku badania nasienia odkladal to i mowil no pojde pojde pojde kiedys pojde...i tak minal jakis czas...teraz jest to samo tez mowi ze pojdzie pojdze a jak pytam na jaki termin mam bo zapisac to jeszcze nie chce.....moze sie wstydzi...nie wiem.....

Gość pierwsze
madlenex bo niestety papierosy zabijaja plemniki moj maz palił paczke dziennie-długo nie udawało mi sie zaciazyc rzucił palenie i po 2ch latach zaszłam w ciaze lekarze twierdza ze papierosy maja wpływ na zywotnosc plemnikow

Gość pierwsze
moj maz twierdzi ze dla faceta wiadomosc ze nie mogłby miec dzieci -działa na psychike mezczyzny a co za tym idzie-impotencja w łozku ale widze ze u Was nie ma tego problemu,poniewaz pisałas ,ze teraz kochacie sie lajtowo-wiec dobrze ,ze w tej sferze sie nie zablokował

do pierwsze kurcze to też musiałaś strasznie dlugo czekać na dzieciątko....jak to znosiłas?a co do papierosów to niestety nawe fakt dziecka nie jest w stanie go przekonac zeby rzucil to swinstwo.....jest uzalezniony od papierosow i tyle....a jakim sposobem Twoj maz rzucil palenie raz na zawsze???

Gość pierwsze
dzieki tabletkom o nazwie tabex(poczytaj w necie)i odrobinie silnej woli-wczesniej palił 10 lat po paczce dziennie wiec tez był w nałogu jak znosiłam?hmmm-co miesiac patrzyłam w majtki i zawsze był okres-juz sie nastawialismy ze albo bedzie albo niestety nie i na szczescie udało sie-alenie podchodzilismy obsesyjnie do sprawy

Gość pierwsze
teraz nie pali ok 3,5 roku

Gość pierwsze
http://tabex.sopharma.bg/pl/tabex.html tu masz m in o tabexie-podobno potrzebna jest rp ale pamietam ,ze maz kupił bez niestety ceny nie pamietam ale pewno znajdziesz w necie wczesniej zadne nicorety etc mu nie pomagały

dziekuje Ci bardzo \"pierwsze\" skorzystam z Twojej rady ale nie wiem czy choc to poskutkuje bo wiesz najwazniejsze sa checi...a moj moz narazie nie chce rzucic palenia....;( słyszałam tez ze na poprawe sprawnosci plemnikow powinien brac zen szen i cynk z selenem słyszalas o tym czy to cos daje???myslisz ze mozna sprobowac?

Gość pierwsze
moj tez nie chciał ale mu ciałczałam i miał juz dosc mojego gadania a nic dodatkowego nie łykał ani on ani ja