Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstepy nieeeeeeeeeeee

i co za pinda mowila ze w polsce palmers niedostepny????

Polecane posty

Gość kochałam męża
Wiadomo,że w Polsce dostepne jest wszystko;-) Tylko nie wiem czy jest juz farba do włosów Palette ,kolor czarny.Kiedys nie było,tylko szampon, do Czechów jeżdziłam.

Gość olejek super
olejek jest super ja dawalam wiecej kropelek niz napisane, jak maly skonczyl 3 miechy lalam na szmatke ok 10 i wieszalam kolo lozeczka, krem uzywalam tej firmy ale taki po solarium:)) z maslem:))

Gość i co ten balsam palmers
rzeczywiscie taki dobry jest?

Gość pewnie nie ale
ktoś sobie reklame swoich aukcji allegro na kafeterii

no reklamuje sie hehehe, bo i na anty jest to samo, hehe ale jak tam napisalam, ja go polecic moge bo uzywalam i dziala.

Jak zajdę nastepnym razem w ciażę, nie chcę popełnić najmniejszego błędu, jak wiecie coś nt. kremów pomóżcie. Np czy można stosować te z avon-u? Lub vichy?

ja go tez uzywam wiec moge powiedziec ze dziala, wprawdzie na brzuch tylko bo na piersiach niestety nie dosc ze pozostalosci mam jak bralam tabletki antykoncepcyjne i mi piersi wywalilo i niestety mam do dzis rozstepy to jeszcze teraz mi tak wyskoczyly ze zrobily sie nowe mimo smarowania, ale mam z palmersa tez takie inne cudenko wiec moze mi troszke wyleczy. z olejkiem z watroby rekina, hehe. cena palmersa na allegro przezyzsza cene dostepna za granica oczywiscie i to dwukrotnie :O ja place 5 f za niego razy 5 to jest 25 zl a na allegro 48 ale coz korzysc zawsze musi byc

ja wlasnie w ciazy ten stosowalam i przy kolejnej tez bede, bylam b.wrazliwa na zapachy i ciut denerwowal mnie ten, ale byl do zniesienia, a moze to codzienne stosowanie tak sprawilo? podobno najlepiej uzywac te na ktorych wyraznie napisane ze ciezarne moga. na palmersie tez napisane ze na cellulit dziala, wydaje mi sie ze to zalezy od naszej reguralnosci stosowania, jak bedziesz wcierac i smarowac miejsca narazone regularnie to wszystko sie uda.

Gość kto wie gdzie..
mozna dostac krem przeciw swedzeniu skory??

Gość masaż dobry na wszystko
masaż dobry na wszystko

Gość Chłopa wam trzeba kobiety
i co za pinda mowila ze w polsce palmers niedostepny???? na 100% mowiła to jakas zachwycona zlewozmywakiem emigrantka

Gość Bardzo bardzo ciekawe
Reklama co najmniej prymitywna. W życiu od tej osoby nei kupię.

Gość no dziwny
sposób na reklamę, pinda - gdzie moder? krem - polecam

Gość pinka2403
w poslce dostępny tylko na allegro a w sklepach???? niedługo będzie!!!

Gość bezczelny sposob reklamowania
sie. Kawal Kafe zasmiecony topikami z linkami ktore przekierowuja do Allegro. Moderator powinien od razu takie chwasty wycinac. A Palmersa w Polsce nie ma i juz. Na Allegro mozna i oryginaly i podroby kupic.

Ja miałam ten balsam palmersa nawet nie wiem czy działał bo śmierdział nieziemsko nawet do końca nie zużyłam. Kosmetyki dla kobiet w ciąży powinny mieć łagodny i przyjemny zapach a ten walił jak nie wiem co