Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka z dobrym mezem

Kochajmy dobrych facetów!

Polecane posty

Co to znaczy "nie za dobry?" Dobry facet to taki, ktory postepuje wg okreslonych zasad, znajacy swoja wartosc..chyba o takie cechy charakteru chodzilo autorce topiku, prawda?

Gość pokraka intelektualna
dojrzejesz kim jesteś////////

z mężczyznami sie nie spotykam wiec nie mam takich doswiadczen... ale oczywiscie jakiejs nudnej cipci nie chcialbym mieć... wole kobiete za werwą :)

Gość dojrzejesz i docenisz
jestem dobrą kobietą ;)

"seks seksem, a życie życiem. nie wiesz tego jeszcze?" bez seksu, bez iskry kazdy związek sie rozpadnie... moze byc miło, mozna sie dogadac charakterami, ale zawsze nadejdzie kryzys i jesli nie było nic poza przyjaźnią w zwiżku, to legnie on w gruzach

ja nie lubie suk.. tzn przerobiłem juz ich troche i mi sie znudziły... lubie normalne kobiety, ale nie jakies cipcie nadwrażliwe

oczywiście, komiczne, sporo racji :0 Mam tylko jendą uwagę, życzliwą, choć na taką nie wygląda ;) - wydaje mi ise, ze masz sklonności do przesady, wszystko jest albo dobre, albo złe, albo czarne albo białe, albo ekstatyczny seks, albo celibat....

komiczne, przeciez to co piszesz to mam wrazenie ze ludzie wiedza, przynajmniej na tym temacie. dobry nie rowna sie cipowaty. a ty gdzie wejdziesz to larum robisz. owszem na innych tematach jest to potrzebne ale chyba akurat nie tutaj...

Gość vvvvv
dobry to znaczy jaki?

właśnie nie masz racji Kwiatek... zazwyczaj własnie mianem "dobry facet" określa sie wszelkiego rodzaju poczciwe i dobrotliwe ciapy.... o normalny facecie nie mowi sie dobry tylko - fajny facet, świetny facet itp.. ileż to razy słyszalem kiedy kobiety mowily, ze facet jest miły i dobry i zazwyczaj okazywało sie ze to taka wlasnie ciapa... a do pani powyzej - przejaskrawiam celowo, dla jasnosci przekazu

muszę zmniejszyć kontrast w monitorze ....

Gość Porzucony
ja podobno jestem tzw. dobrym facetem, dbałem, troszczyłem się, byłem zaradny... i co z tego. I tak odeszła... bo wrócił jakiś były chłopak który ją wcześniej zostawił... w sumie okazało się ze to się nie liczy...

Porzucony... bo jestes ZA DOBRY... to jest wada... Oczywiscie wszystkie będą Ci mowic, ze jestes cudowny i ze masz sie nie zmieniac... i ze kiedys jakas Cie doceni :P

Gość Porzucony
tak, tak. Juz to słyszałem. Marna pociecha. Wiesz ja uważam ze jak Ci na kimś zależy to robisz wszystko dla dobra tej osoby. Jak się okazuje to chyba nienajlepsze założenie. W każdym razie u mnie nie zadziałało. A jej koleżanka powiedziała mi wczoraj - ona do Ciebie wróci, zobaczysz. Tylko ja nie wiem juz czy tego chce.

tu jest dużo facetów,a sprawa jest prosta mity niech pujdą do lamusa ,m,,,,, to facet jest lujjjjjjj bo zdradza żonę....

Gość volume+
Porzucony - ona kochala tego drania a Ty najwidoczniej nie miales cch, ktore jej odpowiadają. Widze,ze najlepiej nie uzywac slowa "dobry" lecz"fajny" facet. Dobry nie kojarzy sie dobrze.:) fajny - to taki mix - dobry+ z jajami!:)

z mężatką hiiiiiii hiiiii jak ma się do tego rodzinka tej mężatki hhhhhhhiiiiiii hi to też kobieta .... hi hi i wszystkie prawqie jssteście takie moim zdaniem kurwy tylko nie można o tym głośno mówić

volume - dokładnie tak jak piszesz - słowo "dobry" w określeniu faceta jest na swoj sposob pejoratywne :) pokraka intelektualna - z kim dyskutujesz? :P a do porzuconego... Nigdy nie nalezy robic wszystkiego dla drugiej osoby, a juz na pewno nie dla kobiety.... ona chce faceta, samca a nie chłopca na posyłki

Gość Porzucony
Volume - cóż chyba masz rację. Po prostu nigdy nie można tak na 100% oddać się drugiej osobie. Nie warto. Jakoś to przezyje, podobno mija z czasem. A Ona niech będzie szczęśliwa skoro tak wyybrała. TEgo jej życzę. Aczkolwiek uważam że będzie trudno.

Gość Porzucony
komiczne - nie byłem chłopcem na posyłki. Starałem się tylko odpowiedzialnie zachowywać wobec niej i jej dziecka. Potwierdzać to co czuję czynami a nie słowami.

Gość volume+
Porzucony - domyslam,ze to dziecko jest JEGO. Czyli łaczyło ich kiedys uczucie.. tak tylko zakładam. Wrocila do niego bo pragnie choc przez chwile poczuc to co bylo dawniej. Byc moze nie umie uporac sie sama ze soba. W jej odejsciu nie ma prawdopodobnie Twojej winy. Nie wazne czy zachowalbys sie dobrze czy nie - ona chce tamtego uczucia..

Gość Porzucony
volume - nie to nie jest ojciec dziecka. Po prostu ktoś kto się pojawił po odejściu ojca.

\" Potwierdzać to co czuję czynami a nie słowami.\" ale wiele kobiet tak wlasnie odbiera typ faceta na posyłki - niestety...

Gość jedyne i słuszne imię
takie kobiety należy olewać, a nie rozpaczać. Szukać dobrej kobiety, która doceni

Gość emocjonalna_
Kochane... Każdy szuka miłości tej idealnej, wymarzonej i na zawsze. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy świat zewnętrzny jest tak mało stabilny i bezpieczny. Porozmawiajmy przez chwilę o miłości. Miłość między ludźmi może pozostawać na poiomie potrzeby albo pragnienia. Jeśli pozostaje na poziomie potrzeby, to - jestem z tobą, bo potrzebuję seksu, przyjaźni albo czystej bielizny. Miłość na poziomie pragnień jest bezwarunkowa, tak jak miłość matki do dziecka. Wyobraźmy sobie taka sytuację: jakiejś kobiecie znudziło się jej dziecko, choć bardzo je kocha. Chcąc więc odświeżyć swoje uczucia, postanawia na chwilę pokochać jakieś cudze dziecko, np. tak na godzinkę w tygodniu. To brzmi jak jakiś absurd. Jest dla nas jasne, że miłość do dziecka nie jest czymś, co trzeba odświeżać, co wymaga jakichś niezwykłości. Tymczasem zdanie: "Kocham swoją żonę, ale od czasu do czasu potrzebuję odświeżyć nasz związek w ramionach innej kobiety" brzmi całkiem sensownie. Na tym właśnie polega róznica między pragnieniem a zaspokajaniem potrzeb. Często mówi się, że mężczyźni kochają za urodę, za dobroć. Chodzi przede wszystkim o to, że mężczyzna nie kocha, tylko potrzebuje, czyli kocha za coś.