Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialista z Urana

zima i kobiety

Polecane posty

nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale zauważyłem swoistą analogię jakie zachodzą podczas jesieni między kobietami i niedźwiedziami. Otóż obydwa gatunki czując zbliżającą się zimę starają się zjeść jak najwięcej w celu zwiększenia swej tkanki tłuszczowej. Niestety w przeciwieństwie do niedźwiedzi, samice Homo Sapiens Sapiens nie przesypiają zimy tylko zaopatrzone w spory zapas sadła wyłażą powszechnie na ulice miast. Czy aby nie czas by zorganizować dla nich swoiste rezerwaty? Czekam na opinie.

Gość dobrze zwinięty krawiecki
kto by Ci prał gacie?

pralka?

Gość szpieg pospolity
popieram, precz z tłuściochami

Gość ah ta
wspaniała polska tolerancja...

Gość dobrze zwinięty krawiecki
tylko dajcie do tego rezerwatu choć paru tłustych facetów. Bedzie co robić :D

No tak, bo bezwzględu na porę roku wszyscy mężczyźni wyglądają zniewalajaco atrakcyjnie. Kazdy jeden to wspaniały umięśniony gladiator, a przynajmniej szczupły amant. Ja widzę że faceci maja więcej wspólnego z niedźwiedziami, a mianowicie dochodzi tekże wspomniany przez ciebie wcześniej sen. Facet zima potrafi zasnąć o każdej porze dnia i nocy i w każdej pozycji. A zresztą nie wiem w jakich kręgach się obracasz że widujesz same spaślaki ;P widac tylko takie do ciebie ciągną bo na lepsze nie masz szans. I szczerze w Polsce akurat jest najmniej otyłych kobiet, wyjedź sobie do stanów albo chociaż do niemiec. Zobaczysz co to znaczy grubaski na ulicy.