Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtorkowy marazm

Dziewczyna wzieła od chłopaka kawałek kumy do żucia którą on żuł wcześniej

Polecane posty

Gość wtorkowy marazm

Moja znajoma od swojego faceta wzieła z buzi kawałek gumy do zucia. Obrzydliwe. Z czasem pomyslałam, bardzo musi kochac, skoro całują się i mieszają ślinę to pewnie to normalne. Raz rozmawiałam z męzem i on mi powiedział: ze tamten chłopak zując gumę, miał miedzy zeebami resztki pokarmu, jakieś ruszające się plomby czy inne kamienie, zanieczyszczenia, krew, a ona wzieła tę gumę która zmieszana jest z tym pokarmem spod zebów swojego faceta. Zgadzam się z tym, w zyciu bym nie wzieła gumy nawet od własnego dziecka. Zuzyta guma wyciągnięta z ust, brana w palce i wsadzana ponownie do ust drugiej osoby jest obrzydliwa. Zgadzacie się?

Gość wtorkowy marazm
w zasadzie to bylam ja

Gość tak jasne
Raz rozmawiałam z męzem i on mi powiedział: ze tamten chłopak zując gumę, miał miedzy zeebami resztki pokarmu, jakieś ruszające się plomby czy inne kamienie, zanieczyszczenia, krew. ruszajace plomby :D:D niesamowity wzrok musi miec ten twoj fagas

Gość sokkkkkkkkkkk
i jeszcze krew? skad on mial krew w ustach?

oszczędna, rozumiem, że Ty byś w ramach oszczednosci zwinela mu kawałek...? :D ;) Eeee, tam :D Ja zabieram zębami na złość głupim ludziom... i co? :D :P Ruszające plomby, krew, ropę i robala w ustach moze mial? :D ło matko:D:D:D