Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komons

ATRYBUTY DZISIEJSZYCH 20LATEK!!to 5 razy S-Solarium, Szlugi, Sukces,Stres i Seks

Polecane posty

Gość komons

zgadzacie się? 20 latki namiętnie korzystają z solarium, była ładniej wyglądać(a wyglądaja tylko starzej), zeby miec większe szanse na rynku pracę, bo wtedy będą atrakcyjniesze), zeby moc osiągnąc sUKCES(bo 20 latki, nie myślą o rodzinie i dzieciach, lecz o karierze:)juz w szkole biora udział w wyscigu szczurów-na studiach nie chodza na żadne imprezy, tylko ucza się uczą, by być najlepsze:)by pozniej miec najwiesze szanse na rynku pracy nie maja, zycia osobistego..ciagle pracują,:)doskanalą sie , prace zaczynaja zaraz po szkole!!przewaznie koncza studia zaoczne pracując:)toICH zycie powoduje wielki STRES, A STRES powoduje to, że mają ochotę jakoś go rozładowac więc pozostają szlugi;.:)czyli fajeczki, pala namietnie;)a ich skora jest brzydka i stara! no i seks, jako jedyna rozrywka!!w tym wyscigu szczurow!!

Gość komons
a oto dowod cv mojej znajomej!!" Zaraz po zakończeniu szkoły średniej zaczęłam pracować i studiować. Przez trzy lata pracowałam w firmie zajmującej sie PR , byłam ich przedstawicielem. Obecnie pracuję w urzędzie i mam nadzór nad promocją gminy. Jestem obecnie na 4 raku studiów na Uniwersytecie Adama Mickiewicza za rok będę sie bronic(przynajmiej mam taką nadzieję :))Studiuję stosunki międzynarodowe.Jak widać jestem jeszcze panną...dzieci też nie mam. W najbliższym czas nie plnuję ani ślubu ani dzieci."

Gość blehh
Myslisz stereotypowo, ja mam 25 lat, skonczylam studia dzienne (pracowalam tylko w wakacje), nie bralam udzialu w wyscigu szczurow bo mam to w dupie :D nie chodze na solarium bo to nieszczy skóre, nie pale fajek bo sa nie zdrowe :P poszlam do pracy ktora wykonuje z pasja a kasa nie jest z tego wielka, najwazniejsza jest dla mnie rodzina, teraz czekam na upragnione dziecko.

Gość komons
no i oczywiscie moja znajoma pali jak szalona i naduzywa solarium!!choc ma tylko22 lata , przez te zabiegi wyglada na 34!

Gość dziubas 29
ja mam 21 lat i raczej nie mam takich atrybutów... ale niestety musze się zgodzić że większość moich znajomych 20latek tylko je ma :(

Gość komons
nie prawda!!!czemu czepianie sie?

Gość komons
czemu nie widze wszystkich postow?

Gość piepryni8364tz berecik
na pewno własnie tak wygląda jej cv - w usmieszkami i głupawymi sformułowaniami

Gość posukująca inspiracji
...na solarium nie byłam nigdy i nie mam zamiaru pójść, bo zbyt bardzo szanuję swoją skórę... nigdy nie miałam papierosa w ustach i nie mam zamiaru mieć, bo po pierwsze są niezdrowe, a po drugię nieziemsko brzydko pachną... sukces - pracuję na niego, ale nie tylko na gruncie zawodowym, ale i prywatnym (rodzina jest dla mnie bardzo ważna), stres - chyba tego przeskoczyć się nie da... ale staram się szukać metod by sobie z nim radzić... seks - jak najbardziej, ale tylko z życiowym partnerem, nie bawią mnie przygodne znajomości, mam to czego pragnę i czego oczekuję, nie boję się o tym rozmawiać z moim mężczyzną i razem staramy się by było nam jak najlepiej - więc nie muszę tego szukać w łóżku kogoś innego...

Gość dwdqwded
nie zgadzam sie!!

Gość powiedział co wiedział i umarł
na łupież :o

Gość lewatywka cytrynowa

Gość ja tylko pale szlugi
reszte mam w dupie, zwlaszcza wyscig szczurow, mio ze mam 24 lata to prawie nie pracowalam. Studiuje dziennie i mam wszystko w dupie

Gość 20-latka
to co powiesz o mnie? nie korzystam z solarium, nie dlatego ze nie lubie ale nie chce sobie zniszczyc skory i wiem ze w przyszlosci zaplacilabym za to zdrowiem, nie pale - glupia nie jestem, sex- tylko jeden partner sexualny, owszem czesto ale co w tym zlego? Sukces - mysle ze kazdy chce w zyciu cos osiagnac, a jesli ktos nie ma zadnych planow, priorytetow to przepraszam ale on ma wiekszy problem, stres - czlowieku do cholery kto sie nie stresuje? znasz taka osobe?

Gość ale z ciebie ...
wpadles, piszesz ze 20-latkom zalezy tylko na tym i tu jest twoj problem, na inne nawet nie zwracasz uwagi, widocznie takie ci sie podobaja to co sie ich czepiasz? chyba ci jakas kosza dala. Jakbys nie zagladal za nimi jak pies za kielbasa to zauwazylbys te inne cymbale. Wybacz ale nie mam szacunku dla takich.

no ja sie zaliczam do dwudziestolatakl ktore akurat nie maja takich piorytetów jak Ty wypisujesz. Owszem na solarium chodzę, ale tylko jeśli są jakeś ważne wydarzenia w zimie ,że jestem blada jak ściana i np. w sukience w której pójde na ślub bede wyglądała jak trup. Albo raz na miesiac zeby podtrzymac lekki bronz na mojej skorze chociaż ostatnio byłam na solarium jakies 2 miechy yemu i to 3 razy po 10min. Co do papierosow to nie lubie, nie smakuja mi, szkodza zdrowiu i szkoda na to kasy. Szkoła jestem w policealnej, nie studiuje bo mi sie nie chce, zawod który uzyskam po studium wystarczy mi żeby sobie godnie żyć , ponieważ mam pp nim prawo założenia własnego zakładu. Rodzina - raczej jest na pierwszym miejscu, na sylwestra zaręczyliśmy się z moim Skarbem.Stres no go ma każdy.

Nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz ale ja sie nie zgadzam z tym co piszesz