Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzewająca

Włosy na całym ciele?? - czy to normalne?

Polecane posty

Gość dojrzewająca

Mam 16 lat i włosy na całym ciele. Są blade więc ich nie widac ale czuc pod ręką. Czy one mi kiedyś zejdą czy może jestem na coś chora?? A może to taka "uroda"??

Gość normalne.............

Gość dojrzewająca
Na plecach też mam i jestem dziewczyna. ;(

Gość dojrzewająca
:(((

że też ludzie są tacy głupi... człowiek ma więcej włosów na całym ciele niż najbliższy krewny - szympans w niektórych partiach naszego ciała są one dłuższe i mocniejsze (głowa i łono), w niektórych delikatniejsze (np tylko w postaci meszku, ale on może być dosyć wyraźny) włosy nie rosną ludziom tylko na wewnętrznej stronie dłoni, u spodu stóp, na wargach i na powiekach (nie licząc rzęs) wszędzie indziej należy spodziewać się włosków silniejszych lub delikatniejszych (w zależności od osobniczych uwarunkowań)

Gość Żłób
Jarek, nie mówimy tu o Tobie :)

Gość .....madra.....
Słuchaj, to całkiem normalne. Nie mialas zadnych lekcji na ten temat-dojrzewania? To i tak dziwne, ze wlosy pojawily ci sie dopiero w wieku 16 lat, powinny wczesniej.

Gość .....madra.....
chociaz na plecach to nie wiem............................................................................................ale wiem ze sobie zarty robisz :-)

Gość dojrzewająca
Ja od dziecka miałam włosy na całym ciele a nie że się mi pojawiły w wieku 16 lat. Nie wiem co robic. To nie jest meszek tylko takie włosy ok 0,5 cm. Jedyne co dobre to to że są jasne.