Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie......tak.......

KOBIETA WAGA

Polecane posty

Gość nie......tak.......

jakie sa ? wady zalety? mowi sie ze to najbardziej urodziwe dziewczyny ze wszystkich znakow? zgadzacie sie? czy w ogole wierzycie w takie rzeczy?

Gość uuubuuu
dziewczyny wagi maja duze powodzenie u facetow:)

jako waga zgadza się w 100% dodatkowo wiemy o tym idoskonale to wykorzystujemy :) ps. i lubimy się przytulać:)

Gość lenistwo nic wiecej
podobno wagi są wyczulone na punkcie sprawiedliwosci. Ja osobiscie widzę u siebie tą ceche :).

ojj tak! jestem waga i musze przyznac, ze jestem strasznie niezdecydowana, a podejmowane przeze mnie decyzje czesto niestety sa zle.. no ale coz, chyba juz taki nasz urok;) a jezeli sprawa dotyczy faceta..uhuhuu...ja jako waga najechtniej chcialabym byc hmm bigamistka:P chociaz zdrady nienawidze i sie nia brzydze!! kochane wagi! jestesmy wspaniale mimo naszych licznych wad...:))))))

Gość Ja tez jestem waga
moje najsilniejsze cechy to wysokie az chyba za wysokie poczucie sprawiedliwosci i niezdecydowanie, jestem uzdolniona artystycznie, a u facetow zawsze mialam bardzo duze powodzenie, ogolnie tam gdzie sie pojawiam nigdy nie pozostaje niezauwazona i nie tylko urode mam na mysli :)

Waga jak kazdy znak ma wady i zalety. U wag ktore spotykalem (a znalem 3) zauwazylem ze sa: Zalety: + zawsze zadbane, czarujace i urokliwe, + bdb poczucie smaku i gustu, piekna, + wrazliwe i delikatne, b. kobiece, + dyplomatyczne, + nie znosza wulgarnosci i agresji, + czule i delikatne. + mile, towarzyskie i usmiechniete. Wady: + bardzo niezdecydowane, wahaja sie nawet po podjeciu decyzji, + leniwe, + powolne, zwlaszcza jak siedza w lazience, czasem przechodzi ochota na wszystko, + czesto zakomplekione odnosnie wlasnej urody, + raczej typ umiarkowanej domatorki choc czasem zdarza im sie wyjsc na jakas impreze, potem im sie podoba ale wolno sie rozkrecaja, + brak spontanicznosci, musi byc wszystko zaplanowane, + uwielbiaja wydawac kase na stroje, zapachy, dodatki (zawsze im malo)... Sex w lozku z waga: raczej woli partnera dominujacego wiec zwiazek np. Wagi i Lwa jest w lozku REWELACYJNY, sa czule, i delikatne, emocje przezywaja dosyc cicho, ale musza miec komfort i poczucie bezpieczenstwa, przejmuja sie ze ktos je moze uslyszec wiec przezywaja orgazmy bardzo cicho krzyczac cicho do poduszki. Ale sex uwielbiaja, choc czasem nprzejmuja sie jezeli sex koliduje z jej planami zanotowanymi w kalendarzu.